- Konu Sahibi Pinarbartu
- #299.161
Sağol canimHarika canmbu spora bu menü
hedef yakındır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canimHarika canmbu spora bu menü
hedef yakındır
Canim 6 yi gorde gerisi gelirNe gűzel işte canm ya az kaldı senin dekeşke bende 62 olsam ben daha anca 69u gőrűcem inslh bu hafta bari 69.9 filan çıkarm da şu 60lar ucundan gőrűnűr
Kızlar bugünkü menüm
Sabah uyandığımda 3 gün kurusu kayısı
Kahvaltı 11.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir kaşık lor peyniri
10 yeşil zeytin
1 dilim tb ekmeği
Kırmızı pancar
Ara bir bardak kefir iki ceviz
Aksam 17.30
Alti kaşık etli patlıcan yemeği, iki yk bulgur pilavı ve bir kase yayla çorbası
2 litre su 6.5 km yürüyüş ve 30 dk dans
Menü spor harika canimSabah
2 yumurtalı sucuk
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
Ara öğün
1 mandalina
1 nescafe
Akşam
Izgara tavuk göğüs
Karnabahar haşlamadık
Salata
Ara öğün
1 portakal
Su 3 litre
Spor
5000 adım. 75 puan
SchonerDuft
Menü çok iyi canim bu hafta güzel şeyler olacakKahvaltı:2ince dilim sucuk yumurta,peynir, yarım simit ,çay
Ara: 1salatalık,2dilim elma
Öğlen: 200grm yoğurt
Ara: 1maden suyu
Akşam: 1kase terbiyeli tavuk çorbası
Bence ise yarar ama sabır gerektirir ayy ben daralirim korsenin icind o kadar saatKızlar sıkılaşmak için arnızda korse kullanan var mı? Bu yőntem ile bel ve karın incelten çok kişi var ? Ne dersiniz toparlanma için uygulamaya değer mi?gűnde 3-4 saat yetiyor diyorlar
Evet bende daralıtlrm hiç benlik diil hele gündüz imkansz oturup kalkamam rahat edemem ama gece kullanan da çokmuş ondan geceleri deneyebilirim diye dűşűndűmBence ise yarar ama sabır gerektirir ayy ben daralirim korsenin icind o kadar saat
Coşmuşsun maşallah
1saat 40dakika bisiklet = 300puan
20 dakika zumba = 70 puan
1dakika plank= 20 puan
200 mekik çştlr = 80 puan
60 yrm şınav = 24 puan
200 adet simit bőlgesi hrkt 6dakikada yaptm yani 6dk bőlgesel = 6puan
Toplam = 500 puan
SchonerDuft
Ben doğumdan sonra sıkılasmak için kullanmistim çok rahatsiz etti beni uzun süre kullandim gece bile ama gobegimi küçülttü sıkılastırdı yani sen bilirsin canımEvet bende daralıtlrm hiç benlik diil hele gündüz imkansz oturup kalkamam rahat edemem ama gece kullanan da çokmuş ondan geceleri deneyebilirim diye dűşűndűm
Ben aldım ama kullanamadım daha doğrusu ozamanki kilomla korse olmadı biraz zayıflayayım öyle kullanacagimKızlar sıkılaşmak için arnızda korse kullanan var mı? Bu yőntem ile bel ve karın incelten çok kişi var ? Ne dersiniz toparlanma için uygulamaya değer mi?gűnde 3-4 saat yetiyor diyorlar
Cnm ben seseryan yaptığım için şuanda karnım çar biraz ben de çok istiyorum korse ama yakınlarımda kullanan olmadığı için güvenemiyorum işe yarar mı acabaKızlar sıkılaşmak için arnızda korse kullanan var mı? Bu yőntem ile bel ve karın incelten çok kişi var ? Ne dersiniz toparlanma için uygulamaya değer mi?gűnde 3-4 saat yetiyor diyorlar