• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sagol canım, dün genc kızkenkı kıyafetlermi giydim. 14-17 yaşlarda aldıklarmı.
Hepside oluyor ama 2-3 kılo zayıflarsam daha rahat olucak
Tatlm sen şu resminin orda ki kişisel bilgilerinden kilonun gűncelini yazsana güncellesene bak orda güncel 70yazıyor kafamız karışıyor son kilonu yaz bence

Şimdi sütlü kahvemi içiyorum birazdan spora başlıcam.... ama kızlar tartı öncesi kaslar şişer diye biliyorum yaaa yarın artı çıkmayalım
Canm fitness da şişiyor kaslar biz őyle ağır yapmıyoruz ki şişmez

ben bu yıl sporun faydasını görüyorum belki tartıda eksilmez ama göbek sindi bacaklar pantolonda farketti hiç bırakmıycam
Evet canm bırakma bak ben de bu hafta tartıda bir şey olmadı biliyorsun ama dűn duşda keseleneyim dedim yakın çekimden inceleyince tabi bacaklarıma şaştm gene baya fark olmuş canm gobekdede ciddi fark oluyor katılıyorum canm herzaman derim zaten sporun mutluluğunu tartı asla veremez bu apayrı birsey insan vucudundaki değişimi gőrdűkce bırakmak istemiyor

Dün başlandı diye biliyorum ben :KK35:bugun yaptıklarımı yazdim ama :KK36:
Aaayyy canm biz aynı takımdaymışız :KK50: yandı bunlar ozmaan:KK70: bende hastanedeym bugun spor yapamam heralde diyordum ama milletteki azmi gőrünce bende hırslandım :-) madem őyle o spor kaçta eve gidilirse gidilsin yapılacak:sopa: hadi canm gősterelim şu patateslere:KK70::KK5:

Kızlar ben 4 gün yüzmeye gidiyorum 20 dk. Stretching den sonra 2 saat havuzda kalıyorum. Bunun 20+20+20 şeklinde 3 set kurallı yüzüyorum onun dışında su içinde dinlenmeye çalışıyorum. Bu durumda
Yüzme: 60x4=240puan
Keyfi yüzme60x1=60puan
Toplam=300puan
doğrumudur SchonerDuft SchonerDuft
Oooo Tek rakibim:KK59:

bizim takımda olsaydın doğru diyecektim ama yanlış bence:KK53::KK53:
:KK47::KK47::KK47::KK47:
:KK70::KK70::KK70:
Sagol canım, dün genc kızkenkı kıyafetlermi giydim. 14-17 yaşlarda aldıklarmı.
Hepside oluyor ama 2-3 kılo zayıflarsam daha rahat olucak
Walla süpermiş benim o yaştaki giysilerim şimdi mümkün değil yani aynı kiloya insem yine giyemem bu deformasyonla
Sen şimdi kaç yaşındasın yoksa 20 mi

Oooo Tek rakibim:KK59:
Yeni başladım sayılır canım son 4 aydır spor yapamıyordum sağlık nedeniyle. Ben yaz aylarında çocukların herbiri ile 1 saat 1,5 saat hareketli faaliyetler yaparım. Scooter, bisiklet, power board binmek, kovalamaca oynamak, tırmanmak atlamak gibi. 3 çocukta toplam koşturma süresi 4-5 saati buluyordu. İnşallah yaza kadar tamamen toparlanır yine çocuklarla birlikte oynayıp eğlenmelerini sağlayabilirim.
Ne yaptın gittin mi bugün doktora

Kızlar boyun ultrason + meme ultrason yapıldı sonucada çıktm kızlar temiz gőğűsűmde hiç birşey çıkmadı tamamen normalmiş sadece boyunda lenflerim şişmiş oda vucutta direnç gosterirken olabiliyormuş lazer bile lenfleri şişirebiliyor dedi doktor kızlar zaten bende lazere gidiyordum bacak koltukaltı őzelbœlge filan komple lazer yaptryorum demekki ondan ondu 1yıldr yapılyr du çűnki herneyse sonuç temizz :KK76: şimdi kadınhast. Çıkıcam bakalm reglemi de sőyliyim de inslh onda da normaldir de mutlu mesut dőnerim

:KK47::KK47::KK47::KK47:
:KK70::KK70::KK70:

Walla süpermiş benim o yaştaki giysilerim şimdi mümkün değil yani aynı kiloya insem yine giyemem bu deformasyonla
Sen şimdi kaç yaşındasın yoksa 20 mi
O çok kűçűk daha zaten :KK70: ay biz nezman bu yaşa geldik kűçűkleri gőrűnce farkediyor:-) yoksa kendimi 19 sanıyor hep ben:KK70:

Kızlar boyun ultrason + meme ultrason yapıldı sonucada çıktm kızlar temiz gőğűsűmde hiç birşey çıkmadı tamamen normalmiş sadece boyunda lenflerim şişmiş oda vucutta direnç gosterirken olabiliyormuş lazer bile lenfleri şişirebiliyor dedi doktor kızlar zaten bende lazere gidiyordum bacak koltukaltı őzelbœlge filan komple lazer yaptryorum demekki ondan ondu 1yıldr yapılyr du çűnki herneyse sonuç temizz :KK76: şimdi kadınhast. Çıkıcam bakalm reglemi de sőyliyim de inslh onda da normaldir de mutlu mesut dőnerim
sevindim canim o lenf sisme olayi bende de oluyo ilk fark etigimde bende cok korkmustum

09 OCAK - 15 OCAK SPOR LİSTESİ

PATATESLER

Masal3487/
Buki_89/
orkide1453 /148

Verano_porteno/
Ponçikbirgelincik/
drdotty/
Kmsl Hnd /140+

DOMATESLER

bir garip/ 20+
ELF_LR35/
yellow girl/250+
Ocean/ 113+
sena zeynep/ 60+180+33

cumion/
tgb1907/
SchonerDuft/ 150 +

sevindim canim o lenf sisme olayi bende de oluyo ilk fark etigimde bende cok korkmustum
Ay canm iyi anlarsın ozman benimde ilk kez oldu cunki canm ilk kez karsilasinca insan korkuyor gercekten ama meğer çoğu kişide oluyormuş bu bende oldukdan aonra őğrendim herkes bende de var demeye basladı rahatladm zaten biseyde çıkmadı belki stresden filan da oluyordur

Canım benim yerim ben onu.
Geçmiş olsun tatlım
İnşallah kolaylıkla çıkarır dişlerini.
Insallah kuzum sagol bakalim daha baslangicmis
Yeme kız niye yiyorsun... geçmiş olsun Bartu ya diş için erken değil mi yaaaa benim kız da rahatsız Boğaz’ı enfeksiyon olmuş ilaç kullanıyorum
Bizimde öksurüyo sesi gitti doktor ilac verdi kullsniyoz bakalim. Ya mamayi birakti istemiyo mecbur süt olsn diye yiyom bende aslinda memnunum en azindan sadece emiyo artik:halay:
Liste dikat istiyor canım puan listesi buldum ona göre hesaplarız. Amaç teşvik canım zaten kazanıp kazanmamaya takılmamak lazım kaybeden soğur sonra.

Bakıyorum canım

Mısır nedir.
Bugün dikkat etmen lazım yarın cuma

Kaç kilo oldun canısı.
Geçmiş olsun bartuya
Tartinin pili bitti bende tartilmiyorm kuzu bilmuyom ysni :D
geçmiş olsun kaptin emzirirken iştah da açık oluyor bi boşvermişlik varsa dikkat et
Valla var o bosvermislk ama bakalm ne toparlarm yaza duzgn girmem lazim:110:

Ay canm iyi anlarsın ozman benimde ilk kez oldu cunki canm ilk kez karsilasinca insan korkuyor gercekten ama meğer çoğu kişide oluyormuş bu bende oldukdan aonra őğrendim herkes bende de var demeye basladı rahatladm zaten biseyde çıkmadı belki stresden filan da oluyordur
aynen canim, cok stres de yapmamaya Calis simdi rahatlamissindir en azindan baya

Back
X