Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah: bir yumurtadan omlet yarım simit peynir bir kaç zeytin domates salatalık bir bardak çay.

Bir bardak rezene çayı

Öğlen: bir kase tarhana çorbası bulgur pilavı 2 bardak ayran.

1 tane portakal .

Akşam: 3 kaşık taze fasulye bir kase salata biraZ yoğurt. 3 lt su

Takımda hâlâ 3 kişilik yer var istersen bikaç kilo daha verip mezun ol
Valla bana uyar canım,zaten tedavi işi işi yatti bu ay:( o zaman şöyle yapalım ben izne de ayrılmayayim sadece bu hafta çok aktif olamayabilirim çünkü salı İstanbul'a gecicem pazar,pazartesi dönerim,günlük menü yazarım ama tartı farki olabiliyor yine bildirim yaparım.
İki uc kilo daha vereyim öyle mezun olayim

Dorty seni mezun etmemiş canım :KK70:
Evet şimdi baktım canım daha 3 kişilik yer varmış iyi oldu aslında malum bu ay da tedavi işi yatti biraz daha işi sıkı tutup iki üç kilo daha verip öyle mezun olayim,

Bu hafta salı istanbul'a gidicez düzenli katılım gostermeyebilirim ama dikkat edicem diyetime ,zaten ablamda diyetisyene gidiyor beraber dikkat ederiz bu arada yarın sporada başlıyorum özellikle bel ve popo çalışıcam bakalım inşallah işe yarar,58 kilo olmama rağmen belim kalın:( hırs yaptım bir ayda bakalım ne kadar fark edicek sporla ölçümleri burda da paylasirim

Herkese merhaba ben geldimmm:KK73:kendimi biraz toparladım artık hazırım gibi Tabi listede yer varsa:KK37:lakin minnacık artım var eksiye düşene kadar bekleyimmi çünkü dereceniz mükemmel gelip düşürmeyim:110:Bu arada tebrikler mükemmelsiniz:KK68:
Hoşgeldin canım özledik seni
Tamamen iyileşmene sevindim senin yerin hazır kuzum biz seni iyileşene kadar gönderdik

Evet şimdi baktım canım daha 3 kişilik yer varmış iyi oldu aslında malum bu ay da tedavi işi yatti biraz daha işi sıkı tutup iki üç kilo daha verip öyle mezun olayim,

Bu hafta salı istanbul'a gidicez düzenli katılım gostermeyebilirim ama dikkat edicem diyetime ,zaten ablamda diyetisyene gidiyor beraber dikkat ederiz bu arada yarın sporada başlıyorum özellikle bel ve popo çalışıcam bakalım inşallah işe yarar,58 kilo olmama rağmen belim kalın:KK43: hırs yaptım bir ayda bakalım ne kadar fark edicek sporla ölçümleri burda da paylasirim
inslh cok güzel incelme olur canm :KK66: 2-3 kilo daha atmanda harika olur :KK33: inslh hepimize böyle 58ler 55ler nasip olur:KK200:

Kızlar günaydın dün gece bir serum yedim şuan turp gibiyim ne grip ya bu seneki virusumuzun adi gergedan gribi imis dün çok fenaydım sabah lavabo için yataktan kalktım sonrasını hatırlamıyorum annem kafamı tutuyordu eşim ayakları havaya kaldırmıştı bayılmışım dr gidecek hal bulana kadar yattım gece acile götürdüler serumla ancak kendime geldim diyetim öyle ekstra zorlayıcı değil ama bu iki üç eşim ara vermemi istiyor ona göre baygınlık nedenim ac kalmak:sopa:zorla ağzıma yılmaya çalışıyor dün sadece bir kase çorba içtim birde mide bulantısı için çizi yedim SchonerDuft SchonerDuft Canım spora 110+100 eklermisin carsamba persembenin cuma spor yapamadim bugun iyi hissedersem yaparim:spor:

Kızlar günaydın dün gece bir serum yedim şuan turp gibiyim ne grip ya bu seneki virusumuzun adi gergedan gribi imis dün çok fenaydım sabah lavabo için yataktan kalktım sonrasını hatırlamıyorum annem kafamı tutuyordu eşim ayakları havaya kaldırmıştı bayılmışım dr gidecek hal bulana kadar yattım gece acile götürdüler serumla ancak kendime geldim diyetim öyle ekstra zorlayıcı değil ama bu iki üç eşim ara vermemi istiyor ona göre baygınlık nedenim ac kalmak:sopa:zorla ağzıma yılmaya çalışıyor dün sadece bir kase çorba içtim birde mide bulantısı için çizi yedim SchonerDuft SchonerDuft Canım spora 110+100 eklermisin carsamba persembenin cuma spor yapamadim bugun iyi hissedersem yaparim:spor:
Çok geçmiş olsun canım bu grip berbat bişey

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

inslh cok güzel incelme olur canm :KK66: 2-3 kilo daha atmanda harika olur :KK33: inslh hepimize böyle 58ler 55ler nasip olur:KK200:
Bugün başlıyorum egzersizlere becerebilirsem 20 dk dans 20 dk attığın diğer egzersizleri yapayım diyorum 100 de sguat,hava güzel biraz da yürüyüş yaparım bakalım kaç günde incelme olacak

Çok geçmiş olsun canım

Back
X