- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #296.861
Tebrikler canm
Teşekkür ederim canım benim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canm
en son hesaplıcam ama görmedim listeler karıştıcnm kmsl hnd paylkaşmşıtı kılo ve yüzdesini görmedin sanırım
Canim gece 1 litreyi buluyor gunduz de 2 .2.5canım günde ne kadar su içiyorsun.
ortalamalarimizi biz mi hesaplayacaz kaptanim ben bilmiyrn nasil yapilacak acaba***14.Takım 603.Etap ***
Sahihuban (66,20///%) Sabit
Nilar(65,60/65,40/0,20/%030) izne ayrılmak istiyor
Masal3487 (58,50///%) sabit
Buki_89 (67,8///%) sabit
orkide1453 (63,70///%) sabit
Verano_porteno (58.50////%) sabit
Ponçikbirgelincik (66,10/65,4/0,7/%1,06)
drdotty(77,30/75,10/2,2/%2,85
Sevgiclk (77,90/77,40//%)
Kmsl Hnd (70,10/68,40/1,7/ %2,42
gokyuzundekiturna( 76,70 /// %)
Gizembetulyusa( 97,50/96,90 // %)
Milana firuze( 69,10/// %) sabit
nihaaal (68,80/68.1/0.7/%0,51) geçen hafta bildirimde bulunmadığından yüzdesi 2ye bölündü ( 2.Takımdan transfer)
14.Takım Ortalama : %
Totalde 3 litre su içiyorsun dimiCanim gece 1 litreyi buluyor gunduz de 2 .2.5
Evet cnm bazen gecyrdaTotalde 3 litre su içiyorsun dimi
97,50-96,90=0,6ortalamalarimizi biz mi hesaplayacaz kaptanim ben bilmiyrn nasil yapilacak acaba
Bende 3 litreyi geçiyor su içince ben yeme isteği olmuyor bende onu diyecektim. Nasıl yiyebiliyorsun yani dediğin gibi yap o zaman şekersiz sakız at ağzına listeden de cikma arada hareket yap. Bak ben gece yemelerimi kestim benim mutlaka her akşam çay yani bisküvi kek çekirdek mısır olurdu şimdi çay demlemiyorum mesela.Evet cnm bazen gecyrda
Kızlar bu hafta sabitler tolere edilebilir yılbaşı gecesinin hediyesidir bunlar ama bundan sonra 2 hafta üstüste sabit gelen arkadaşlar izne çıkma isteklerini de beyan etsinler
Nilar canım izne çıkmak senin için iyi olabilir toparlanır, diyete hazırlanır dönersin ama izin döneminde burayı bırakıpta kilo alırsan çok üzülürüm. Buralarda ol dikkat etmeye devam et canım
Evt canm bende çok űzűldűm yani dűşűk filan olsa bukadar űzűcű olmaz ama bebeğin doğup őlmesi çok kőtű onu dogurup gorup sonra gommek tarif edilemiycek bir insan őműr boyu bunu unutamaz çok bűyűk bir tranva tekrar hamile kalmayada doğurmayada korkarBende öyle diyorum ama inan o kadar kolay değil yoksa tabi ki e hayırlısı olsun herşeyin . kıza da üzüldüm ya dayanması çok zor böyle birşeye
Aynen canm bende artk çay ya demlemiyorum yada demlersek tek başın içiyorum bazen eşim kendine alıp geliyor çay yanında tatlı tuzlu atıştalıklar oldumu ben hemen çayımı alıp karşı koltuğa kaçıyorum canım çekmesin diyeBende 3 litreyi geçiyor su içince ben yeme isteği olmuyor bende onu diyecektim. Nasıl yiyebiliyorsun yani dediğin gibi yap o zaman şekersiz sakız at ağzına listeden de cikma arada hareket yap. Bak ben gece yemelerimi kestim benim mutlaka her akşam çay yani bisküvi kek çekirdek mısır olurdu şimdi çay demlemiyorum mesela.
Hayir canim malesef, esyalar parca parca gelecek. Ay itibariyle fabrikalarin cogunda bakim fln varmis. Subat basini bulacak galiba tam yerlesmemiz, ise de basladim bu arada. Aksamdan aksama isleri halletmeye calisiyoruz, sizede mahcubum buraya ugramaya firsatim kalmiyor bu yogunlukta. Ama tam anlamiyla doncem ins. yakinda :)nsıl zor geçmiştir yengene allah sabır versin .
allah razı olsun canım
ağzın illa oynamalı yani yicekleri damağında tut ara ara doygunluk hissi veriyor bende işe yarıyor belki sende de yarar ama kalorisiz şeylere yönel kriz zamanında
kesinlikle doğru diyorsun
listeyi alıntıla başta ve sonda
olan yerleri sil bilgilerini yaz cevapla
sabit yazıyorum canım .
tam anlamı ile yerleştin mi _
Çok zor bir sűreç canm Allah yardım etsin inslh enfeksiyon kapmadan ve ameliyata gerek kalmadan atlatırsın bu sűreci. Bol bol dua ediyorum size çok üzüldüm.Dün gece yazıp gönderememişim
Önce kök hücre tedavisi yapılacak canım yaşı küçük doku kendini onarabilir dediler. Bu hafta enfeksiyon riskinin atlatılmasını bekliyoruz. Dizinden doku arasındaki kanı çektiler.
Şarjım bitmek üzere umarım yarın fırsat bulur gelirim yanınıza
Herkese sevgiler selamlar
Tmm cnm tskler97,50-96,90=0,6
0,6x100=60
60/97,50=0,615 (virgülden sonraki üçüncü basamak 5 ve daha büyükse yukarı yuvarlıyoruz)
%0,62
Bnde cayi braktm cnm hem sekerli ifyrn hm yanına brseyler yiyorum 2 aydr ucmiyrm meselaBende 3 litreyi geçiyor su içince ben yeme isteği olmuyor bende onu diyecektim. Nasıl yiyebiliyorsun yani dediğin gibi yap o zaman şekersiz sakız at ağzına listeden de cikma arada hareket yap. Bak ben gece yemelerimi kestim benim mutlaka her akşam çay yani bisküvi kek çekirdek mısır olurdu şimdi çay demlemiyorum mesela.
Bnde cayi braktm cnm hem sekerli ifyrn hm yanına brseyler yiyorum 2 aydr ucmiyrm mesela
evet aynen bunlarin icinde bende varim ve artik Sabit falan cikmicam acayip güzel bi programla ilerliyorum suan bakalim 3 gün oldu yilbasi fazlaliklarim gitti umarim devami gelcek artikKızlar bu hafta sabitler tolere edilebilir yılbaşı gecesinin hediyesidir bunlar ama bundan sonra 2 hafta üstüste sabit gelen arkadaşlar izne çıkma isteklerini de beyan etsinler
Nilar canım izne çıkmak senin için iyi olabilir toparlanır, diyete hazırlanır dönersin ama izin döneminde burayı bırakıpta kilo alırsan çok üzülürüm. Buralarda ol dikkat etmeye devam et canım