- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #300.521
Pazartesi insanity videolara devam inşallah bi iki gün de ananas detoksu yapsam çok iyi olacakinslh canmbende 1 hazirana hedef koydum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi insanity videolara devam inşallah bi iki gün de ananas detoksu yapsam çok iyi olacakinslh canmbende 1 hazirana hedef koydum
![]()
ayy benim ''gaz'' ile yapamacağım şey yoktur
hadi tekrar kilo verme sürecine gececeğim için heyecanlandım iyi mi
evet azminize hayranım![]()
Ben de dün regl oldum canım spor tartıda eksi çıkmasa bile harika bişey bence hiç bırakmayalım canimCanm duble duble sevindimmhatta burda senin 38e girmene benden daha çok sevinen olmaz o derece
çűnki ilk okudum ay ne gűzel.diye sevinirken ben niye artk denemiyorum deyip kalkp dolapdan 38lerimi geri çıkardm hele bir kotum vardı ki taş gibi semsert sıfır likra onun içine asla giremem daha heralde dedim ama denedim şooookkkk
hiç zorlamadan o likrasz taş gibi 38 tak diye oldu bana
aayyy çookk sevinçliyim űstelik regleme sadece 2gűn var canm şuan şiş olamam gerekli aayy çok gűzel incelmişim gene
yuupppiii
![]()
Canım.sen çok iyi gidiyorsun maşallah en kısa zamanda 58 olacaksinAyyy bende merak ettim baktım 6 sene önce istemeye geldiklerinde giydiğim elbisemi denedim oldu o zamanlar tabi 59,58 kiloydumşimdilik bir beden incelmişim darısı bir beden daha incelmeye insallah
![]()
inslh canm bende regle başlarken lahana suyunu bırakıcam sonra regle bitişi tektar başlycamPazartesi insanity videolara devam inşallah bi iki gün de ananas detoksu yapsam çok iyi olacak
Ben de dün regl oldum canım spor tartıda eksi çıkmasa bile harika bişey bence hiç bırakmayalım canim
Biraz değişim olabilir kendini rahat bırak bikac gün vücuduna da ıyi gelir regl sonrası hepsi atılır senle iki gün anand detoksu yapalım mi benim arkadaşım arada yapıyor çok faydasını gördü ama ben haftaya cumartesi bi endokrune gideyim de regl yeni bitmiş olacak sıkıntı olurmu kiinslh canm bende regle başlarken lahana suyunu bırakıcam sonra regle bitişi tektar başlycaminslh regle iştahımı açmaz
Kizlar ben artilardayim malesef kacamak bu kadarmi olur ya ama hastayım ilaç da kullanıyorum antibiyotik ondan da olabilir belki tabi spor falan hiçbişey yok![]()
Canım.sen çok iyi gidiyorsun maşallah en kısa zamanda 58 olacaksin
inslh canm bende regle başlarken lahana suyunu bırakıcam sonra regle bitişi tektar başlycaminslh regle iştahımı açmaz
Ya ne cezası alacağız yüksek ihtimal yine ben sonuncu olurum şimdiden hazirlanayimiyi ozman kurtuldun canm bak sonuncu ceza alacak![]()
Ya ne cezası alacağız yüksek ihtimal yine ben sonuncu olurum şimdiden hazirlanayim![]()
Ya ben çocukla sporu zor yapıyorum sen nasıl yapıyorsun benim oğlanda 4 aylık eylülün sonunda doğdu evde annem olmasına rağmen zorlaniyorum bana bir tiyo verin sonuncu olmayayimoyyys kıyamam
![]()
Merhaba canim iyi olmaya calisiyorum cok kg aldim ve iki haftada 3,2 kg verdim bu vc ilgili bide tedavide kullandigim ilactan ins devami gelir ve yeniden diyete başladım,tedavim bu ay baslayamadim yumurta olmadigi icin onun şokunu atlatmaya çalışıyorum ee birazda hormonlarim alt üst oldu bu hafta aglamakli gecirdim :)) bende durum bu,senin kg verdigini gorunce banada azim geldi sevindim senin adına..hayirli cumalarBitmeyenUmidim
Nasılsın canım uzun zamandır göremiyorum seni.
Herşey yolunda mı? Kilo verebildin mi? Tedavin nasıl gidiyor
Maşallah süpersin.