Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

OK SİLERİM AKŞAM BURDA OLCAK MISIN ? 9 10 GİBİ MESALA ?

İYİ BENDE ÇALIŞIYORUM BUGÜN 9 10 GİBİ BURD OLURSAN SANA SÖZÜM VAR KART AÇACAM

RELAXLIYORUZ DERİN NEFES ALIYORUZ BUGÜN 5 DK MEDİTASYON YAPABİLİRSİN
Yaaa tamam tatlım her zaman burdayım bennn:KK49:

Benim diyet yalan oldu. 1 haftadır spor ile teladi etmem lazım.
Bugün 6 bin adım attım dışarda işlerim vardı iş çıkışı da yolumu uzattım. Birazdan 30 dk kadar spor da yaparsam günü kapatacam.
Yarn itibari ile basla canm bende yarn ve oburgun cok sıkı tutucam cunki bugun ve dűn pirinc yemis oldum onlar su tutulumu yapmasın diye onumuzdeki iki gun karbonhidrati minimum tutup sporu bol yapmam lazm tartıya 2gűn kaldı yarn tam motivasyon başlyrz tamam mı :KK66: bu arada miğdem baya kuculmus ooff dolma beni perişan etti miğdem sıkıştı resmen nefes alamiyorum:anneadayı:

Yarn itibari ile basla canm bende yarn ve oburgun cok sıkı tutucam cunki bugun ve dűn pirinc yemis oldum onlar su tutulumu yapmasın diye onumuzdeki iki gun karbonhidrati minimum tutup sporu bol yapmam lazm tartıya 2gűn kaldı yarn tam motivasyon başlyrz tamam mı :KK66: bu arada miğdem baya kuculmus ooff dolma beni perişan etti miğdem sıkıştı resmen nefes alamiyorum:anneadayı:
Mide küçülünce güzel oluyor ya.
Bugünden başladım gibi kahvaltı yapmadım bugün öğlen yedim Akşam bir tost birazdan spor yapacam ama hafta sonu sağlam bir menü hazirlicam .
69 oldun mu peki cumaya

Kızlar menüm

Sabah uyandığımda 3 gün kurusu kayısı 2 ceviz

Kahvaltı 11.30
İki kaşık kadar kıymalı yumurta
9 yeşil zeytin
1 dilim peynir
2 tb ekmeği
Çay

Ara bir bardak kuş burnu çayı

Aksam 17.30
Fırınlanmış istavrit(saymadım)bol salata 1 dilim ekmek

2 litre su
100 suguat
20 dk çeşitli karın egzersizleri
On bin adım

Benim diyet yalan oldu. 1 haftadır spor ile teladi etmem lazım.
Bugün 6 bin adım attım dışarda işlerim vardı iş çıkışı da yolumu uzattım. Birazdan 30 dk kadar spor da yaparsam günü kapatacam.
Bende çok korkuyorum diyetin dışına çıkmaktan eşim maşallah herşeyi getirir eve tulumba tatlısı almış cigkofte falan of biktim ya çiğköfte yesem azıcık olurmuki bugün geçti artık da ödem falan yaparmı

Back
X