- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #300.501
Listeden ayrılabilirsin kural olarak mezun olamıyorsunAma bulunduğum kilodan memnunum ve artik ailem ve eşim daha fazla zayıflamamı isdemiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Listeden ayrılabilirsin kural olarak mezun olamıyorsunAma bulunduğum kilodan memnunum ve artik ailem ve eşim daha fazla zayıflamamı isdemiyor.
1 kiloyu vermeden giremezsin ki canım uzne ayrıldığın kilo da olman lazımGünaydın herkese![]()
SchonerDuft ablacım izine ayrıldığım kilodan 1 kilo fazlam var ben bu hafta giriyimmi biraz daha beklesemmi liste için
![]()
Tebrik ederim canım ha gayret çok az kaldı
Tebrik ederim canım ha gayret çok az kaldı
Tamam ozaman canım 2.9 gram daha vere bilirim. Mezun olarak ayeılmak isdiyorum.Listeden ayrılabilirsin kural olarak mezun olamıyorsun
Köydeyim canim pazar doncem pazartesi başlıycam spora 23 nisana hedef koydum inşallah 58 kiloorkide1453 canım hala kőydemisin ? Naslsn? Bu arada 3gűndűr hiç spor yapmadın mı ?canm seninde listede hiç puanın yok ! Yaptysan ekle puanını
inslh canmKöydeyim canim pazar doncem pazartesi başlıycam spora 23 nisana hedef koydum inşallah 58 kilo
HarikaKızlar eksi 1.1
Harikasın
Teşekkür ederim canım benimHarika canm tebrikler![]()
Canm űzűlme onlardan ődem oldu tabiki sen iyileş o ődemlerde gider zaten canmKizlar ben artilardayim malesef kacamak bu kadarmi olur ya ama hastayım ilaç da kullanıyorum antibiyotik ondan da olabilir belki tabi spor falan hiçbişey yok![]()
Sağol canımCanm űzűlme onlardan ődem oldu tabiki sen iyileş o ődemlerde gider zaten canm