- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #299.041
gider canim kafana takma öncelikle ozaman e hizli sekilde gider bencebnm gitmiyor kı gitse şimdiye 60 olmam lazımdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gider canim kafana takma öncelikle ozaman e hizli sekilde gider bencebnm gitmiyor kı gitse şimdiye 60 olmam lazımdı
Biz ona seni idare edelim cuma günleri gel bildirimini yap dedik kabul etti sanıyorum. İzin hakkı yok isteyerek ayrılırsa 6 Aydan önce dönemez kilosuda çok yüksek 70lerde olsa ayrılsın 6 ay dinlensin diicem ama bilemedim ne yapsakcnm gizembetül geçen hafta ayrılcam dememiş miydi
NASIL YNİSchonerDuft canım sevgi bildirimini birinciler sırlarını paylaşıyor’a yapmış
Yanlış yapmış işte en son oraya sırlarını paylaşmıştı karıştırmış topikleriNASIL YNİ![]()
@tgb1907 bunu görmeliydiYanlış yapmış işte en son oraya sırlarını paylaşmıştı karıştırmış topikleri
Araştırmacı kişiliğimle buldum![]()
mezuniyeti yakın olanları baskılayınTamam canım bakalim artik bekleriz
Canm benimsizde beni çookk motive ediyorsunuz bende yemek yiyceğim zaman sizi düşünyrum arkadaşlarm doğru dűzgűn hiçbir şey yemiyiyerek veriyor
ben de zayıflamak istiyorsam bende yememeliyim diyorum sayenizde az yiyorum bende
ama tuzu kesemiyorum canm ama normal tuzda kullanmyrm himalaya tuzu kullanıyorum buarada senin diyetisyen yağ konusunda ne diyor canm merak ettim ?
izin alrken 69.1 di galiba canm yadeğişiyor canım en ucuzu 4000 tl kadar
yaparsın bence en son kaç kilo ile ayrıldıysan o kilonun altında olman lazım 100 gr altı olsanda alırız sıkıntı olmaz
reglidendir canım
@tgb1907 rakibin sabit sen ne kadar verdin![]()
haftaya olmazsa da ondan sonraki hafta kesin listeye girersin .izin alrken 69.1 di galiba canm ya
ozman en az 69.0 olmam lazm
Biz ona seni idare edelim cuma günleri gel bildirimini yap dedik kabul etti sanıyorum. İzin hakkı yok isteyerek ayrılırsa 6 Aydan önce dönemez kilosuda çok yüksek 70lerde olsa ayrılsın 6 ay dinlensin diicem ama bilemedim ne yapsak[/QUOT
o gelmez bence cnm giremiyorum çocugunmla ilgilencem demişti
süpersinYanlış yapmış işte en son oraya sırlarını paylaşmıştı karıştırmış topikleri
Araştırmacı kişiliğimle buldum![]()
Yaaaaa d vit bende geçen ay ölçtürdüm çok düşük çıktı doktor ampul verdi içtim 1 tane.. sonrasında bebeğime verdiğim d vit den hergün 6 damla da sen iç dedi bende unutuyorum neyse dikkat edeyim bariiiiDVit çok őnemli canm kilo vermeye direk engel oluyor ben her ay 1ampul alıyorum ampul daha hızlı yükesltiyor değeri
FAYDASI OLURSA BİZE DE SÖYLE OLUR MU ?Kızlar geçen paylaştığım yağlardan usenmeden gittim aldım bir ay kullancAm bakalım bir faydası olacak mi![]()
Tamam o iş bendemezuniyeti yakın olanları baskılayın![]()
Tamam canım 1 ay denicem bakalımFAYDASI OLURSA BİZE DE SÖYLE OLUR MU ?
BENCE ÇOK FAYDASI OLCAK CİLDİ ÇOK GÜZEL PARLATACAK AMA İŞTE ÇATLAKLAR NE OLUR BİLEMİYORUMTamam canım 1 ay denicem bakalım
Bilmiyorum canım hisdistan cevizi yağıni duymuştum da shea yağını duymadım onu aldım bakalım e vitamini falan da aldim hem içten hem dıştan takviye için.BENCE ÇOK FAYDASI OLCAK CİLDİ ÇOK GÜZEL PARLATACAK AMA İŞTE ÇATLAKLAR NE OLUR BİLEMİYORUM