Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Karın kasıı:nazar:harikasın:KK37::KK200::KK200::KK200:

Evet canım bakalım inşallah yani öyle düşünüyorum vakit buldukça yapmaya çalışıyorum ki iki çocukla ancak bu kadar zaman buluyorum gün içinde.

Dün zaman bulamadım bisiklete binemedim diye kendimi yedim:)

Evet canım bakalım inşallah yani öyle düşünüyorum vakit buldukça yapmaya çalışıyorum ki iki çocukla ancak bu kadar zaman buluyorum gün içinde.

Dün zaman bulamadım bisiklete binemedim diye kendimi yedim:)
Aynen canm bende dűn zaman bulamadm bisikleti bugun surelim

Günaydınlar diyet çok güzel gidiyor cumaya bomba gibi dönmüş olacağım inşallah sabah protein süt 2 saat sonra haşlanmış 2 yumurta öğlen menemen yapabilirim daha karar veremedim akşama da tekrar protein süt kalori oranı düşük olduğu hızlı tepkime oluyor

İnşallah canım cumaya vermiş olursun:KK200:

Ben emzirme döneminde kilo aldım canım şimdi karnım yok denecek kadar az. Karın kasi için yapıyorum :)
İyi canım bende emzirme döneminde 5 kilo aldım Doğuma 82.5 la gitmiştim 40 ım çıkınca 69 kiloydum sonra gece emzirmelerinde çok yedim 5 kilo aldım keşke o Zaman dikkat etseydim şimdi 62 filan olurdum

Bendeki yağlar gitse kas olacak da işte sorun yağlarda:deli:
Aynen canm űsteki yağlar gidince alttaki kaslar ortaya çıkıyormuş zaten şuan kaslar altta kalyr şu yağlardan kurtulalm artk bu yaza kadar bitsin bak hedefi gene 58 yaptm ben 69ları gorunce tekrar azim geldi bana tekrar 58e inerim inancı geri geldi :KK50: yaza 58 olarak girelimm çoookkk istiyorum:dua: ben basladm lahana suyu içmeye canm ama normal sağlklı beslenmeme ve sporuma devam sadece sabah aksam bir bardak limonlu lahana suyu içicem bu sabah içp başladm bakalm

Aynen canm űsteki yağlar gidince alttaki kaslar ortaya çıkıyormuş zaten şuan kaslar altta kalyr şu yağlardan kurtulalm artk bu yaza kadar bitsin bak hedefi gene 58 yaptm ben 69ları gorunce tekrar azim geldi bana tekrar 58e inerim inancı geri geldi :KK50: yaza 58 olarak girelimm çoookkk istiyorum:dua: ben basladm lahana suyu içmeye canm ama normal sağlklı beslenmeme ve sporuma devam sadece sabah aksam bir bardak limonlu lahana suyu içicem bu sabah içp başladm bakalm
Aynen canım hedef 58 iyi. Benimde hedefim 58. Yaparız kız ben inanıyorum bir birimizi motive edelim yaaa.... ben şu anda lahana suyu içemem bebeğime gaz yapar... ama önceleri yapıp çok içmiştim hep de güzel sonuçlar almıştım... ben yarım litre suda 5 dal lahana haşlayıp suyuna pul biber velimon katıp içiyordum o başladığım lahanayı da akşam hafif yemek için yine limon ve pul biber katıp yanına yoğurtla yiyordum çok zayıflamıştım..

Aynen canım hedef 58 iyi. Benimde hedefim 58. Yaparız kız ben inanıyorum bir birimizi motive edelim yaaa.... ben şu anda lahana suyu içemem bebeğime gaz yapar... ama önceleri yapıp çok içmiştim hep de güzel sonuçlar almıştım... ben yarım litre suda 5 dal lahana haşlayıp suyuna pul biber velimon katıp içiyordum o başladığım lahanayı da akşam hafif yemek için yine limon ve pul biber katıp yanına yoğurtla yiyordum çok zayıflamıştım..
Evt netten baktm çok fazla olumlu sonuç okudum canm 5gűn yapıp 2 gűn ara veriliyormuş bende zaten 4-5 gűn sonra regle olucam regleye kadar yapar reglede 2-3 gűn ara verir sonra bir 5gűn daha yaparm őlcűsű senin dedigin sekilde kaynatılıyor bir bardak kadar lahana suyuna yarım limon sıkıp içtim bende herbardaga içerken yarım limon sıkıcam kokusunuda yok ediyor:KK200: 58 olmak isteyen çok kişiyiz burda yaaa :dua: inslh hepimiz 58 olalım :KK36: yazın mutlu mutlu giyinelim

Back
X