• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canm birde benim bir fikrim var yakın kilolar eşit dağılsa nasl olur mesela 90-100 kilo civarı biri buraya biri oraya 60lı kilolarda 3kişi buraya 3kişi oraya 50li kilolarda biri buraya biri oraya gibi hem herkes karşi takiminda kendi ağırlığına yakın olanların nasl spor yapabildgni gőrűp kendini kıyaslar diye dusundum hem de cok adil olur 90 kilo birisi 50kilo birisinin sporunu yapamaz cunki
iyi fikir

ikisinede katılıyorum çok doğru :KK200: yaa kaptancım bu arada sen okadr çocukla yorgun düşeceksin yazık bir kaç gün dinlensen spor yapmasan diyorum :KK70: karşı takimdaym diye diil yani :KK53: yanlş anlama seni düşündügm için:KK70:
Canımmmm ne kadarda düşüncelisin :KK36:
Evde yaptığım sporun amacı çocukları yorup, uyutmak.
Yüzmeye de aslında faaliyet olsun diye gidiyorum:-) biraz çocuklardan uzaklaşayım, havam değişsin diye.
Ama 2 ay sonra 65 kiloya geldiğimde hergün alışverişe gideceğim çünkü hiçbişeyimmmm yooook (şükürler olsun hiçbişeyim yok giyecek mağazalar beni beklesin, esnafın yüzü gülsün:KK70:)
Bencede yoksa bende iyi adım atiyorum evin içinde bir o yana bir bu yana çıkamıyorum ki yürümeye annem evde yardım ediyor ama yaşlı iki dk çocuğu tutsa hemen sesleniyor elif gel oğlanı al diye bırakıp gidemiyorum
Canım çocuk bakmakta, sorumluluğunu almakta çok zor canım.

Canm birde benim bir fikrim var yakın kilolar eşit dağılsa nasl olur mesela 90-100 kilo civarı biri buraya biri oraya 60lı kilolarda 3kişi buraya 3kişi oraya 50li kilolarda biri buraya biri oraya gibi hem herkes karşi takiminda kendi ağırlığına yakın olanların nasl spor yapabildgni gőrűp kendini kıyaslar diye dusundum hem de cok adil olur 90 kilo birisi 50kilo birisinin sporunu yapamaz cunki
BU SEFER DE KİLOSU ÇOK OLANIN MORALİ BOZULUR MU ACABA ? YAPACAKLARI SPOR DAN AZ PUAN ALACAKLAR . BUNU DÜŞÜNELİM BAKALIM ?
Kızlar spor puanlarını düzenledim, eklemek istediğiniz bişeyler varsa bildirin bana :KK200:
SchonerDuft SchonerDuft
ELİNE SAĞLIK CANIMCIM

Yemek masasında hemen 20+30+110 :confused: bidakka kimse soru sormasn kafam karışıyor diyorm:KK64::-) esimde alışms bu pazar onumdeki ekmek lokmasi tam aldi aaaa... bidakka sen hesap yapiyordun hesabin karismasin dur tam aldigim kadar lokmayi geri veriyorum diyor :KK70: hahaa :KK70:
Ayy çok komik bu gibi şeyler benimde başıma geliyor :KK70:

Canımmmm ne kadarda düşüncelisin :KK36:
Evde yaptığım sporun amacı çocukları yorup, uyutmak.
Yüzmeye de aslında faaliyet olsun diye gidiyorum:-) biraz çocuklardan uzaklaşayım, havam değişsin diye.
Ama 2 ay sonra 65 kiloya geldiğimde hergün alışverişe gideceğim çünkü hiçbişeyimmmm yooook (şükürler olsun hiçbişeyim yok giyecek mağazalar beni beklesin, esnafın yüzü gülsün:KK70:)

Canım çocuk bakmakta, sorumluluğunu almakta çok zor canım.
Aaaaa ben de aynı takdiği yapıyorum bilerek hiç bir şey almıyorum hırslanp biran once vermeye iyice hevesleniyim diye dőrt gőzle mağazalara gitmeyi bekliyorum :rolleyes: deli gibi alış veriş yapasım var bir zayıflayayım:rolleyes: bende 65 de alışveriş yapacağım ama asıl alış veriş 58 de olacak 58 de dolabimda ne var be yok atarm beklesin beni mağzalar:halay::KK200:

BU SEFER DE KİLOSU ÇOK OLANIN MORALİ BOZULUR MU ACABA ? YAPACAKLARI SPOR DAN AZ PUAN ALACAKLAR . BUNU DÜŞÜNELİM BAKALIM ?

ELİNE SAĞLIK CANIMCIM
Anlamadm canm niye yapacakları spordan az alsinlar ki demek istedigim bir 90kilo domatesde bir 90kilo alan patatesde bir 80kilo alan domatesde bir 80 kilo alan patatesde gibi bir dağılm sadece yoks demwk istedigim şu grupdaki iki űç 90kilo varsa hepsi birden domatesde olup grupdaki iki űç kişi 50 kilo olanin hepsi birden patatesde olursa eşit dağılım olmuyor aynı yapamazlar diye karısk dağilsin demek istedim ben tabi siz bilirsin bu sadece benim fikrim

Kızlar pms dönemindeyim canim çok tatlı çekiyor bozmak istemiyorum yeni toparladim varmi saglikli tarifleriniz
Internette gördüğüm bir tarif var ama şahsen denemedim ben daha çok marketten zuber alıyorum
1cb kakao
2yk tahin
2yk pekmez
4yk su karıştırıp stecle dolaba kaldır küplere kes 16 küp çıkıyormuş toplam 334 kacak 1 küp 21 kacak deneyen herkes memnun ben daha denemedim

Anlamadm canm niye yapacakları spordan az alsinlar ki demek istedigim bir 90kilo domatesde bir 90kilo alan patatesde bir 80kilo alan domatesde bir 80 kilo alan patatesde gibi bir dağılm sadece yoks demwk istedigim şu grupdaki iki űç 90kilo varsa hepsi birden domatesde olup grupdaki iki űç kişi 50 kilo olanin hepsi birden patatesde olursa eşit dağılım olmuyor aynı yapamazlar diye karısk dağilsin demek istedim ben tabi siz bilirsin bu sadece benim fikrim
deneriz canım . ben seni yanlış anlamışım iş arasında okursam böyle olur :kızgın:

Internette gördüğüm bir tarif var ama şahsen denemedim ben daha çok marketten zuber alıyorum
1cb kakao
2yk tahin
2yk pekmez
4yk su karıştırıp stecle dolaba kaldır küplere kes 16 küp çıkıyormuş toplam 334 kacak 1 küp 21 kacak deneyen herkes memnun ben daha denemedim
Aaaayyyy harika tarifmiş bu ya tam benlik eğer tatlı krizi filan yaşarsam bunu denerim

Oooo çok çekişmeli oldu bu drdotty drdotty beni kesin zayıflatr onu gecmeye zorlanyrm bana hırs yaptrdı zaten bisikletin űzerinden yazıyorm ben 1 saattir :KK70:
hadi bakalım hrslanın azcık
Ocean Ocean canımı çok acitmamaya çalış lütfen :KK76::KK76: bende söz vereyim acısız bir kapisma olacak:KK17::KK17::KK17:
:D :D
sen 1 kilo üstü vereceksin bak listeye giriceksin çok kolay şekilde verirsin korkma endişe etme sadece kaçamak yapma

masal3487 masal3487 nasılsın canım ?
okullr bu hfta tatil oluyor neye karar verdiniz
Sağol canım iyiyim,son hafta okul işleri çok aktif olamadim.
Hafta sonu gidicez İstanbul'a bakalım aklımda bir kaç merkez daha var onlarla da görüşeyim sonra diger hafta adetli bakılır uygun olursa başlarım uygun olmasa da daha sonra,kesin konuşamıyorum yani her ay bir şey çıkıyor,ya kist ya yumurta azlığı bakalım önümüzdeki ay Allah kerim

Kız
Canm bir gűn kaçamak şeyler yedin listemi yazmiyim demistin ya onlar su tutmana sebep olmustur canm karbonhidrat yada seker iceren bir sey yiyince hemen vucut su tutuyor ama 2-3 gűn içinde o suyu atıyor canm merak etme dikkat li beslenirsen cumaya o ődem atılmış olur
2 gündür çok kaçamak yaptım 1 gün değil ama napim yavaş yavaş gider yaaa. Napim

Sağol canım iyiyim,son hafta okul işleri çok aktif olamadim.
Hafta sonu gidicez İstanbul'a bakalım aklımda bir kaç merkez daha var onlarla da görüşeyim sonra diger hafta adetli bakılır uygun olursa başlarım uygun olmasa da daha sonra,kesin konuşamıyorum yani her ay bir şey çıkıyor,ya kist ya yumurta azlığı bakalım önümüzdeki ay Allah kerim
hayıt otu tohumu kullansan ? biraz araştır istersen

Oooo çok çekişmeli oldu bu drdotty drdotty beni kesin zayıflatr onu gecmeye zorlanyrm bana hırs yaptrdı zaten bisikletin űzerinden yazıyorm ben 1 saattir :KK70:
Valla ben yüzmede 800-1000 kal yakıyorum ona göre
16/8 diyetine de başlarım zaten karbonhidratta almıyorum
HİÇ ŞANSIN YOK BEBEĞİM

Kız

2 gündür çok kaçamak yaptım 1 gün değil ama napim yavaş yavaş gider yaaa. Napim
Canm sen zaten harika verdin bak ben bir ayda 2 kilo anca verdim canm benim 2-3 ayda verebilecegm kiloyu sen bir ay da verdin daha ne olsun :KK19: vucut kendini dinlendiriyor arada zaten emziriyorsun da onumuzdeki haftalar gene harika dűşűşler yaşarsın zaten sen :KK37:

Back
X