Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kendi kendime kızıyorum aylarca neden sadece yürüyüş yaptım diye,neyse bundan sonra hayat tarzı haline getiririm inşallah hem böyle incelmek inanılmaz motive etti beni
Evt canm yuksek kilolarda iken kilo vermeyi hizlandrdg icin yurumek iyi ama kilo azalnca artk sekle girmek icin spor onemli canm aynen sen 62lerde filan baslasaydin suan ki kilonda cok şekilli incecik olurdun ama olsun kendine kızma çűnki seninde kilon çok gűzel sıkılaşmayada zaten başladn yaza çok gűzel vucut hatlarıyla giriceksin ne gűzell:KK36:

14.Takım 608.Etap ***

Masal3487 (58,00///%)
Buki_89 (64,00/63.40/0.60/%)

Ponçikbirgelincik (65///%)izne ayrılmak istiyor
drdotty(71,8///%)
Sevgiclk(74,4///%0)

Kmsl Hnd (65.5///%)
gokyuzundekiturna(70,10///%)
Milana firuze(67,90/67,8/0,1/%0,14)
nihaaal (67.3//%)
ELF_LR35 (99,00/98,60/0,4/%0,40)
senazeynep(62,50///%) sabit

Nidsalii (56,10 /55/1,1/%1,96)

14.Takım Ortalaması :
Canim masal ile kmsl hand kilolari yok

Bence de başla canım hemen etkisini görürsün zaten
Bugűn gene yağmurlu idi yağmur çiliyorken 40dakika yűrűdűm sonra iyice yağmura tutulmiyim diye eve dőndűm canm şimdi de bisikletteyim kendime bu hafta 1 kilo verme hedefi koydum basarmaya ugraşcam benim için 1kilo en zor ulasilabilcek hedef zaten :KK55: inslh basarırm motive olur bana

Bugűn gene yağmurlu idi yağmur çiliyorken 40dakika yűrűdűm sonra iyice yağmura tutulmiyim diye eve dőndűm canm şimdi de bisikletteyim kendime bu hafta 1 kilo verme hedefi koydum basarmaya ugraşcam benim için 1kilo en zor ulasilabilcek hedef zaten :KK55: inslh basarırm motive olur bana
inşallah canım yaaaa ... biraz değişiklik mi yapsan acaba mesela protein bende çok işe yarar ya da zencefilli sarımsaklı çay... yani vücudunu en iyi sen tanırsın

Sen tartildin mi kuzum haftalardir soylemiyon bak çatladk artk meraktan :KK51: şiştim artk sőyle yaaa bak gece rűyalarma gircek:KK53:
Ahahaha
70 olurum sanıyodum ama 68.1 dim sabah ve bugün itibari ile de diyete basladim :super: SchonerDuft SchonerDuft le gaza geldik ben 2 o 3 verecek bu hafta :KK48:

Kendi kendime kızıyorum aylarca neden sadece yürüyüş yaptım diye,neyse bundan sonra hayat tarzı haline getiririm inşallah hem böyle incelmek inanılmaz motive etti beni
spor kalıcı incelik sağlıyor bence ben de bgn geri dönüyorum spora

Kizlar bugün ciddi diyete basladim kazam mübarek olsun :halay:
instada 58 kılo civarı bile 1 haftada 2 2.5 verip sıkılaşıyorlar diyet ve spor programı uygulayara neden olmasın diyorum 6da kalkıp yarım saat aç karna cardio yapmayı çok istiyorum ama yataktan çıkmak zor geliyor hafta sonu bi spor artılalım bakalım

Kuzucum tebrik ederim canım maşallah sana:KK200::nazar:
Sağol tatlım... bak sana dün demiştim sebze ağırlıklı beslendin diye bende sebze çok bi kilo verdirmiyor protein daha iyi işe yarıyor... bu hafta protein ağırlıklı dene istiyorsan

tugba sen kaçcın ben pazartesi tartılcam cumartesi pazar bi detoks etkisi yapıcam vücuduma :KK70:
68.1 geldim canim ve bugün ananas detoksuna basladim :KK76: sen ne detoksu yapacaksin bakalim
instada 58 kılo civarı bile 1 haftada 2 2.5 verip sıkılaşıyorlar diyet ve spor programı uygulayara neden olmasın diyorum 6da kalkıp yarım saat aç karna cardio yapmayı çok istiyorum ama yataktan çıkmak zor geliyor hafta sonu bi spor artılalım bakalım
Bencede yapilmayacak bisey degil zaten yeni aldim veririm diye düsünüyorum bakalim görecez :olamaz:
Ben sabahlari zaten 5.45 de kalkiyorum daha erken kalkmam mümkün degil aksam zorlayip yapacam artik ama kalkip yaparsan o saatte süper olur valla

Back
X