- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #297.561
Günaydin kızlar
SchonerDuft
canım 30dk egzersiZ 60 1 saat kondusyon bisikleti 180 200 mekik +33 puan eklerimisin. Herhalde doğru hesapladim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Listenin tarihi kafamı karıştırıyor19 OCAK SPOR LİSTESİ
PATATESLER
Masal3487/
Buki_89/
orkide1453 /148
Verano_porteno/
Ponçikbirgelincik/
drdotty/
Kmsl Hnd /140+
DOMATESLER
bir garip/ 20+
ELF_LR35/
yellow girl/250+
Ocean/ 113+
sena zeynep/
cumion/
tgb1907/
SchonerDuft/ 150 +
Listenin tarihi kafamı karıştırıyor
Pazartesi dahil sporlarımızı puanlayarak ekliyoruz
tüh sen diğer takımdasınGünaydin kızlarSchonerDuft canım 30dk egzersiZ 60 1 saat kondusyon bisikleti 180 200 mekik +33 puan eklerimisin. Herhalde doğru hesapladim
dün başladı cnm yarışmaListenin tarihi kafamı karıştırıyor
tüh sen diğer takımdasın![]()
ben bu yıl sporun faydasını görüyorum belki tartıda eksilmez ama göbek sindi bacaklar pantolonda farketti hiç bırakmıycamAynen canımçok iddialı gördüm seni
![]()
DÜN VE BUGÜN Kİ SPORLAR CANIM PAZARTESİYİ SAYMIYORUZListenin tarihi kafamı karıştırıyor
Sağol. Canımgeçmiş olsun Allah şifa versin
Evet canım pirinç çok azdı... teflon tavada yağsız yaptımharika valla çok beğendim listeni
kadınbudu köfte içinde pirinç var mıydı canım bir de kızartmamı?
pirinç varsa eğer bulgur pilavı yenmemeli, gerçi çok az yemişsin ama olsun :)
listen çok güzel ama ara öğün yapabilirsen metabolizman daha iyi çalışır diye düşünüyorum![]()
Hadi canım bastıralım yaaaaabu listeden patatesler galip çıkar söyleyim![]()
evet bu akşam cardıo ip plank gündüz de squat zaten 50 yaptım şimdidenHadi canım bastıralım yaaaaa![]()
Hahah yap kız yap geçelim domatesleri bende birazdan kızı uyutayım Leslie yapıcam... malum hava soğuk bebekle dışarı çıkamıyorumevet bu akşam cardıo ip plank gündüz de squat zaten 50 yaptım şimdiden
ben evin içinde uyuşuyorum ne dışarısı leslie yap squat yap yap bişeylerHahah yap kız yap geçelim domatesleri bende birazdan kızı uyutayım Leslie yapıcam... malum hava soğuk bebekle dışarı çıkamıyorum
bizim takımda olsaydın doğru diyecektim ama yanlış benceKızlar ben 4 gün yüzmeye gidiyorum 20 dk. Stretching den sonra 2 saat havuzda kalıyorum. Bunun 20+20+20 şeklinde 3 set kurallı yüzüyorum onun dışında su içinde dinlenmeye çalışıyorum. Bu durumda
Yüzme: 60x4=240puan
Keyfi yüzme60x1=60puan
Toplam=300puan
doğrumudurSchonerDuft
Aynen sguat da yapayımben evin içinde uyuşuyorum ne dışarısı leslie yap squat yap yap bişeyler![]()