Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

29/01/2019 - 05/02/2019 SPOR LİSTESİ

yellow girl / 370+205+135+100+240 = 1050 > ÜÇÜNCÜ
Sena zeynep/380+435+380+330+265 = 1790 > BİRİNCİ :halay:

SchonerDuft/ 75+ = 75 > SEKİZİNCİ

Kmsl Hnd /210+393+285+335+195+ = 1418 > İKİNCİ

ELF_LR35/150+380+100+40+150= 820 > DÖRDÜNCÜ

aurora_z / 20+20+28+20+40+60 = 188 > ALTINCI

Milana firuze /100 = 100 > YEDİNCİ

Ocean/ 135 +90+105 = 330 > BEŞİNCİ

@yellow girl @Kmsl Hnd E ELF_LR35 A aurora_z
@sena zeynep @milana firuze Ocean Ocean

14.takımda mı yarışmıştın.
spor puanları 1.sayfada yazıyor ordan bakabilirsin neler yaptığımıza .
ayrıca kurallarımızda yazıyor 1. sayfada uyarım dersen kendini tanıtarak başlayabilirsin
evet canm 14. takım da yarışmıştım
kuralları kabul ediyorum
Merhaba kızlar ben rabia 22 yaşındayım 15 aylık kızım var ön muhasebeede çalışıyorum
80 kiloyum sabah tartıldım 1 günde 1 kilo artım oldu hasataydm antibiyotik kullanıyordm bugün bıraktım
spor listesinede katılmak istiyorum

Ilaclar gecikme yapmaz diyorlar canım 2 3 aydır böyle oluyor tedbir iyidir aslında.

Geçmiş olsun canım

Olur ama günlük eklemeyeni çıkarıyoruz haberin olsun her gün eklemen beklenir

Ohaaa diyebilir miyim sen ve uymamak

Yes baby

Sol yumurtalık yavaş çalışıyor sanırım ondan salı günü sorarım artık internetten baktım polistik over durumunu da ölçüyor sanırım
Sağol canım

Aynen canm benimde koltuk altımda ve boğazmda olmustu gecen ay gitmisdim buraya da yazmsdm hatta testler ultrasonlar hep temiz cikmisdi bana da doktor benimde lazer epilasyondan lenf bezlerim şişmiş demişti lazerde olabiliyormus ama insan ilk farkedince endiseleniyor gercekten de
Boğaz ve epilasyon pek ilgili değil gibi ama koltuk altı kesin ondan olmustur,aman bir şey çıkmasında beze kist her insan da oluyor işte

Güzel canım menun suyu az icmissin o kadar.
Ya. Boğazım ağrıyor halim YÖK o yüzden suyu aç içtim... doktora gittik kızıma bronşit başlangıcı deri yavrum çok öksürüyor iğne. Buhar filan verdi zaten bende hastaydım iyice kötü olduk... kaynanam yanındaydı o da rahatsızlandı şimdi doktorda offffff çabucak iyileşsin bebeğim yaaaaa çok kötüyüm:dua::KK43:

SAbah
Ispanaklı yumurta
2 kasık mantar
Cay

Ara
Kuru ızum

Kasar peynır bırlac kalın dılım

Aksam

Ispanaklı yumurta
Patates pızza
2.5lt su

1 aydır kötü şeyler oldu anneannem düştü kolu kırıldı annemin acil ameliyet olmasi gerekiyor boyun fitigindan.kardeşim ameliyat olacak.oglum apandisitten ameliyat oldu canim çok sıkkın yani bu aralar :KK43:
Geçmiş olsun canım hepsi üst üste gelmiş oğlun iyileşti mi

Kızlar tam elime telefonu alıp bakmayı düşünürken kaç kere girdim çıktım dun:olamaz: bebiş durmuyor iki günden beri kucak istiyor büyük kizimda oyun istiyor :-) mecburen bakamadım menü den menüye :KK30:
Ah çok tanıdık bir sahne büyük oğlan uyurken bile ona çok sarildin bana sarilmıyorsun diyor bütün gün bu ikilemdeyiz

Back
X