- Konu Sahibi Pinarbartu
- #301.101
Ya çok güzel Çok sevindimGünaydın kızlar
Bugün çok mutluyum belim 3 cm incelmisspora düzenli başlayalı iki hafta oldu bu kadar etki beklemiyordum demekki sürekli yapsam taş gibi vücut olur
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok güzel Çok sevindimGünaydın kızlar
Bugün çok mutluyum belim 3 cm incelmisspora düzenli başlayalı iki hafta oldu bu kadar etki beklemiyordum demekki sürekli yapsam taş gibi vücut olur
![]()
Teşekkür ederimTEBRİKLER ÇOK İYİ VERMİŞSİN CNM
TEBRİK EDERİM CANIMGünaydın kızlar
![]()
Günaydın kardes takımım***14.Takım 608.Etap ***
Masal3487 (58,00///%)
Buki_89 (64,00///%)
Ponçikbirgelincik (65///%)
drdotty(71,8///%)
Sevgiclk(74,4///%0)
Kmsl Hnd (65.5///%)
gokyuzundekiturna(70,10///%)
Milana firuze(67,90/67,8/0,1/%0,14)
nihaaal (67.3//%)
ELF_LR35 (99,00/98,60/0,4/%0,40)
senazeynep(62,50///%)
Nidsalii (56,10 /55/1,1/%1,96)
14.Takım Ortalaması :
TEŞEKKÜR EERİM CANIM İYİ YAPTIN BAZEN GÖZÜMDEN KAÇIYORGünaydın kardes takımım
Herkesin güzel kilo verdiği bir gün olur inşallah
Canım Milana firuze nin yüzdesi 0.15 yapıyor cook kücük fark ama yinede söylemek istedim :)
Rica ederim canım ❤TEŞEKKÜR EERİM CANIM İYİ YAPTIN BAZEN GÖZÜMDEN KAÇIYOR![]()
kılo az olduğu içindir cnmGeçen hafta 58.0
Bu hafta 57.4
Fark -600
Yüzde :1.03
Demiştim detoks çokta ise yaramiyor diye,neyse eksi gördüm ya şükür,haftaya 56 yi görürüm inşallah mezun olurum yüksek ihtimal haftaya
Vapurla karşıya geçmem lazmBen salı çarşamba yürüdüm bugün pert yatıyorum neredeyse havaya sevindimsen 2 saat yürürüm diyorsun naptin ya şaka şaka bende işe başlayınca konak sahilde yürüyeceğim seni de beklerim
Yanlış hesaplamışım özür dilerimTEŞEKKÜR EERİM CANIM İYİ YAPTIN BAZEN GÖZÜMDEN KAÇIYOR![]()
Bildirimini aday listesine yapar mısınG.hafta 66.90
B. Hafta 66.60
Fark :300![]()
Bildirimler aday listesine direk yazılıyor kontrol ederim liste tamamlanınca hata varsa söylerim bir dahakine dikkat edersin canımyüzde:80-79=(1*100=100/80=1,25)
çarşamba günü başlamıştım ben inşallah doğru hesaplamışımdır
SchonerDuft