- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #299.001
Ben senin yerine atarmInşallah yine iki basamaklı kilolara gelmek çok sevindiriyor beni sorma hasta olmasam göbek atacagim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben senin yerine atarmInşallah yine iki basamaklı kilolara gelmek çok sevindiriyor beni sorma hasta olmasam göbek atacagim![]()
Evt tatlm ya kızım doğdu doğalı hiç boyle bir diyet azmi olmuyordu bende sporumu yapardm ama diyet yapamyrdum biliyorsunHarikasin ben seni bu sefer cok azimli gördüm canım nazar deymesin![]()
benim de iyi gidiyor son haftalarda diyet bozma psıkolojısını henüz yaşamadım normalde bu kadar git geller mahvederdi beniEvt tatlm ya kızım doğdu doğalı hiç boyle bir diyet azmi olmuyordu bende sporumu yapardm ama diyet yapamyrdum biliyorsunilk defa boyle azim hırs geldi bana taa bekarlkdaki yaptgm diyetler gibi aç dursam bile duruyorum yani o derece kafaya koydum busefer bu iş bitecek
![]()
Dün -900 dü bugün -1200 biraz fazla olmuş sanki az kaldı![]()
teşekkür ederim cnm aynı gayretle devam inşallah incelme olduğu için zaten motivasyonumu bozmuyorumGün içinde tekrar gelmeye çalışırım canlarımmagickk
E ELF_LR35blonde ambition
Kmsl Hnd
Buki_89 tebrik ederim atladığım varsa çok üzgünüm@orkide1453 canım sabit gelmişsin ama hafta boyu çok gayret ettiğini biliyorum birden düşer kilon bazen böyle olması normal izne ayrılmak lafım emek vermeyen oluruna bırakmış arkadaşlar içindi. Gayretini tebrik ederim canım
![]()
cnm ben de ac kaldım +200 çıktım düne göre bence aç kalmak iyi değil süt içmediğime pişmanım benharika canm
Bende dün 900düm ondan bugün 1kilo yada ustu olabilr diyordm ama 2gundur gordugm rakam cikti oysa dun baya resmen aç kalmsdm aslinda ama tersmi tepti anlamadm dune gore daha şiş gibi uyandm canm ondan bir iki güne tekrar düşüş olucak gibi geldi bana bidaha boyle aç birakmiyim kendimi bariaman gitsin de nasl gidersi gitsin
![]()
Evt tatlm ya kızım doğdu doğalı hiç boyle bir diyet azmi olmuyordu bende sporumu yapardm ama diyet yapamyrdum biliyorsunilk defa boyle azim hırs geldi bana taa bekarlkdaki yaptgm diyetler gibi aç dursam bile duruyorum yani o derece kafaya koydum busefer bu iş bitecek
![]()
Ben dün akşam 6da wc sorunu için bitkisel bir ilaç içtim ve gece 12:00 ye kadar sadece su içtim 1,5lt. Bu yüzden -300 daha oldu açıkçası. Ama bikaç gündür spora ve temiz beslenmeme rağmen wc çıkamamıştım mecburdum ilaca.harika canm
Bende dün 900düm ondan bugün 1kilo yada ustu olabilr diyordm ama 2gundur gordugm rakam cikti oysa dun baya resmen aç kalmsdm aslinda ama tersmi tepti anlamadm dune gore daha şiş gibi uyandm canm ondan bir iki güne tekrar düşüş olucak gibi geldi bana bidaha boyle aç birakmiyim kendimi bariaman gitsin de nasl gidersi gitsin
![]()
Tebrik ederim canımteşekkür ederim cnm aynı gayretle devam inşallah incelme olduğu için zaten motivasyonumu bozmuyorum
Evet canım aynen sporu harika yapiyodun ama diyette takiliyodun kaçamak çok yapardin bende cok kaçamak yapardim anladimki kaçamak hep geri götürüyor ne kadar spor yapsanda faydasiz çok iyi olacak canım bu sefer bende kacamak yapicam elbette ama saglikli olacak canim rafine sekeri hayatimdan cikardim şu an nazar deymesin bize ya ama dediğim gibi misafirlige gittigimde korkuyorum çünkü ye ye cümlelerinden bıktımEvt tatlm ya kızım doğdu doğalı hiç boyle bir diyet azmi olmuyordu bende sporumu yapardm ama diyet yapamyrdum biliyorsunilk defa boyle azim hırs geldi bana taa bekarlkdaki yaptgm diyetler gibi aç dursam bile duruyorum yani o derece kafaya koydum busefer bu iş bitecek
![]()
Aç kalmayi hiç tavsiye etmem kızlar metabolizma yavasliyomus diyetisyen öyle demisti hafif biseyler yiyin havuç salatalik kaloride az bir kaç findik badem cok iyi geliyo tavsiye ederimcnm ben de ac kaldım +200 çıktım düne göre bence aç kalmak iyi değil süt içmediğime pişmanım ben
Teşekkürler canım insallah hep guzel sonuc alalimGün içinde tekrar gelmeye çalışırım canlarımmagickk
Kmsl Hnd
Buki_89 tebrik ederim atladığım varsa çok üzgünüm
orkide1453 canım sabit gelmişsin ama hafta boyu çok gayret ettiğini biliyorum birden düşer kilon bazen böyle olması normal izne ayrılmak lafım emek vermeyen oluruna bırakmış arkadaşlar içindi. Gayretini tebrik ederim canım
Milana firuze canım sende sabitsin ama geçen hafta çok vermiştin 1 kilodan fazla gitmişti yanılmıyorsam şimdi böyle olması normal
HarikaDün -900 dü bugün -1200 biraz fazla olmuş sanki az kaldı![]()
Gün içinde tekrar gelmeye çalışırım canlarımmagickk
Kmsl Hnd
Buki_89 tebrik ederim atladığım varsa çok üzgünüm
orkide1453 canım sabit gelmişsin ama hafta boyu çok gayret ettiğini biliyorum birden düşer kilon bazen böyle olması normal izne ayrılmak lafım emek vermeyen oluruna bırakmış arkadaşlar içindi. Gayretini tebrik ederim canım
Milana firuze canım sende sabitsin ama geçen hafta çok vermiştin 1 kilodan fazla gitmişti yanılmıyorsam şimdi böyle olması normal
Canm benimcanım günaydın , sen zaten çok azimlisin vallahi bana çok iyi bir örneksin, bazen tembellik yapınca sen aklıma geliosun, kalkıp eliptik yapıyorum:) yaa bak benim pazartesi gittiğim diyetisyenin dedikleri ne kadar doğruymuş canım tuzu kesince herşey halloldu:)