Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet canım ızgara ya da fırın olsa güzel olurdu ama maalesef yağda:deli: benim ekmekle sorunum var kız sabah ağzıma bi lokma girdi mi akşama kadar kendimi durduramıyorum diyetten önce her öğünde 1 ekmek yiyordum :sinirli:gerisini sen düşün:KK17:
Hıımmm anladm canm bende eskiden o durum sadece kızarms ekmege vardı korkudan kızartmak istemezdim şimdi herpazar mutlaka kahvaltnin yaninda kizartiyorum 1dlm ilede gayet guzel yetiniyorum hatta bugunki 1dlm tambugdayida gene kızartp yemisdm gayet zevkle yiyip kalkiyorum tamamen beyinde bitiyormus eskiden kendimi kizartirsam durduramam diye şartlamışm boşuna bide hiç yemeyince ben hem kilo veremiyorum hemde bukadr doymuyorum ve daha cok yemek yiyorum ama günlük 1dilim yada 2dilim sabah yada őğlen yersem tüm gün tok kalyrm ve daha güzel kilo veriyorum canm bünyemize ne iyi geliyorsa onu yapmamz daha iyi tabi herkesin ki farklı

Kizlar kahvalti11
1 yumurta haslanmis
1 dilim ekmek
Nane ve pulbuberli yogurt
1 lokma oekmez

Ara 3 1 mandalina

Aksam 17.30
1 kepce corba
Karnibahar haslamasi uzeri yogurt ve mantar sote

Kizlar hwpsinden azar yedim yiyenedim insallah midem kuculuyordur

Kizlar kahvalti11
1 yumurta haslanmis
1 dilim ekmek
1 lokma oekmez

Ara 3 1 mandalina

Aksam 17.30
1 kepce corba

Canim cok az geldi yediklerin yarina güzel sonuc alirrsin

Kizlar kahvalti11
1 yumurta haslanmis
1 dilim ekmek
1 lokma oekmez

Ara 3 1 mandalina

Aksam 17.30
1 kepce corba

Çok guzel olmus canm kesinlikle miğden küçülmüstr bende de oldu şu yediklerim ile normalde asla doymazdm simdi bir kase yoğurt yesem bile baya sofralar dolusu yemek yemiş gibi tok oluyorum

Insallah ya yarin da hafif gecircem gerci ise gidicem ama olsun evde iki ogun devam etse super olacakti
Bende yarna bir dusus daha goreyim diye hafif geçirdim canm inslh yarn tekrar düşüş yaşarz ama bende yarn dışarda olucam :KK17: inslh kazasz belasz kapatabilirz yarnıda cuma tartıda mutlu olrz

Bende yarna bir dusus daha goreyim diye hafif geçirdim canm inslh yarn tekrar düşüş yaşarz ama bende yarn dışarda olucam :KK17: inslh kazasz belasz kapatabilirz yarnıda cuma tartıda mutlu olrz
Cocuklqra misir patlatmistim azcik yedim ama durmayi bildiim nirmalde kendimi kaybederim misir yerken

Dün menumu paylasmistm canm dün sağlıksz hiç bir sey yemdim aslinda ama kalorisi fazla gibi olmustu 1200 kalori almistim dun gerci dun aşırı bir spor yapmışdm aldgm kaloriden fazlasını sporla yakmısdm aslında ama gene de dün ki menum dolu dolu idi diye bugun hafif tuttum bide ben bir gun oncesi güzel dolu dolu bir menü yediysem ertisi gün hep tok gibi oluyorum
Evet paylastin canım gördüm şaşırdım bende sana bravo o zaman ben kimbilir kaç kalori yiyiyorum hep aç gezmem lazım :KK70:karatay biliyosun bol kalorili

Kizlar kahvalti11
1 yumurta haslanmis
1 dilim ekmek
1 lokma oekmez

Ara 3 1 mandalina

Aksam 17.30
1 kepce corba

Harika menü :KK9:

Kızlar okulun son haftası olunca yoğunluktan giremedim menumu yazayim

Sabah 2 gün kurusu kayısı

Kahvaltı 10.30
Bir haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
10 yesil zeytin
Roka tere
Bir dilim tb ekmegi

Ara 14.00 bir avuç çiğ fındık ceviz

Aksam 17.30
Dört köfte(fırınlanmış) bol salata bir kase yoğurt

30 dk yürüyüş 2.5 litre su

Evet paylastin canım gördüm şaşırdım bende sana bravo o zaman ben kimbilir kaç kalori yiyiyorum hep aç gezmem lazım :KK70:karatay biliyosun bol kalorili
Evt canm :KK70: ben onla aylarca cebellesip verememistm bide karatay yapinca aşırı tatlı krizi yaşyor hatta dayanamyp kacamaklar yapiyodum beni cok mafetmisdi aman bidaha omur boyu denemem şimdi canm hiç tatlı istemiyor demekki 5-6 saat aç kalmaktan şekerim dűşűyodu ozman ama şimdi az az sık sık yiyince hep tokum bide canm biseyde cekmiyor baya rahat ediyorum:KK37:

Evt canm :KK70: ben onla aylarca cebellesip verememistm bide karatay yapinca aşırı tatlı krizi yaşyor hatta dayanamyp kacamaklar yapiyodum beni cok mafetmisdi aman bidaha omur boyu denemem şimdi canm hiç tatlı istemiyor demekki 5-6 saat aç kalmaktan şekerim dűşűyodu ozman ama şimdi az az sık sık yiyince hep tokum bide canm biseyde cekmiyor baya rahat ediyorum:KK37:
Karatayin hic bisey yememe sarti insani geriyor yoksa iyi ben 21 gun sekersiz yapmistim meyve bulgur yememistim 60 a kadar verdim sonrasi gitmedi

Karatayin hic bisey yememe sarti insani geriyor yoksa iyi ben 21 gun sekersiz yapmistim meyve bulgur yememistim 60 a kadar verdim sonrasi gitmedi
Zaten tum diyetlerde bulgur,pirinc,makarna yenmemesi gerekiyor,hamurisi,aburcubur yenmemesi gerekiyor onlari yemeyincede mutlaka dusus yasaniyor ama bunlarin aynisi diğer diyetlerle uygulanirken daha rahat kilo verebilmek varken o eziyeti cekmeyw gerek yok bence benim illa kaçamak yapmama sebep olduğu icin veremiyorum tansiyonum,şekerim herşeyim oynuylr gőzűm dőnűyor resmen ustelik metobolizmami da baya yavsalamasina sebep olmustu

Zaten tum diyetlerde bulgur,pirinc,makarna yenmemesi gerekiyor,hamurisi,aburcubur yenmemesi gerekiyor onlari yemeyincede mutlaka dusus yasaniyor ama bunlarin aynisi diğer diyetlerle uygulanirken daha rahat kilo verebilmek varken o eziyeti cekmeyw gerek yok bence benim illa kaçamak yapmama sebep olduğu icin veremiyorum tansiyonum,şekerim herşeyim oynuylr gőzűm dőnűyor resmen ustelik metobolizmami da baya yavsalamasina sebep olmustu
Stres olmamali kati diyetler psikoloji bozmamali yavas yavas insallah canim

Stres olmamali kati diyetler psikoloji bozmamali yavas yavas insallah canim
Evt canm bende katı diyet stres yapyr zaten stres oluncada kilo verme direk duruyor ondan mutlu mutlu verelim :21: hem stres etrafdakilere de yansıyor pozitif yaşamdan uzaklaşmak istemiyorum zaten:KK37: bu arada bugün gene burası çok sessiz dimi

Evt canm bende katı diyet stres yapyr zaten stres oluncada kilo verme direk duruyor ondan mutlu mutlu verelim :21: hem stres etrafdakilere de yansıyor pozitif yaşamdan uzaklaşmak istemiyorum zaten:KK37: bu arada bugün gene burası çok sessiz dimi
Evet cnm.malesef sessiz ben de hic cukmqmaya calisiyorum motuve olmak icin ama kimseler yok

Hıımmm anladm canm bende eskiden o durum sadece kızarms ekmege vardı korkudan kızartmak istemezdim şimdi herpazar mutlaka kahvaltnin yaninda kizartiyorum 1dlm ilede gayet guzel yetiniyorum hatta bugunki 1dlm tambugdayida gene kızartp yemisdm gayet zevkle yiyip kalkiyorum tamamen beyinde bitiyormus eskiden kendimi kizartirsam durduramam diye şartlamışm boşuna bide hiç yemeyince ben hem kilo veremiyorum hemde bukadr doymuyorum ve daha cok yemek yiyorum ama günlük 1dilim yada 2dilim sabah yada őğlen yersem tüm gün tok kalyrm ve daha güzel kilo veriyorum canm bünyemize ne iyi geliyorsa onu yapmamz daha iyi tabi herkesin ki farklı
Tabi canım bizim bünyemizi bizden başkası bilemez.... benim de herşey beynimde bitiyor... hamile kalmadan önce 75 kiloydum bebek düşünmeye başlayınca diyete girdim 3.5 ayda 15 kilo verdim.... yani beyinle alakalı hepimiz istedikten sonra kilo nedir ki verilir

Back
X