Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14.Takım 605.Etap ***

Masal3487 (58.3/58,00/0,30/%0,51)mezun olmak istiyor
Buki_89 (66,2/65,4/0,8/1,21%)
orkide1453 (63,0//%)sbt

Ponçikbirgelincik (65,4///%)
drdotty(74,3/73,1/1,2%1,62)
Sevgiclk (74,8///%)
Kmsl Hnd (67.8/// %)
gokyuzundekiturna(/74,9/73,10//%)
Gizembetulyusa(95,5///%)
Milana firuze(67,90///%)sabit

nihaaal (67.3//%)
ELF_LR35 (100,50/98,90/1,60/%) B.Tarihi :20/12/208 B.Kilosu :103,60 Hedef :90
14.Takım ortalaması:

Harikasin ben seni bu sefer cok azimli gördüm canım nazar deymesin :nazar:
Evt tatlm ya kızım doğdu doğalı hiç boyle bir diyet azmi olmuyordu bende sporumu yapardm ama diyet yapamyrdum biliyorsun ;) ilk defa boyle azim hırs geldi bana taa bekarlkdaki yaptgm diyetler gibi aç dursam bile duruyorum yani o derece kafaya koydum busefer bu iş bitecek :sopa:

Gün içinde tekrar gelmeye çalışırım canlarım magickk magickk
E ELF_LR35 blonde ambition blonde ambition Kmsl Hnd Kmsl Hnd Buki_89 Buki_89 tebrik ederim atladığım varsa çok üzgünüm orkide1453 orkide1453 canım sabit gelmişsin ama hafta boyu çok gayret ettiğini biliyorum birden düşer kilon bazen böyle olması normal izne ayrılmak lafım emek vermeyen oluruna bırakmış arkadaşlar içindi. Gayretini tebrik ederim canım:KK200:
Milana firuze Milana firuze canım sende sabitsin ama geçen hafta çok vermiştin 1 kilodan fazla gitmişti yanılmıyorsam şimdi böyle olması normal

Evt tatlm ya kızım doğdu doğalı hiç boyle bir diyet azmi olmuyordu bende sporumu yapardm ama diyet yapamyrdum biliyorsun :KK66: ilk defa boyle azim hırs geldi bana taa bekarlkdaki yaptgm diyetler gibi aç dursam bile duruyorum yani o derece kafaya koydum busefer bu iş bitecek :sopa:
benim de iyi gidiyor son haftalarda diyet bozma psıkolojısını henüz yaşamadım normalde bu kadar git geller mahvederdi beni

Dün -900 dü bugün -1200 biraz fazla olmuş sanki az kaldı :KK71::KK71::KK71:
:KK36::KK36::KK36: harika canm
Bende dün 900düm ondan bugün 1kilo yada ustu olabilr diyordm ama 2gundur gordugm rakam cikti oysa dun baya resmen aç kalmsdm aslinda ama tersmi tepti anlamadm dune gore daha şiş gibi uyandm canm ondan bir iki güne tekrar düşüş olucak gibi geldi bana bidaha boyle aç birakmiyim kendimi bari :KK73: aman gitsin de nasl gidersi gitsin :KK71:

E ELF_LR35 blonde ambition blonde ambition Kmsl Hnd Kmsl Hnd Buki_89 Buki_89 tebrik ederim atladığım varsa çok üzgünüm@orkide1453 canım sabit gelmişsin ama hafta boyu çok gayret ettiğini biliyorum birden düşer kilon bazen böyle olması normal izne ayrılmak lafım emek vermeyen oluruna bırakmış arkadaşlar içindi. Gayretini tebrik ederim canım:KK200:
teşekkür ederim cnm aynı gayretle devam inşallah incelme olduğu için zaten motivasyonumu bozmuyorum

Bende dün 900düm ondan bugün 1kilo yada ustu olabilr diyordm ama 2gundur gordugm rakam cikti oysa dun baya resmen aç kalmsdm aslinda ama tersmi tepti anlamadm dune gore daha şiş gibi uyandm canm ondan bir iki güne tekrar düşüş olucak gibi geldi bana bidaha boyle aç birakmiyim kendimi bari :KK73: aman gitsin de nasl gidersi gitsin :KK71:
cnm ben de ac kaldım +200 çıktım düne göre bence aç kalmak iyi değil süt içmediğime pişmanım ben

Evt tatlm ya kızım doğdu doğalı hiç boyle bir diyet azmi olmuyordu bende sporumu yapardm ama diyet yapamyrdum biliyorsun :KK66: ilk defa boyle azim hırs geldi bana taa bekarlkdaki yaptgm diyetler gibi aç dursam bile duruyorum yani o derece kafaya koydum busefer bu iş bitecek :sopa:

canım günaydın , sen zaten çok azimlisin vallahi bana çok iyi bir örneksin, bazen tembellik yapınca sen aklıma geliosun, kalkıp eliptik yapıyorum:) yaa bak benim pazartesi gittiğim diyetisyenin dedikleri ne kadar doğruymuş canım tuzu kesince herşey halloldu:)

Ben dün akşam 6da wc sorunu için bitkisel bir ilaç içtim ve gece 12:00 ye kadar sadece su içtim 1,5lt. Bu yüzden -300 daha oldu açıkçası. Ama bikaç gündür spora ve temiz beslenmeme rağmen wc çıkamamıştım mecburdum ilaca.
Ben gece en kötü ihtimal 1 kaşık yoğurttan ayran yaparım çok açlık hissi olduğunda kendimi buzdolabı nın önünde buluyorum:oops:
teşekkür ederim cnm aynı gayretle devam inşallah incelme olduğu için zaten motivasyonumu bozmuyorum
Tebrik ederim canım

Evet canım aynen sporu harika yapiyodun ama diyette takiliyodun kaçamak çok yapardin bende cok kaçamak yapardim anladimki kaçamak hep geri götürüyor ne kadar spor yapsanda faydasiz çok iyi olacak canım bu sefer bende kacamak yapicam elbette ama saglikli olacak canim rafine sekeri hayatimdan cikardim şu an nazar deymesin bize ya ama dediğim gibi misafirlige gittigimde korkuyorum çünkü ye ye cümlelerinden bıktım :mad:

cnm ben de ac kaldım +200 çıktım düne göre bence aç kalmak iyi değil süt içmediğime pişmanım ben
Aç kalmayi hiç tavsiye etmem kızlar metabolizma yavasliyomus diyetisyen öyle demisti hafif biseyler yiyin havuç salatalik kaloride az bir kaç findik badem cok iyi geliyo tavsiye ederim

E ELF_LR35 blonde ambition blonde ambition Kmsl Hnd Kmsl Hnd Buki_89 Buki_89 tebrik ederim atladığım varsa çok üzgünüm orkide1453 orkide1453 canım sabit gelmişsin ama hafta boyu çok gayret ettiğini biliyorum birden düşer kilon bazen böyle olması normal izne ayrılmak lafım emek vermeyen oluruna bırakmış arkadaşlar içindi. Gayretini tebrik ederim canım:KK200:
Milana firuze Milana firuze canım sende sabitsin ama geçen hafta çok vermiştin 1 kilodan fazla gitmişti yanılmıyorsam şimdi böyle olması normal
Teşekkürler canım insallah hep guzel sonuc alalim :KK73:

:KK200::KK200::KK200:

canım günaydın , sen zaten çok azimlisin vallahi bana çok iyi bir örneksin, bazen tembellik yapınca sen aklıma geliosun, kalkıp eliptik yapıyorum:) yaa bak benim pazartesi gittiğim diyetisyenin dedikleri ne kadar doğruymuş canım tuzu kesince herşey halloldu:)
Canm benim :KK37: sizde beni çookk motive ediyorsunuz bende yemek yiyceğim zaman sizi düşünyrum arkadaşlarm doğru dűzgűn hiçbir şey yemiyiyerek veriyor :oops: ben de zayıflamak istiyorsam bende yememeliyim diyorum sayenizde az yiyorum bende :KK200:ama tuzu kesemiyorum canm ama normal tuzda kullanmyrm himalaya tuzu kullanıyorum buarada senin diyetisyen yağ konusunda ne diyor canm merak ettim ?

MİNİK ADAYLARIMIZ
605.ETAP

magickk magickk [ (64,9/63,90/1/%) bşl.11ocak2019 bşl.K:64,9 Hedef:58 Mezun üye
E elaalemi (61,0///%) bşl.t:13ocak2019 bşl.K:61 Hedef:52
buzmavileylak (64,50///%) B.tarihi 19/12/2018 B.Kilosu : Hedef :56,00
yellow girl (71,50/70.60/900/ %) B.Tarihi : B.Kilosu Hedef K: ( nick değişliği :mirafatos / 1.Takımdan izne ayrılan üye döndü 572. Etap
Ocean (/97//%) B.Tarihi:26/12/2018 B.Kilosu:97,50 Hedef K: 75
sena zeynep (64,50/sabit) B.tarihi
:27/12/2018 B.Kilosu:67,70 Hedef K:55,00

Kart Minnaklar

tgb1907 (66.7//%
SchonerDuft
(69,60///%)
Sahihuban (66,20///%)

Nilar (///%)

Back
X