- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #298.861
hiccc kurtulus yok canikom hedef kilomu bi bes kilo indirim artik birlikde mezun oluruzSeni mezun mu yapsak acaba hadi yarın mezun ol sen yeter![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiccc kurtulus yok canikom hedef kilomu bi bes kilo indirim artik birlikde mezun oluruzSeni mezun mu yapsak acaba hadi yarın mezun ol sen yeter![]()
olur canım şöyle yapalım istersen mezun olabiliyorsan mezun edelim seni uyar mı sana ? dönüşte aday listesinde kart minnaklara alırız seni bölgesel spor yaparız seninle tartıda gitmese de incelirsiz beraberceSchonerDuft canım ben yarından sonra izin hakkını kullanabilir miyim,İstanbul'a gidicez pazartesi ya da salı tatilde düzenli katılım gösteremem hem de tartı sorunu olabilir
çekememiştir seni diyen hoca .Aslında sen beni hep uyarıyordun sadece yürüyüş etkili olmaz diye hakliymissin canım,bakalım bundan sonra bölgesel spor deniycem.
Erkekti canım söyleyen hoca
kalça yoksa squat yaparsın günde 20 ile başlayabilirsin tedavine de destek bir hareketgöğüs, kalçanin olmasi güzel,benim göğüsler de iri ama kalça yok malesef dümdüzhiç sevmiyorum.
Valla insanların niyetini okuyamıyorum ama başkasının bedeni hakkında yorum yapmak çirkin geliyor bana,ben kimse hakkında yorum yapmam mesela hatta insanlar kilo verince mutlu oluyorum,aslında bir de güzellik anlayışıyla ilgili bir durum,ben yüz güzelliğine tek başına önem vermem benim için vücut şekli de güzelliğin bir gosgergesidir
hiccc kurtulus yok canikom hedef kilomu bi bes kilo indirim artik birlikde mezun oluruz![]()
sende hırs var yaparsın sen .aynen insallah olur canim ya
kaynar neKızlar nabersiniz ben gezmedeyim yemeğimi abartmadım.... ama birazdan kaynar içicem... bir tek o cıs olarak akşama da yoğurt yerim ki ancak dengeleyeyim akşama yazarım... çok yazışmayın kız netim YÖK sayfalar birikmesin![]()
Hedef 55 ti ama oluyor mu ki,benim için fark etmez aday listede ya da asil liste de zaten dönüşte buralarda olurum benolur canım şöyle yapalım istersen mezun olabiliyorsan mezun edelim seni uyar mı sana ? dönüşte aday listesinde kart minnaklara alırız seni bölgesel spor yaparız seninle tartıda gitmese de incelirsiz beraberce
çekememiştir seni diyen hoca .
olsun canım beraberce yaparız en azından ideal kilona ulaştın
Canın ben Adanalıyım bizim Burda bebek doğunca Mevlüt’te içecek olarak veriyoruz içerisinde karanfil, tarçın,havlıcan,yeni bahar, zencefil olan baharatlar var kuru olarak satılıyor.. alıp içerisine su katıp şeker katıp hoşaf gibi kaynatıyoruz... üzerine ceviz ve tarçın ekleyip çay gibi içiyoruz... ama bayağı şekerli oluyor...kaynar ne
Sadece taze fasulye ve yoğurt yedim taze fasulyenin miktarı çoktune kadar yedin ? başka ne yapmıştı
19 eylül 2017 yılında 72,50 ile başlamışsın 13. takımda hedef 55Hedef 55 ti ama oluyor mu ki,benim için fark etmez aday listede ya da asil liste de zaten dönüşte buralarda olurum ben
Sguat yapıyorum canim günde 100 tane,belimi inceltmem lazım onu da araştırayım en etkili hangi sporla yapabilirim diyekalça yoksa squat yaparsın günde 20 ile başlayabilirsin tedavine de destek bir hareket
Yani mezun olabiliyor muyum?mezun olabilirim ama aday listeye dahil edin lütfen başka türlü dikkat edemiyorum burası bana iyi geliyor19 eylül 2017 yılında 72,50 ile başlamışsın 13. takımda hedef 55
vermen gereken kilo 17,50 kilo
şimdiye kadar verdiğin kilo 14,20 kilo
mezuniyet için gereken 17,50*%80 = 14 kilo
şerbet deriz biz ona iyi süt yapar demi mevlitlerde biz de veririz sabun kalıbı gibi pembeCanın ben Adanalıyım bizim Burda bebek doğunca Mevlüt’te içecek olarak veriyoruz içerisinde karanfil, tarçın,havlıcan,yeni bahar, zencefil olan baharatlar var kuru olarak satılıyor.. alıp içerisine su katıp şeker katıp hoşaf gibi kaynatıyoruz... üzerine ceviz ve tarçın ekleyip çay gibi içiyoruz... ama bayağı şekerli oluyor...
poponu ve göbeğini sıkarak yap çok etkili 200e çıkarSguat yapıyorum canim günde 100 tane,belimi inceltmem lazım onu da araştırayım en etkili hangi sporla yapabilirim diye
Canımsın çok sevindim ben şu an 900gr vermiş görünüyorum inşallah yarın biraz daha eksi çıkarımTeşekkűr ederim canm benimbu cuma güzel kilo vermis olursam bilki senin sayende
sana yetisicem diye cok guzel kiloda verdim
![]()
Bu şerbeti Doğumlarımda hastane ikram olsun diye misafirlerimize bize hazırlamışlardı gerçekten çok şekerli içmek zor ayrıcaşerbet deriz biz ona iyi süt yapar demi mevlitlerde biz de veririz sabun kalıbı gibi pembe
Yok canm bugunluk 100grm zatenhiç vermememktense 100 gr bile yeter beni artık mutlu ediyor
Bu hafta seninle muhteşem kalori yaktk canmCanımsın çok sevindim ben şu an 900gr vermiş görünüyorum inşallah yarın biraz daha eksi çıkarım
Bu şerbeti Doğumlarımda hastane ikram olsun diye misafirlerimize bize hazırlamışlardı gerçekten çok şekerli içmek zor ayrıca
Bu hafta sen muhteşem kalori yaktk canmaynen benim de düşüş 1 kiloya yaklaştı
inslh yarn sabah 1er kilo vermiş oluruz
![]()
Yooo geçekten güzel pastrma var, somon var ,cappicuno var daha ne olsunhahaha karmakarisik olmus dimi![]()