• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@drdotty GELDİĞİNDE DÜZENLER CANIM
BÖLGESEL 1 DK 1 PUAN
Tamam canım. Ama hareketleri dk olarak değil yac kez yapdığmıza gore hesaplamalıyız. Sonucda 1 dakıkada.
Aynı harekdtden 100 tanede yapa biliriz yavaş yavaş 20 tanede.
Her neyse yinede sagol.

Valla ben yüzmede 800-1000 kal yakıyorum ona göre
16/8 diyetine de başlarım zaten karbonhidratta almıyorum
HİÇ ŞANSIN YOK BEBEĞİM
16/8 i bir arada bende uyguluyordum canm gwrçi hala da uyuyor sayılırm cunki aksam erken kapatmaya calisyrm ve sabahda gec kahvalti yapiyorum yani hala gece rahat 16 saat açlik oluyor hatta ben uygularken daha çok 18 saat gece açlg yapyrm şuanda da 16 saat filan oluyor

Tamam canım. Ama hareketleri dk olarak değil yac kez yapdığmıza gore hesaplamalıyız. Sonucda 1 dakıkada.
Aynı harekdtden 100 tanede yapa biliriz yavaş yavaş 20 tanede.
Her neyse yinede sagol.
kuzum düzenlemeleri öbür listede ayarlarız .
sen hareketlerin adını söyle

Bu kız beni yűzmeye başlatacak :KK70: o diil de ev zaten spor aleti dolu yapmadgm spor ve dans kalmadı bir de yuzmeye başlarsam artk benim adam olimpiyatlara falan hazırlanıyorum sanacak:KK70:
hiç sorma bende başlayacam :D sürekli gittiğim tesis var burda annemle hafta da bir gideyim bari 800 kalori yakıyorsa kesin gitmeliyim ve gitmelisin :D
senin evde neler var

hiç sorma bende başlayacam :KK70: sürekli gittiğim tesis var burda annemle hafta da bir gideyim bari 800 kalori yakıyorsa kesin gitmeliyim ve gitmelisin :KK70:
senin evde neler var

Koşu bandı
Kondisyon bisikleti
Çeşitli ağırlıklarda dambıllar
Trambolin
Plates çemberi ve plates lastiği
:KK70:Son olarak da tartı ve mezure :-)hahaha bu hepimiz de var işimiz gűcűműz őlçmek tartmak:-)

kuzum düzenlemeleri öbür listede ayarlarız .
sen hareketlerin adını söyle
Masa pozisyonunda 100 defa koları kaldırıp indirme.
Masa pozisyonunda irelı geri bacak cekme hareketi. 50 defa.
40 tekrar yanardan topuga dokunma.
30 sağ tarafa mekık,
30 sol tarafa mekık.
Yukarda capraz ayak-30 Yan uzanırken.
Tek bacagı kaldır indir. 30×2=60.
Normal mekık. 30.
100 havada ac kapa.
60 havada makas. 60 havada bisiklet.
60 havada ters bisiklet.
60 hava capraz aşağı yukarı.
Son olarak 100 suguat

3 gündür bu hareketleri düzenlı yağıyorum canım.
Bu gün daha yapmadım akşam yapıcam

Internette gördüğüm bir tarif var ama şahsen denemedim ben daha çok marketten zuber alıyorum
1cb kakao
2yk tahin
2yk pekmez
4yk su karıştırıp stecle dolaba kaldır küplere kes 16 küp çıkıyormuş toplam 334 kacak 1 küp 21 kacak deneyen herkes memnun ben daha denemedim
Teşekkürler canim tahin pekmez bayilirim zaten ama dolapta denememiştim olabilir tabi

Sağol canım iyiyim,son hafta okul işleri çok aktif olamadim.
Hafta sonu gidicez İstanbul'a bakalım aklımda bir kaç merkez daha var onlarla da görüşeyim sonra diger hafta adetli bakılır uygun olursa başlarım uygun olmasa da daha sonra,kesin konuşamıyorum yani her ay bir şey çıkıyor,ya kist ya yumurta azlığı bakalım önümüzdeki ay Allah kerim
Çok geçmiş olsun canım çocuk için uğraşıyorsun sanırım moralini bozma bana 20 yasimdan bari tüm drlar bana çocuğumun olamayacağını söyledi hatta biri endokroloji hocasıydı kan tahlillerinde vücut ağrılarımın çok oldugunu sonuçlara göre yatalak olmam gerektiğini söyledi şuan iki çocuğum var ellerinizden öper kistlerimin fazlalığı ve büyüklüğü nedeniyle kendiliğinden cocugum olmadi tabi ama aşılama yada tüp bebekte değiller önce bana yumurta büyütmek için hap verdiler yumurtalar olmasi gereken boya gelince catlatma ignesi vuruldum ve hamile kaldim hatta kucuk oglumda dr yumurtlama olmadığı için çatlama iğnesinin bi ise yaramadığını söyledi bende biraz kalsın yaza tekrar tedavi olurum dedim bir ay sonra kistlerden dolayı rutin kontrolumde hamile olduğum haberini aldim oyuzden moralini bozma Olmazi oldurur Rabbim

Back
X