• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

3 düşünmüyorum canım 3 unde boşar herhalde kocam :-) herkese yetisemiyorum cok cocuk gercekten zormus cocuklarim profildekiler evet Rabbim isteyen herkese nasip etsin :dua:
İki tam ideal hele bu zamanda çocuk büyütmek zaten çok zor Allah hayırlı evlat etsin darisida bizlere olsun inşallah :21:

Evet canım son 3 kilo ama kalan kilolar biraz inatçı,yıllardır inememistim ellilere kalan kilolar yılların birikimi yani
Şu anki kilon benim istediğim kilo çok az kalmış hedef kilona son 3 çok zor gidiyor haklısın ama azimle gider inşallah

Canm benim tabiki yardm etmek isterim :KK16: ama liste uzun hareketler hep bolgesel filan biraz karısk hesap:confused: sanki kaptanlar yapsa daha iyi olur gibi tatlm merak etme birazdan hesaplarlar kaptan mesgul olsa bile ikide kaprltan yardmcimiz var :ıslık:sahiden yaaa tugbaFB tugbaFB diye bir kaptan yardmcısı vardı noldu acaba:KK48: muzaffer kuşandan sonra akibeti belli diil:KK70:kız yoksa benim gibi madur mu oldun sen de ne oldu tartıldın mı :KK70:
Ahahahw :) kız alemsin yarını da bi atlatıyım sahalara geri geliyorum :KK48: muzaffer kusanin sabah kahvaltisi devam gerisi sallamaya döndü :KK70:

İnşallah canım ya bugün tartıldın mı ben + 400 düm
Ben sadıce cumaları tartılıyorum canım oyle olduğunda daha motıve oluyorum.
Doğrumu anladım emın değilim 400 gram almişmisi vermişmisin.

Canm benim tabiki yardm etmek isterim :KK16: ama liste uzun hareketler hep bolgesel filan biraz karısk hesap:confused: sanki kaptanlar yapsa daha iyi olur gibi tatlm merak etme birazdan hesaplarlar kaptan mesgul olsa bile ikide kaprltan yardmcimiz var :ıslık:sahiden yaaa tugbaFB tugbaFB diye bir kaptan yardmcısı vardı noldu acaba:KK48: muzaffer kuşandan sonra akibeti belli diil:KK70:kız yoksa benim gibi madur mu oldun sen de ne oldu tartıldın mı :KK70:
Ay inşallah takım benim yuzumden batmasın da

Şu anki kilon benim istediğim kilo çok az kalmış hedef kilona son 3 çok zor gidiyor haklısın ama azimle gider inşallah
Sen de çok uzak değilsin 58'e.Benim boyda çok yok aslında ilk hedef 55 sonra 52 yi zorlamayı düşünüyorum inşallah

Sen de çok uzak değilsin 58'e.Benim boyda çok yok aslında ilk hedef 55 sonra 52 yi zorlamayı düşünüyorum inşallah
Benim de hedef kilomdasn canm :KK200: bende 58 olmaya çalışıyorum ama benim yol daha uzuunn:KK55:

Evet canım son 3 kilo ama kalan kilolar biraz inatçı,yıllardır inememistim ellilere kalan kilolar yılların birikimi yani
İnersin canım ya azimli ol... ben de geçen sene indim 5 li rakamlara uzun zamandan sonra... sonra hamile kalınca bıraktım şimdi benimde hedefim 5 li rakamlar

Ya kızlar var ya bu yarışma çok iyi oldu:deli:işler beni bekler çamaşır var katlanacak odalar var düzenlenecek ben ise spor yaptım :KK50:yoruldum şimdide yatıran iyi miiiio_O

Back
X