Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnm gizembetül geçen hafta ayrılcam dememiş miydi
Biz ona seni idare edelim cuma günleri gel bildirimini yap dedik kabul etti sanıyorum. İzin hakkı yok isteyerek ayrılırsa 6 Aydan önce dönemez kilosuda çok yüksek 70lerde olsa ayrılsın 6 ay dinlensin diicem ama bilemedim ne yapsak

Canm benim :KK37: sizde beni çookk motive ediyorsunuz bende yemek yiyceğim zaman sizi düşünyrum arkadaşlarm doğru dűzgűn hiçbir şey yemiyiyerek veriyor :oops: ben de zayıflamak istiyorsam bende yememeliyim diyorum sayenizde az yiyorum bende :KK200:ama tuzu kesemiyorum canm ama normal tuzda kullanmyrm himalaya tuzu kullanıyorum buarada senin diyetisyen yağ konusunda ne diyor canm merak ettim ?

canım kesinlikle tuz yok ve yağ hiç bir şekilde günde bir tatlı kaşığını geçmemeli ve zeytin yağı olmalı, ambalajlı gıda zaten biliyorsun üzerinde durmaya bile gerek yok kesinlikleee yasak, hiç bişekilde ambalajlı gıda, kaşar dahil yok, tamamen bidon deri, kars peyniri veya teneke peynir kullanıosun, tuz yok , ben evde himalaya kullanıodum bıraktım Erzincan tuzu aldım, sipariş verdim doktor onu tavsiye etti, devamlı aynı tuzu kullanmak sakıncalıymış canım, yağ oranını minimum ekstradan yağ alma zaten yağlısın dedi:)

değişiyor canım en ucuzu 4000 tl kadar

yaparsın bence en son kaç kilo ile ayrıldıysan o kilonun altında olman lazım 100 gr altı olsanda alırız sıkıntı olmaz

reglidendir canım
@tgb1907 rakibin sabit sen ne kadar verdin :KK70:
izin alrken 69.1 di galiba canm ya :KK70:
:KK70: ozman en az 69.0 olmam lazm

MİNİK ADAYLARIMIZ
605.ETAP

magickk magickk [ (64,9/63,90/1/%) bşl.11ocak2019 bşl.K:64,9 Hedef:58 Mezun üye
E elaalemi (61,0///%) bşl.t:13ocak2019 bşl.K:61 Hedef:52
buzmavileylak (64,50///%) B.tarihi 19/12/2018 B.Kilosu : Hedef :56,00
yellow girl (71,50/70.60/900/ %) B.Tarihi : B.Kilosu Hedef K: ( nick değişliği :mirafatos / 1.Takımdan izne ayrılan üye döndü 572. Etap
Ocean (/97//%) B.Tarihi:26/12/2018 B.Kilosu:97,50 Hedef K: 75
sena zeynep (64,50/sabit) B.tarihi
:27/12/2018 B.Kilosu:67,70 Hedef K:55,00
Bir garip (///)

Kart Minnaklar

tgb1907 (66.7//%
SchonerDuft
(69,60///%)
Sahihuban (66,20///%)

Nilar (///%)

Ocean Ocean buzmavileylak buzmavileylak bildirimlerinizi bekliyoruz

Biz ona seni idare edelim cuma günleri gel bildirimini yap dedik kabul etti sanıyorum. İzin hakkı yok isteyerek ayrılırsa 6 Aydan önce dönemez kilosuda çok yüksek 70lerde olsa ayrılsın 6 ay dinlensin diicem ama bilemedim ne yapsak[/QUOT
o gelmez bence cnm giremiyorum çocugunmla ilgilencem demişti

DVit çok őnemli canm kilo vermeye direk engel oluyor ben her ay 1ampul alıyorum ampul daha hızlı yükesltiyor değeri
Yaaaaa d vit bende geçen ay ölçtürdüm çok düşük çıktı doktor ampul verdi içtim 1 tane.. sonrasında bebeğime verdiğim d vit den hergün 6 damla da sen iç dedi bende unutuyorum neyse dikkat edeyim bariiii

BENCE ÇOK FAYDASI OLCAK CİLDİ ÇOK GÜZEL PARLATACAK AMA İŞTE ÇATLAKLAR NE OLUR BİLEMİYORUM
Bilmiyorum canım hisdistan cevizi yağıni duymuştum da shea yağını duymadım onu aldım bakalım e vitamini falan da aldim hem içten hem dıştan takviye için.

Back
X