- Konu Sahibi Pinarbartu
- #300.341
Dun 50 sguat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler canım bolca meyve tüketmeye çalışıyorumKuzum geçmiş olsun bol bol c vitamini tuket bile bile sağlıksız beslenme inan geri dönüşümü kötü oluyor kısa zamanda iyileşirsin insallah![]()
Geçmiş olsn canmMerhaba kızlar pek giremiyorum hastalık yakamızı bırakmadı şimdi de ben hastayım heryerim dökülüyor menülerim hiç iyi değil sağlıksız beslendim yemek yapamadım bişey yiyemiyorum meyve yiyiyorum bolca düzelmem gerekiyor çünkü affedin artık şu an grip yeni girdi bir kac güne ancak düzelirim kendimi sağlıksız gıdalardan uzak tutmaya calısıcam
500 mekik=200
50 Squat=20
40dk bölgesel =40
40dk kondüsyon bisikleti=120
Toplam=380 puan.
Canm duble duble sevindimmGünaydın kızlar bugün nasılsınız .
Dun anneme uğradım giymediği 2 yeni pantolon vardı 38 beden ikisinin içinede girdim çok mutluyum ve şişliğim çok inmedi ödemeler
Canm duble duble sevindimmhatta burda senin 38e girmene benden daha çok sevinen olmaz o derece
çűnki ilk okudum ay ne gűzel.diye sevinirken ben niye artk denemiyorum deyip kalkp dolapdan 38lerimi geri çıkardm hele bir kotum vardı ki taş gibi semsert sıfır likra onun içine asla giremem daha heralde dedim ama denedim şooookkkk
hiç zorlamadan o likrasz taş gibi 38 tak diye oldu bana
aayyy çookk sevinçliyim űstelik regleme sadece 2gűn var canm şuan şiş olamam gerekli aayy çok gűzel incelmişim gene
yuupppiii
![]()
Canm sen hem gűzel kil verdin hemde şahane inceldin canm mutlaka bakOhhh ohhh gitsin kilolar gelsin 38/ 36 bedenlerayyy bende eskilere mı baksam napsam
![]()
Canm sen hem gűzel kil verdin hemde şahane inceldin canm mutlaka bak
ekledim canım eski liste iptal herkes kendi adında yarışıyor .SchonerDuft tatlim ben spor listesinde yokmuyum?
Ayyy bende merak ettim baktım 6 sene önce istemeye geldiklerinde giydiğim elbisemi denedim oldu o zamanlar tabi 59,58 kiloydumşimdilik bir beden incelmişim darısı bir beden daha incelmeye insallah
![]()
ok anladim canim peki senmi yaziosun herkes kendimi yazio?ekledim canım eski liste iptal herkes kendi adında yarışıyor .
ok anladim canim peki senmi yaziosun herkes kendimi yazio?