Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltiyla duzenime basliyrm esime ve kizima kizima patates kizarttim kendimr omlet yaptihhafta sonu mukellef kahvaltilara dokunmak yok artik onceden olsa mutlaka hamur isi yapardım insallah istikrarli olurum bu sefer
Canm eşin mi çok seviyor patates kızartmasını? Çocuklara çok zararlı mesela eşinede herkese zararlı tabi ama çocuklara daha dikkat ediyoruz ya tatlı , şekerli yiyecekler ,kızartmalar direk kansorojen diye ben kızıma elimden geldiğince yedirmemeye çalışyorum canm en azından evdeken korunsun diye o zararlı gıdaları yapmıyorum mesela eşime de diyorum hem çocuğa zararlı hem ben diyetteyim zaten oda en azından evdeyken sağlıklı beslensin hem dışarda zatem mecbur kalınıyor ama evde pohaça,kurabiye gibi çőp gıda yemesinler yazık benim gœzűmde çőp gıda bunlar un,yağ,şeker vs. Direk zararlı şeylerden yapiliyor ve besleyiciligi yok niye onu yesin cocuk kahvaltoda yumurta,peynir,sűt ,zeytin tam tahilli ekmek ler ile saglik depoau bir kahvalti etsin ustune de az sonra atistirmalik isteyince kurabiye gibi cőp gıda yerine muz,elma ,mandalin gibi vitamin,minarel deposu sağlıklı atıstirmalik yesin diyorum mesala boyle olunca evde diyeti bozma nedeni de olmuyor sőyliyim dedim

iyi hafta sonları :KK200: :KK36:
Bende şuan bisikletin űzerinden size yazıyorum kızlar :KK55: spor sonrası da 1 muz yanına da 100ml sűtden yapılmış kahve yapıcam oohhh miss :kahve: veee dőrt gőzle reglemi bekliyorum inslh spor sonrası gelir:spor: biran őnce başlasn bitsin de tartıda dűşűşler gőrűnsűn :rapci:

Canm eşin mi çok seviyor patates kızartmasını? Çocuklara çok zararlı mesela eşinede herkese zararlı tabi ama çocuklara daha dikkat ediyoruz ya tatlı , şekerli yiyecekler ,kızartmalar direk kansorojen diye ben kızıma elimden geldiğince yedirmemeye çalışyorum canm en azından evdeken korunsun diye o zararlı gıdaları yapmıyorum mesela eşime de diyorum hem çocuğa zararlı hem ben diyetteyim zaten oda en azından evdeyken sağlıklı beslensin hem dışarda zatem mecbur kalınıyor ama evde pohaça,kurabiye gibi çőp gıda yemesinler yazık benim gœzűmde çőp gıda bunlar un,yağ,şeker vs. Direk zararlı şeylerden yapiliyor ve besleyiciligi yok niye onu yesin cocuk kahvaltoda yumurta,peynir,sűt ,zeytin tam tahilli ekmek ler ile saglik depoau bir kahvalti etsin ustune de az sonra atistirmalik isteyince kurabiye gibi cőp gıda yerine muz,elma ,mandalin gibi vitamin,minarel deposu sağlıklı atıstirmalik yesin diyorum mesala boyle olunca evde diyeti bozma nedeni de olmuyor sőyliyim dedim
Kuzum kesnlikle bnfe vermiyrm kizim krese baslayana kadar hic aburcubur yemedikuru myve kuru yemis meyve muzlu cilkli sut falan yapiyrm patates kizartmasi dedgm patatesi kizartmalik dogruyrm 2 3 kasiklik yagla agzi kapali kizartma yani kavurma gibi de denebiliresim de yagli yagli sevmsevmez zaten

gunaydin cnm her gece oldugu gbi butun gece oglum uyumadi sabah 7de esim almis yanmdan hic duymadm bile 7 de uyudum 9 da uyandim spor yapmak bir yana koltuktN kalkip kahvalti bile hazrlayamiyrm ne zaman duzelecek uykularimiz bilmiyrm sanki heo byle gidecekmiş gbi
Ayni durumdayım kücük kızım butun gece uyumadı sabah 9 da uyudum 11 de kalkdım. Ondan sonra kızlar ve temizlik vs daha yenı oturdum spor yapmak tam isderken buyuk kızım uykudan uyandi ona yemek hazırlıyorum bir yanda kucuk kızım kucağımda aglıyor.

Kuzum kesnlikle bnfe vermiyrm kizim krese baslayana kadar hic aburcubur yemedikuru myve kuru yemis meyve muzlu cilkli sut falan yapiyrm patates kizartmasi dedgm patatesi kizartmalik dogruyrm 2 3 kasiklik yagla agzi kapali kizartma yani kavurma gibi de denebiliresim de yagli yagli sevmsevmez zaten
Ok canm senin için dedim yani evde ağır yemek pişirmemek çok iyi bir tio çűnki hem aile bireylerine sağlıklı hemde bizim diyetimizi kolaylaştrıcı oluyor ;) yoksa insanın canıda çeker zorlanır ;) kızartma yada kavurma yerine fırın tercihi de iyi bir tio ;)

gunaydin cnm her gece oldugu gbi butun gece oglum uyumadi sabah 7de esim almis yanmdan hic duymadm bile 7 de uyudum 9 da uyandim spor yapmak bir yana koltuktN kalkip kahvalti bile hazrlayamiyrm ne zaman duzelecek uykularimiz bilmiyrm sanki heo byle gidecekmiş gbi
Tatlı yorgunluklar canım allah eksikliğini vermesin

50 dk reformer yaptım ortalama 4 km de yürüdüm spordan önce ve spordan sonra olarak en çok yürüyüşüm spordan sonra protein günü yapacaktım ama olmadı sabah 69.60 çıktım bu arada düne göre -300 daha gitmiş cumaya 68.60 u görecem inşallah
Ooooo sűper canm :KK9: darısı başıma inslh ;) arkadan bende geliyorum :KK4:

Ayni durumdayım kücük kızım butun gece uyumadı sabah 9 da uyudum 11 de kalkdım. Ondan sonra kızlar ve temizlik vs daha yenı oturdum spor yapmak tam isderken buyuk kızım uykudan uyandi ona yemek hazırlıyorum bir yanda kucuk kızım kucağımda aglıyor.
Allahbyardimcin olsuj canim seninkilerin yaslari yakin bir de cok.zor

Ok canm senin için dedim yani evde ağır yemek pişirmemek çok iyi bir tio çűnki hem aile bireylerine sağlıklı hemde bizim diyetimizi kolaylaştrıcı oluyor :KK66: yoksa insanın canıda çeker zorlanır :KK66: kızartma yada kavurma yerine fırın tercihi de iyi bir tio :KK66:
Evet baknfirin aklima gelmedi kuzum baharatlica oh mis deneyevem ins ilk frsatta

Evet baknfirin aklima gelmedi kuzum baharatlica oh mis deneyevem ins ilk frsatta
:kk77: ben hep őyle yapiyorum canm patatesi, kőfteyi ,tavuğu ve balığı fırınlıyorum hatta sebzeleri de bazen fırınlıyorum:kk77: kızartma yapar gibi dilimleyip patlıcan ,pates,biber űzerine rendelenmiş dometes sarımsak ve az zeytin yağ gezdirip fırınlıyorum aynı dometes soslu kızartma gibi oluyor ama kalorisi çok daha düşük ve sağlıklı hali oluyor ;)

:kk77: ben hep őyle yapiyorum canm patatesi, kőfteyi ,tavuğu ve balığı fırınlıyorum hatta sebzeleri de bazen fırınlıyorum:kk77: kızartma yapar gibi dilimleyip patlıcan ,pates,biber űzerine rendelenmiş dometes sarımsak ve az zeytin yağ gezdirip fırınlıyorum aynı dometes soslu kızartma gibi oluyor ama kalorisi çok daha düşük ve sağlıklı hali oluyor :KK66:
Tamam cnm bu sekilde seneyecem insallah en kisa zamnda bende kizartmayi yaomiyrm tavugu tofteyibaligi izgara yada firinda yaparim yagli yidemize dokunuyir zaten misafrlikte falannkizartilmis brseybyiynce esmde ben de mide yanmasiyanmasind mahvoluyoruz

Back
X