- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #299.641
sınav dönem sonu yoğunluğu vardı bilgim vardı bu haftadan sonra gelmez ve bildirimde bulunmazsa elemek zorunda kalacaz onu da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sınav dönem sonu yoğunluğu vardı bilgim vardı bu haftadan sonra gelmez ve bildirimde bulunmazsa elemek zorunda kalacaz onu da
temizleyin listeyi tek verenler kalsın ortalama yükselsindrdotty sevgiclk i bildirim yapmazsa eleyelim bence
aslında senin için en doğrusu benim içinde öyle kilonda çok iyi zaten biraz incelsen yeterdrdotty sağol cnm adet geçsin değerlerime de baktırayım ama spora devam edicem incelme üzerinden gidicem
temizleyin listeyi tek verenler kalsın ortalama yükselsin![]()
![]()
![]()
Akşam eve giditim hemen ölçüyüm bende merak ettim bak şimdiCanm sonuçta bacak yukarı doğru kalınlaşmıyor mu işte bacağn en tepe kalçanın başladığı yer orayı őlçűyoruz őlç bakiim canm bacağn hemen bacağın bitişini kalçanın başladı yeri merak ettim![]()
kız sen kendi kendine mi cevap verdinBenimde bir hafta gitmiyor bir hafta gidiyor geçen hafta 900gram gitti őnceki hafta sabittim ondan bu hafta da gitmedi haftaya gene 900gram gider belki diye dűşűnűyorumben 2haftada bir dűşűş yaşıyorum galiba
![]()
Canim benim telefonda sorun var sanirim alinti yaptim olmuyo yüzde hesaplamasinida bilmiyorumMİNİK ADAYLARIMIZ
(606.ETAP)
magickk [ (63,90/62.6/1.3/%) bşl.11ocak2019 bşl.K:64,9 Hedef:58 Mezun üye
E elaalemi (61,0///%) bşl.t:13ocak2019 bşl.K:61 Hedef:52
buzmavileylak (64,50///%) B.tarihi 19/12/2018 B.Kilosu : Hedef :56,00
yellow girl (70.60/70.80/ %) B.Tarihi : B.Kilosu Hedef K: ( nick değişliği :mirafatos / 1.Takımdan izne ayrılan üye döndü 572. Etap
Ocean (/97//%) B.Tarihi:26/12/2018 B.Kilosu:97,50 Hedef K: 75
sena zeynep (64,50/63,8/%0,70) B.tarihi:27/12/2018 B.Kilosu:67,70 Hedef K:55,00
Bir garip (///)
Kart Minnaklar
tgb1907 (66.7//%
SchonerDuft (69,60///%)
Sahihuban (66,20///%)
Nilar (///%)
magickk burası canm kilon yazıyor yuzdeni hesaplamayı biliyorsan onu ekleyebilirsin
nasıl bi alıntılama yapmışımdüzeltemedim
![]()
p.tesiden beri girmemişya KK ya ümidi keselim bence![]()
ben baktım ama bulamadım girmemiş kk ya
![]()
Tamam canım çok takip edemedim ben onu2 haftadır bildirim yapmıyor canım cuma günleri listeye alamayız ama böyle devam etmek isterse edebilir bence
Hiç girmemiş bi özelden yazalım bu hafta takip edelim belki bi aksilik vardır hayatındadrdotty sevgiclk i bildirim yapmazsa eleyelim bence
Sen nasıl istersen canım zaten son kilolar zor gidiyor en iyisi sıkılaşmak ama sporlarının bildirimini bekliyoruzdrdotty sağol cnm adet geçsin değerlerime de baktırayım ama spora devam edicem incelme üzerinden gidicem
nasıl bi alıntılama yapmışımdüzeltemedim
![]()
Aynı fikirdeyim canımp.tesiden beri girmemişya KK ya ümidi keselim bence![]()
Hahahaaakız sen kendi kendine mi cevap verdin![]()