Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft SchonerDuft canım ben yarından sonra izin hakkını kullanabilir miyim,İstanbul'a gidicez pazartesi ya da salı tatilde düzenli katılım gösteremem hem de tartı sorunu olabilir
olur canım şöyle yapalım istersen mezun olabiliyorsan mezun edelim seni uyar mı sana ? dönüşte aday listesinde kart minnaklara alırız seni bölgesel spor yaparız seninle tartıda gitmese de incelirsiz beraberce
Aslında sen beni hep uyarıyordun sadece yürüyüş etkili olmaz diye hakliymissin canım,bakalım bundan sonra bölgesel spor deniycem.

Erkekti canım söyleyen hoca
çekememiştir seni diyen hoca .
olsun canım beraberce yaparız en azından ideal kilona ulaştın

göğüs, kalçanin olmasi güzel,benim göğüsler de iri ama kalça yok malesef dümdüz:KK43: hiç sevmiyorum.

Valla insanların niyetini okuyamıyorum ama başkasının bedeni hakkında yorum yapmak çirkin geliyor bana,ben kimse hakkında yorum yapmam mesela hatta insanlar kilo verince mutlu oluyorum,aslında bir de güzellik anlayışıyla ilgili bir durum,ben yüz güzelliğine tek başına önem vermem benim için vücut şekli de güzelliğin bir gosgergesidir
kalça yoksa squat yaparsın günde 20 ile başlayabilirsin tedavine de destek bir hareket

Kızlar nabersiniz ben gezmedeyim yemeğimi abartmadım.... ama birazdan kaynar içicem... bir tek o cıs olarak akşama da yoğurt yerim ki ancak dengeleyeyim akşama yazarım... çok yazışmayın kız netim YÖK sayfalar birikmesino_O
kaynar ne

olur canım şöyle yapalım istersen mezun olabiliyorsan mezun edelim seni uyar mı sana ? dönüşte aday listesinde kart minnaklara alırız seni bölgesel spor yaparız seninle tartıda gitmese de incelirsiz beraberce

çekememiştir seni diyen hoca .
olsun canım beraberce yaparız en azından ideal kilona ulaştın
Hedef 55 ti ama oluyor mu ki,benim için fark etmez aday listede ya da asil liste de zaten dönüşte buralarda olurum ben

Canın ben Adanalıyım bizim Burda bebek doğunca Mevlüt’te içecek olarak veriyoruz içerisinde karanfil, tarçın,havlıcan,yeni bahar, zencefil olan baharatlar var kuru olarak satılıyor.. alıp içerisine su katıp şeker katıp hoşaf gibi kaynatıyoruz... üzerine ceviz ve tarçın ekleyip çay gibi içiyoruz... ama bayağı şekerli oluyor...

Hedef 55 ti ama oluyor mu ki,benim için fark etmez aday listede ya da asil liste de zaten dönüşte buralarda olurum ben
19 eylül 2017 yılında 72,50 ile başlamışsın 13. takımda hedef 55
vermen gereken kilo 17,50 kilo
şimdiye kadar verdiğin kilo 14,20 kilo
mezuniyet için gereken 17,50*%80 = 14 kilo

19 eylül 2017 yılında 72,50 ile başlamışsın 13. takımda hedef 55
vermen gereken kilo 17,50 kilo
şimdiye kadar verdiğin kilo 14,20 kilo
mezuniyet için gereken 17,50*%80 = 14 kilo
Yani mezun olabiliyor muyum?mezun olabilirim ama aday listeye dahil edin lütfen başka türlü dikkat edemiyorum burası bana iyi geliyor

Canın ben Adanalıyım bizim Burda bebek doğunca Mevlüt’te içecek olarak veriyoruz içerisinde karanfil, tarçın,havlıcan,yeni bahar, zencefil olan baharatlar var kuru olarak satılıyor.. alıp içerisine su katıp şeker katıp hoşaf gibi kaynatıyoruz... üzerine ceviz ve tarçın ekleyip çay gibi içiyoruz... ama bayağı şekerli oluyor...
şerbet deriz biz ona iyi süt yapar demi mevlitlerde biz de veririz sabun kalıbı gibi pembe

Teşekkűr ederim canm benim :eğlence: bu cuma güzel kilo vermis olursam bilki senin sayende :KK19: sana yetisicem diye cok guzel kiloda verdim:KK200:
Canımsın çok sevindim ben şu an 900gr vermiş görünüyorum inşallah yarın biraz daha eksi çıkarım
şerbet deriz biz ona iyi süt yapar demi mevlitlerde biz de veririz sabun kalıbı gibi pembe
Bu şerbeti Doğumlarımda hastane ikram olsun diye misafirlerimize bize hazırlamışlardı gerçekten çok şekerli içmek zor ayrıca

hiç vermememktense 100 gr bile yeter beni artık mutlu ediyor
Yok canm bugunluk 100grm zaten :KK48: yoksa toplamda bu hafta harika bir düşüş var :KK39: ama normalde evet bende őyleyim 100 gram bile gitse çok seviniyorum sabit çıkmaz motivasyonumu bozuyor ondan en azindan 100- 200 gram gidince insan motive oluyor

Canımsın çok sevindim ben şu an 900gr vermiş görünüyorum inşallah yarın biraz daha eksi çıkarım

Bu şerbeti Doğumlarımda hastane ikram olsun diye misafirlerimize bize hazırlamışlardı gerçekten çok şekerli içmek zor ayrıca
Bu hafta seninle muhteşem kalori yaktk canm :KK5: aynen benim de düşüş 1 kiloya yaklaştı :KK73: inslh yarn sabah 1er kilo vermiş oluruz :KK50:

Back
X