• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

3 düşünmüyorum canım 3 unde boşar herhalde kocam :-) herkese yetisemiyorum cok cocuk gercekten zormus cocuklarim profildekiler evet Rabbim isteyen herkese nasip etsin :dua:
İki tam ideal hele bu zamanda çocuk büyütmek zaten çok zor Allah hayırlı evlat etsin darisida bizlere olsun inşallah :21:

Evet canım son 3 kilo ama kalan kilolar biraz inatçı,yıllardır inememistim ellilere kalan kilolar yılların birikimi yani
Şu anki kilon benim istediğim kilo çok az kalmış hedef kilona son 3 çok zor gidiyor haklısın ama azimle gider inşallah

Canm benim tabiki yardm etmek isterim :KK16: ama liste uzun hareketler hep bolgesel filan biraz karısk hesap:confused: sanki kaptanlar yapsa daha iyi olur gibi tatlm merak etme birazdan hesaplarlar kaptan mesgul olsa bile ikide kaprltan yardmcimiz var :ıslık:sahiden yaaa tugbaFB tugbaFB diye bir kaptan yardmcısı vardı noldu acaba:KK48: muzaffer kuşandan sonra akibeti belli diil:KK70:kız yoksa benim gibi madur mu oldun sen de ne oldu tartıldın mı :KK70:
Ahahahw :) kız alemsin yarını da bi atlatıyım sahalara geri geliyorum :KK48: muzaffer kusanin sabah kahvaltisi devam gerisi sallamaya döndü :KK70:

Canm benim tabiki yardm etmek isterim :KK16: ama liste uzun hareketler hep bolgesel filan biraz karısk hesap:confused: sanki kaptanlar yapsa daha iyi olur gibi tatlm merak etme birazdan hesaplarlar kaptan mesgul olsa bile ikide kaprltan yardmcimiz var :ıslık:sahiden yaaa tugbaFB tugbaFB diye bir kaptan yardmcısı vardı noldu acaba:KK48: muzaffer kuşandan sonra akibeti belli diil:KK70:kız yoksa benim gibi madur mu oldun sen de ne oldu tartıldın mı :KK70:
Ay inşallah takım benim yuzumden batmasın da

Evet canım son 3 kilo ama kalan kilolar biraz inatçı,yıllardır inememistim ellilere kalan kilolar yılların birikimi yani
İnersin canım ya azimli ol... ben de geçen sene indim 5 li rakamlara uzun zamandan sonra... sonra hamile kalınca bıraktım şimdi benimde hedefim 5 li rakamlar

Ya kızlar var ya bu yarışma çok iyi oldu:deli:işler beni bekler çamaşır var katlanacak odalar var düzenlenecek ben ise spor yaptım :KK50:yoruldum şimdide yatıran iyi miiiio_O

Back
X