Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft SchonerDuft bőlgeselleride adet olarak puanlasak daha iyi diilmi mesela 6dk 200tane simit bolgesi hareketi yaptm baya zlrlaycı hareketler ama dakika olarak hesaplandg için 200adedi 6puan oldu ama 6dakikada 200 diil de 20-30tane yapsaydm gene 6puan ????????
Adet olarak ayarladım onları sanırım dorty telefonu olmadığından yetişemedi düzeltmeye puanına bakıp döneyim sana

:spor::21::KK6::KK73::spor:

1saat 40dakika bisiklet = 300puan
20 dakika zumba = 70 puan
1dakika plank= 20 puan
200 mekik çştlr = 80 puan
60 yrm şınav = 24 puan
200 adet simit bőlgesi hrkt 6dakikada yaptm yani 6dk bőlgesel = 6puan
:KK55: Toplam = 500 puan SchonerDuft SchonerDuft
Maşallah diyorum canım :KK9::KK9:

Kızlar bugün çok yoruldum evi temizledim
Arkasindan 40 dk squat girl yaptim doris hoferle puani kac olur bilmiyorum SchonerDuft SchonerDuft öbur takim arastirdi dk 4 puan olarak karar vermisti çünkü cok zorladı beni sen nedersin ona göre puanlayalim çünkü leslieye göre çok zor gerçekten bacaklarimi zor kaldiriyorum :ruh:

SchonerDuft SchonerDuft bőlgeselleride adet olarak puanlasak daha iyi diilmi mesela 6dk 200tane simit bolgesi hareketi yaptm baya zlrlaycı hareketler ama dakika olarak hesaplandg için 200adedi 6puan oldu ama 6dakikada 200 diil de 20-30tane yapsaydm gene 6puan ????????
Sorunumuz ayni canim.
Bende 1 dakikada 60-100 arasi bacak hareketi yapiyorum toplam 5 dakika suruyor 5 hareket.
Ve sadice 5 puan ediyor.

:KK36: teşkr edrm:KK200: bugün sende çok güzel spor yapmşsn canm:nazar: :KK50:
Sağol canim ama birde bana sor ben çok yapiyodum dorisin hareketleri coktandir yapmiyodum ve hamlamışım yarin nasil olur kimbilir :KK53: varmi tavsiyen kas ağrısı için bu arada senin gibi spor yapsam heralde yerimden kalkamam :KK70:haklısın bencede bölgesel harekete puan fazla olmali çok az bacak hareketi ne kadar zor biliyorum

Sağol canim ama birde bana sor ben çok yapiyodum dorisin hareketleri coktandir yapmiyodum ve hamlamışım yarin nasil olur kimbilir :KK53: varmi tavsiyen kas ağrısı için bu arada senin gibi spor yapsam heralde yerimden kalkamam :KK70:haklısın bencede bölgesel harekete puan fazla olmali çok az bacak hareketi ne kadar zor biliyorum
Canm hem vucudum yıllardr alşk hemde magnezyum takviyesi alyrm ondan kas ağrısı olmyr bende tatlm varsa bir maden suyu içebilirsn magnezyum için birde soğuğa yakn ılık duş

Canm hem vucudum yıllardr alşk hemde magnezyum takviyesi alyrm ondan kas ağrısı olmyr bende tatlm varsa bir maden suyu içebilirsn magnezyum için birde soğuğa yakn ılık duş
Madensuyu var evet onu içeyim hemen magnezyum takviyesi alicam bende

Kızlar bugünkü menüm

Sabah uyandığımda 3 gün kurusu kayısı

Kahvaltı 11.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir kaşık lor peyniri
10 yeşil zeytin
1 dilim tb ekmeği
Kırmızı pancar

Ara bir bardak kefir iki ceviz

Aksam 17.30
Alti kaşık etli patlıcan yemeği, iki yk bulgur pilavı ve bir kase yayla çorbası