• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar özür dilerim iki gündür spor yapamadım dün işlerim vardı bugünde yine moralim yerlerde artık kendimden korkuyorum nasıl düzelecek bu psikoloji
Hayırdır canım sıkıntı ne:işsiz: aman boşver kızzz hayat bu illa bişeyler çıkıyor bozma moralini:rapci:

Herkese merhaba ben eski üyelerdenim izin alıp ayrılmıştım. ara ara listeye dahil olmadan geri döndüm. şimdi anladım ki burada aktif olmadan kilo vermem çok zor, kendi kendimi kontrol edemiyorum. keptinn sanırım değişmiş. geri dönme şansım var mı bir zsorayım dedim. Hatırladığım kadarıyla izin alınan dönemdeki kiloya düşene kadar geri dönülemiyodu. Ne yazık ki kiloda aldım yani kabul edilsem bile izin aldığım kiloyu beklemem gerekecek. geri dönebilir miyim bana yardımcı olusanız çok sevinirim.
Nasılsın canım beni hatırladın mı bir türlü yazamadım sana.
Evet canım hoca öyle söyledi. Zaten 25 dk stil yüzme 350 kal yaktırıyormuş benim toplam sürem 2 saat artı 20 dk esnememiz var
Hmmm
Stil yüzme klasik şekil değil mi.
Bende başlamalıyım kısa sürede
Ya e-okul işlemleri koşuşturma vardı hiç aklıma gelmedi tartilmak :KK23:kaptan duymasin:-)
Ben duydum :KK70:

Cuma kapışması nedir?? Cuma bildirimlerinin dışında anladığım kadarıyla
Evet senlede ben kapışalım :KK70:
Kizlae 1 tane de salgam kurdugumuz havuclardan yedim hemen tuvalete cikardi sukur bu ara tuvalet sorunum yok
Şalgam bağırsakları çalıştırır canım anneme gidersem bende içeyim.
Kızlar bugünkü menüm

Sabah üç gün kurusu kayısı
Kahvaltı 10.30
Bir dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
Bir parça kırmızı pancar
1 dilim tb ekmeği

Öğle 14.00 dört kaşık kadar kısır( arkadaş yapıp getirmiş okula çok ısrar etti kiramadim bende)

Aksam 17.30
Bir tabak ıspanaklı yoğurt

2.5 litre su 30 dk yürüyüş
Menüne bulgur ve pirinç eklemen lazım zaten tedavi yakın sayılır. Bak beni hep tüketiyorum.bize lazım olam gıdalar.
Umarım ikiimizde bol eksiler goruruz.
Kuzum nerelisin sen . Kv ile yaşıyorum diyordun sendin değil mi o . Ne zamandır sorcam.
Kızlar özür dilerim iki gündür spor yapamadım dün işlerim vardı bugünde yine moralim yerlerde artık kendimden korkuyorum nasıl düzelecek bu psikoloji
Hayırdır canım ne oldu[/QUOTE]

Nasılsın canım beni hatırladın mı bir türlü yazamadım sana.

Hmmm
Stil yüzme klasik şekil değil mi.
Bende başlamalıyım kısa sürede

Ben duydum :KK70:

Evet senlede ben kapışalım :KK70:

Şalgam bağırsakları çalıştırır canım anneme gidersem bende içeyim.

Menüne bulgur ve pirinç eklemen lazım zaten tedavi yakın sayılır. Bak beni hep tüketiyorum.bize lazım olam gıdalar.

Kuzum nerelisin sen . Kv ile yaşıyorum diyordun sendin değil mi o . Ne zamandır sorcam.

Hayırdır canım ne oldu
[/QUOTE]
Evet canim oyum ben.
Kv le yasiyorum.
Gurgustanliyim.

09 OCAK - 15 OCAK SPOR LİSTESİ

PATATESLER

Masal3487/70+70
Buki_89 /290+ 390+200+200
orkide1453 /148+298+295+310

Verano_porteno/
Ponçikbirgelincik/
drdotty/ 300+945+435
Kmsl Hnd /140+165+66,5+445+
Milana firuze /10+100+

DOMATESLER

bir garip/ 20+222+300+330
ELF_LR35/110+
yellow girl/250+300+250+420+120+90+455
Ocean/ 113+132+140
sena zeynep/ 60+180+33+193+

cumion/
tgb1907/137,5+225+367,50
SchonerDuft/ 150 + 150+225+150

Son düzenleme:
kızlar ben kilo veremiyorum artık ya :KK57:
eskiden az bi dikkat etmemle hemen verirdim şimdi takıldım kaldım :KK17:
bi protein diyetimi deneyim bakıyım ondada veremezsem eyvah ki ne eyvah :KK61:
vücut farklı şeyler istiyor artık demek ki ? ya da koruma . sen sebze ve proteini dengele olmazsa

kızlar ben kilo veremiyorum artık ya :KK57:
eskiden az bi dikkat etmemle hemen verirdim şimdi takıldım kaldım :KK17:
bi protein diyetimi deneyim bakıyım ondada veremezsem eyvah ki ne eyvah :KK61:
Ayni canim bir iki kilo gitse acilacam da malesef sikintili bi noktadayim demekki

Beklentilerimizi kontrol altına alabilirsek psikolojimiz daha sağlıklı kalır canım. İnsanları olduğu gibi kabul etmek, anlayışlı olmak ama her zaman her duruma karşı tedbirli olmak
En önemlisi kendine inanmak lazım. Herşeyin üstesinden gelecek güce sahip olduğunu hep aklında tutmalısın.
Anlayışlı olacam diyede kimseye tavizler vermeyeceksin.
Birde bu senin için, ASLA YALNIZ OLMADIĞINI düşünmelisin sanırım sen bunun tam aksini düşünüyorsun. Çocuğun eşin var. Ve sen çok güçlüsün

Back
X