- 7 Ocak 2018
- 27.511
- 79.915
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #297.581
Çok fenasınnnn. Çokkkkkkbizim takımda olsaydın doğru diyecektim ama yanlış bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok fenasınnnn. Çokkkkkkbizim takımda olsaydın doğru diyecektim ama yanlış bence![]()
Sagol canım, dün genc kızkenkı kıyafetlermi giydim. 14-17 yaşlarda aldıklarmı.çok iyi vermişsin canım tebrikler
blonde ambition kız sen ne spor yaptın öyle puan ne
Tatlm sen şu resminin orda ki kişisel bilgilerinden kilonun gűncelini yazsana güncellesene bak orda güncel 70yazıyor kafamız karışıyor son kilonu yaz benceSagol canım, dün genc kızkenkı kıyafetlermi giydim. 14-17 yaşlarda aldıklarmı.
Hepside oluyor ama 2-3 kılo zayıflarsam daha rahat olucak
Canm fitness da şişiyor kaslar biz őyle ağır yapmıyoruz ki şişmezŞimdi sütlü kahvemi içiyorum birazdan spora başlıcam.... ama kızlar tartı öncesi kaslar şişer diye biliyorum yaaa yarın artı çıkmayalım
Evet canm bırakma bak ben de bu hafta tartıda bir şey olmadı biliyorsun ama dűn duşda keseleneyim dedim yakın çekimden inceleyince tabi bacaklarıma şaştm gene baya fark olmuş canm gobekdede ciddi fark oluyor katılıyorum canm herzaman derim zaten sporun mutluluğunu tartı asla veremez bu apayrı birsey insan vucudundaki değişimi gőrdűkce bırakmak istemiyorben bu yıl sporun faydasını görüyorum belki tartıda eksilmez ama göbek sindi bacaklar pantolonda farketti hiç bırakmıycam
Aaayyy canm biz aynı takımdaymışızDün başlandı diye biliyorum benbugun yaptıklarımı yazdim ama
![]()
Oooo Tek rakibimKızlar ben 4 gün yüzmeye gidiyorum 20 dk. Stretching den sonra 2 saat havuzda kalıyorum. Bunun 20+20+20 şeklinde 3 set kurallı yüzüyorum onun dışında su içinde dinlenmeye çalışıyorum. Bu durumda
Yüzme: 60x4=240puan
Keyfi yüzme60x1=60puan
Toplam=300puan
doğrumudurSchonerDuft
bizim takımda olsaydın doğru diyecektim ama yanlış bence![]()
Walla süpermiş benim o yaştaki giysilerim şimdi mümkün değil yani aynı kiloya insem yine giyemem bu deformasyonlaSagol canım, dün genc kızkenkı kıyafetlermi giydim. 14-17 yaşlarda aldıklarmı.
Hepside oluyor ama 2-3 kılo zayıflarsam daha rahat olucak
Yeni başladım sayılır canım son 4 aydır spor yapamıyordum sağlık nedeniyle. Ben yaz aylarında çocukların herbiri ile 1 saat 1,5 saat hareketli faaliyetler yaparım. Scooter, bisiklet, power board binmek, kovalamaca oynamak, tırmanmak atlamak gibi. 3 çocukta toplam koşturma süresi 4-5 saati buluyordu. İnşallah yaza kadar tamamen toparlanır yine çocuklarla birlikte oynayıp eğlenmelerini sağlayabilirim.Oooo Tek rakibim![]()
O çok kűçűk daha zaten
Walla süpermiş benim o yaştaki giysilerim şimdi mümkün değil yani aynı kiloya insem yine giyemem bu deformasyonla
Sen şimdi kaç yaşındasın yoksa 20 mi
kiz ben buara acayip cok spor yapiyorum ama Burda listeye falan hic yazmadim hemen hemen hergün bir iki Saat sporum var, nereye yaziyoruz? ve süre olarakmi yoksa puanlamami?@poncikbirgelincikBuki_89 kızlar yarışıyoruz hadi hareketlenin sporlar gelsin hem inceleleim hem kazanalım
sevindim canim o lenf sisme olayi bende de oluyo ilk fark etigimde bende cok korkmustumKızlar boyun ultrason + meme ultrason yapıldı sonucada çıktm kızlar temiz gőğűsűmde hiç birşey çıkmadı tamamen normalmiş sadece boyunda lenflerim şişmiş oda vucutta direnç gosterirken olabiliyormuş lazer bile lenfleri şişirebiliyor dedi doktor kızlar zaten bende lazere gidiyordum bacak koltukaltı őzelbœlge filan komple lazer yaptryorum demekki ondan ondu 1yıldr yapılyr du çűnki herneyse sonuç temizzşimdi kadınhast. Çıkıcam bakalm reglemi de sőyliyim de inslh onda da normaldir de mutlu mesut dőnerim
Ay canm iyi anlarsın ozman benimde ilk kez oldu cunki canm ilk kez karsilasinca insan korkuyor gercekten ama meğer çoğu kişide oluyormuş bu bende oldukdan aonra őğrendim herkes bende de var demeye basladı rahatladm zaten biseyde çıkmadı belki stresden filan da oluyordursevindim canim o lenf sisme olayi bende de oluyo ilk fark etigimde bende cok korkmustum
Insallah kuzum sagol bakalim daha baslangicmisCanım benim yerim ben onu.
Geçmiş olsun tatlım
İnşallah kolaylıkla çıkarır dişlerini.
Bizimde öksurüyo sesi gitti doktor ilac verdi kullsniyoz bakalim. Ya mamayi birakti istemiyo mecbur süt olsn diye yiyom bende aslinda memnunum en azindan sadece emiyo artikYeme kız niye yiyorsun... geçmiş olsun Bartu ya diş için erken değil mi yaaaa benim kız da rahatsız Boğaz’ı enfeksiyon olmuş ilaç kullanıyorum
Tartinin pili bitti bende tartilmiyorm kuzu bilmuyom ysniListe dikat istiyor canım puan listesi buldum ona göre hesaplarız. Amaç teşvik canım zaten kazanıp kazanmamaya takılmamak lazım kaybeden soğur sonra.
Bakıyorum canım
Mısır nedir.
Bugün dikkat etmen lazım yarın cuma
Kaç kilo oldun canısı.
Geçmiş olsun bartuya
Valla var o bosvermislk ama bakalm ne toparlarm yaza duzgn girmem lazimgeçmiş olsun kaptin emzirirken iştah da açık oluyor bi boşvermişlik varsa dikkat et
aynen canim, cok stres de yapmamaya Calis simdi rahatlamissindir en azindan bayaAy canm iyi anlarsın ozman benimde ilk kez oldu cunki canm ilk kez karsilasinca insan korkuyor gercekten ama meğer çoğu kişide oluyormuş bu bende oldukdan aonra őğrendim herkes bende de var demeye basladı rahatladm zaten biseyde çıkmadı belki stresden filan da oluyordur