- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 113
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #296.961
Herkes spor yapiyr bende bende bende 1 saat snra yapaym.insGünaydin kızlar kahvaltımı yaptıktan sonra spor yapicAm inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes spor yapiyr bende bende bende 1 saat snra yapaym.insGünaydin kızlar kahvaltımı yaptıktan sonra spor yapicAm inşallah.
İnsallah tatlim 2 ayda 6 dis cikardi sipa ne acelen var yavas yavas sindire sindire cikarsana![]()
Canm eşin mi çok seviyor patates kızartmasını? Çocuklara çok zararlı mesela eşinede herkese zararlı tabi ama çocuklara daha dikkat ediyoruz ya tatlı , şekerli yiyecekler ,kızartmalar direk kansorojen diye ben kızıma elimden geldiğince yedirmemeye çalışyorum canm en azından evdeken korunsun diye o zararlı gıdaları yapmıyorum mesela eşime de diyorum hem çocuğa zararlı hem ben diyetteyim zaten oda en azından evdeyken sağlıklı beslensin hem dışarda zatem mecbur kalınıyor ama evde pohaça,kurabiye gibi çőp gıda yemesinler yazık benim gœzűmde çőp gıda bunlar un,yağ,şeker vs. Direk zararlı şeylerden yapiliyor ve besleyiciligi yok niye onu yesin cocuk kahvaltoda yumurta,peynir,sűt ,zeytin tam tahilli ekmek ler ile saglik depoau bir kahvalti etsin ustune de az sonra atistirmalik isteyince kurabiye gibi cőp gıda yerine muz,elma ,mandalin gibi vitamin,minarel deposu sağlıklı atıstirmalik yesin diyorum mesala boyle olunca evde diyeti bozma nedeni de olmuyor sőyliyim dedimKahvaltiyla duzenime basliyrm esime ve kizima kizima patates kizarttim kendimr omlet yaptihhafta sonu mukellef kahvaltilara dokunmak yok artik onceden olsa mutlaka hamur isi yapardım insallah istikrarli olurum bu sefer
İnscnmmDüzelir canım merak etme.
Aynen kuzum cook fedakarlik istiyrHahahaolsun canım sağlıklı olsunlar yeter ki anne olmak böyle birşey herseyde fedakarlik
![]()
Kuzum kesnlikle bnfe vermiyrm kizim krese baslayana kadar hic aburcubur yemedikuru myve kuru yemis meyve muzlu cilkli sut falan yapiyrm patates kizartmasi dedgm patatesi kizartmalik dogruyrm 2 3 kasiklik yagla agzi kapali kizartma yani kavurma gibi de denebiliresim de yagli yagli sevmsevmez zatenCanm eşin mi çok seviyor patates kızartmasını? Çocuklara çok zararlı mesela eşinede herkese zararlı tabi ama çocuklara daha dikkat ediyoruz ya tatlı , şekerli yiyecekler ,kızartmalar direk kansorojen diye ben kızıma elimden geldiğince yedirmemeye çalışyorum canm en azından evdeken korunsun diye o zararlı gıdaları yapmıyorum mesela eşime de diyorum hem çocuğa zararlı hem ben diyetteyim zaten oda en azından evdeyken sağlıklı beslensin hem dışarda zatem mecbur kalınıyor ama evde pohaça,kurabiye gibi çőp gıda yemesinler yazık benim gœzűmde çőp gıda bunlar un,yağ,şeker vs. Direk zararlı şeylerden yapiliyor ve besleyiciligi yok niye onu yesin cocuk kahvaltoda yumurta,peynir,sűt ,zeytin tam tahilli ekmek ler ile saglik depoau bir kahvalti etsin ustune de az sonra atistirmalik isteyince kurabiye gibi cőp gıda yerine muz,elma ,mandalin gibi vitamin,minarel deposu sağlıklı atıstirmalik yesin diyorum mesala boyle olunca evde diyeti bozma nedeni de olmuyor sőyliyim dedim
Ayni durumdayım kücük kızım butun gece uyumadı sabah 9 da uyudum 11 de kalkdım. Ondan sonra kızlar ve temizlik vs daha yenı oturdum spor yapmak tam isderken buyuk kızım uykudan uyandi ona yemek hazırlıyorum bir yanda kucuk kızım kucağımda aglıyor.gunaydin cnm her gece oldugu gbi butun gece oglum uyumadi sabah 7de esim almis yanmdan hic duymadm bile 7 de uyudum 9 da uyandim spor yapmak bir yana koltuktN kalkip kahvalti bile hazrlayamiyrm ne zaman duzelecek uykularimiz bilmiyrm sanki heo byle gidecekmiş gbi
Ok canm senin için dedim yani evde ağır yemek pişirmemek çok iyi bir tio çűnki hem aile bireylerine sağlıklı hemde bizim diyetimizi kolaylaştrıcı oluyorKuzum kesnlikle bnfe vermiyrm kizim krese baslayana kadar hic aburcubur yemedikuru myve kuru yemis meyve muzlu cilkli sut falan yapiyrm patates kizartmasi dedgm patatesi kizartmalik dogruyrm 2 3 kasiklik yagla agzi kapali kizartma yani kavurma gibi de denebiliresim de yagli yagli sevmsevmez zaten
Tatlı yorgunluklar canım allah eksikliğini vermesingunaydin cnm her gece oldugu gbi butun gece oglum uyumadi sabah 7de esim almis yanmdan hic duymadm bile 7 de uyudum 9 da uyandim spor yapmak bir yana koltuktN kalkip kahvalti bile hazrlayamiyrm ne zaman duzelecek uykularimiz bilmiyrm sanki heo byle gidecekmiş gbi
Ooooo sűper canm50 dk reformer yaptım ortalama 4 km de yürüdüm spordan önce ve spordan sonra olarak en çok yürüyüşüm spordan sonra protein günü yapacaktım ama olmadı sabah 69.60 çıktım bu arada düne göre -300 daha gitmiş cumaya 68.60 u görecem inşallah
Allahbyardimcin olsuj canim seninkilerin yaslari yakin bir de cok.zorAyni durumdayım kücük kızım butun gece uyumadı sabah 9 da uyudum 11 de kalkdım. Ondan sonra kızlar ve temizlik vs daha yenı oturdum spor yapmak tam isderken buyuk kızım uykudan uyandi ona yemek hazırlıyorum bir yanda kucuk kızım kucağımda aglıyor.
Evet baknfirin aklima gelmedi kuzum baharatlica oh mis deneyevem ins ilk frsattaOk canm senin için dedim yani evde ağır yemek pişirmemek çok iyi bir tio çűnki hem aile bireylerine sağlıklı hemde bizim diyetimizi kolaylaştrıcı oluyoryoksa insanın canıda çeker zorlanır
kızartma yada kavurma yerine fırın tercihi de iyi bir tio
![]()
Amin cnm insallajTatlı yorgunluklar canım allah eksikliğini vermesin
Evet baknfirin aklima gelmedi kuzum baharatlica oh mis deneyevem ins ilk frsatta
Tamam cnm bu sekilde seneyecem insallah en kisa zamnda bende kizartmayi yaomiyrm tavugu tofteyibaligi izgara yada firinda yaparim yagli yidemize dokunuyir zaten misafrlikte falannkizartilmis brseybyiynce esmde ben de mide yanmasiyanmasind mahvoluyoruzben hep őyle yapiyorum canm patatesi, kőfteyi ,tavuğu ve balığı fırınlıyorum hatta sebzeleri de bazen fırınlıyorum
kızartma yapar gibi dilimleyip patlıcan ,pates,biber űzerine rendelenmiş dometes sarımsak ve az zeytin yağ gezdirip fırınlıyorum aynı dometes soslu kızartma gibi oluyor ama kalorisi çok daha düşük ve sağlıklı hali oluyor
![]()
Sagol canım cok zor ıkısı kv olmasa berkı bakamazdım buyuk kızım kv yarı annesi olarak benimsemiş.Allahbyardimcin olsuj canim seninkilerin yaslari yakin bir de cok.zor