Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağol tatlım... bak sana dün demiştim sebze ağırlıklı beslendin diye bende sebze çok bi kilo verdirmiyor protein daha iyi işe yarıyor... bu hafta protein ağırlıklı dene istiyorsan

Olur canım öyle yaparım :KK200: sporda yapamadım doğru düzgün uyku düzeni tekrar bozuldu sopanın büyük olanda durmadı bu hafta böyle geçti. İnşallah diğer haftalara:KK19:

Canımcim:KK22: tartildin mı kaç kilosun:deli:
Cansınız yaa ne cok merak edenim varmis :KK48: kilomu merak edenim yani :KK48: 68.1 im bi ara yakinken kilolar simdi ucurum var :KK47: ama geliyorum bekle :rapci:
Spor yap spor bu hafta güzel yapMadim ama aynadan baktım da hatlar çok güzel olmuş göbek gitmiş tamamen:KK73: popo falan kalkmis:-)
sen cok iyi verdin zaten bir de sporla verdigin icin 2 kat vermis gibi oldun :rapci:
Bende hergun spor yapmaya gayret gösterecem :rapci:

68.1 geldim canim ve bugün ananas detoksuna basladim :KK76: sen ne detoksu yapacaksin bakalim

Bencede yapilmayacak bisey degil zaten yeni aldim veririm diye düsünüyorum bakalim görecez :olamaz:
Ben sabahlari zaten 5.45 de kalkiyorum daha erken kalkmam mümkün degil aksam zorlayip yapacam artik ama kalkip yaparsan o saatte süper olur valla
ben bgn bi 6 da kalktım bi sürü iş yaptım bikaç gün devam etsem alışırım aslında da bilmiyorum tembellik yaparım heralde olmadı akşamları ben az yeme detoksu yapıcam cnm karbosuz proteinli iki gün geçircem inşallah

Tatlm başlangici yazmana gerek yok onu yazmiyoruz
gecen hafta
Bu hafta
Fark
Yuzde
Bunlar yaziliyor sadece bu arada geçmiş olsun tatlm inslh onemli birsey yoktur temiz cikar stres ce yogunluktandr sadece inslh baska sorun yoktur
Ne bilim canım rutine bağladım ben hepsini yazıyorum az daha başlama tarihimi de yazacaktim:KK70: gittim dr eeg çektiler kafama 30 kabloyla yağ gibi bisey sürdüler bir saat uyumuşum :KK70::uykucu::uykucu:bir ara horlamaya uyandim :KK70:

inşallah canım yaaaa ... biraz değişiklik mi yapsan acaba mesela protein bende çok işe yarar ya da zencefilli sarımsaklı çay... yani vücudunu en iyi sen tanırsın
Evt kuzum aynen vende priteine ağrlk vermeyi dűşűndűm őyle yapcam bide normalde yűrűműyordum ya canm yűrűyűş bol oksijen degisiklik olcak bide dedign gibi protein olunca iyi yonlű cift degisiklik olur kesin etkili olur diye dusunuyorm

ben bgn bi 6 da kalktım bi sürü iş yaptım bikaç gün devam etsem alışırım aslında da bilmiyorum tembellik yaparım heralde olmadı akşamları ben az yeme detoksu yapıcam cnm karbosuz proteinli iki gün geçircem inşallah
Proteinlede güzel verirsin
Sabah sporu ile daha dinc oluyor insan ama sonradinda dus almak sıkınti cok zorlamayan hareketler yapmak lazim o saatte

Ne bilim canım rutine bağladım ben hepsini yazıyorum az daha başlama tarihimi de yazacaktim:KK70: gittim dr eeg çektiler kafama 30 kabloyla yağ gibi bisey sürdüler bir saat uyumuşum :KK70::uykucu::uykucu:bir ara horlamaya uyandim :KK70:
onda uyunmayacak diye biliyorum ben de çekilmiştim geçmiş olsun bu arada

Tutmasak giriş őykűnűde yazacaktn bildirime haha :KK70::KK70: hadi iyileş bak karşılıklı yűriycez sen konaktan ben karşıyakadan birbirimize karşı sahilden el sallarız :KK70:

Ahahaha
70 olurum sanıyodum ama 68.1 dim sabah ve bugün itibari ile de diyete basladim :super: SchonerDuft SchonerDuft le gaza geldik ben 2 o 3 verecek bu hafta :KK48:
Bende 1 vercem hadi ozman 1 2 3 olarak hedeflerimiz belli kilolarımızda yakn baslayalm:KK73: ama tuğba sen 2 verme yoksa SchonerDuft SchonerDuft ile benim seni yakalamamiz zor olur :KK70: sen 300grm filan ver 67lere geç sana yeter :KK48: bizi bekle őnden gitme:KK4:

Tutmasak giriş őykűnűde yazacaktn bildirime haha :KK70::KK70: hadi iyileş bak karşılıklı yűriycez sen konaktan ben karşıyakadan birbirimize karşı sahilden el sallarız :KK70:
Yalnız saatte anlasalim ben bir garip devlet memuruyum 12.30 13.30 arası molam ancak o saatlerde yürürüm bu arada iyileşme konusunda eşimden şüpheleniyorum :110:normalde bir kere bile benimle dr gelmiş değil 2 haftadır beynimde baktirmadigi yer kalmadı acaba beni deli diye hastaneye yatırıp kurtulmaya mi calisiyor:confused:

onda uyunmayacak diye biliyorum ben de çekilmiştim geçmiş olsun bu arada

Amacım uyumak değildi ama çeken bayana dr uyusun dedi kızda ilk 10 dk hariç uyuyabilirsiniz dedi öyle acayip ki ben ilk defa öğrendim böyle birşey olduğunu başta içimden konuşuyordum eve gidince şunu yapayım bunu yapayım diye bir nefes alamadım gibi oldu horlama duydum kalktım aa benmisim dedim insan kendini uyumayacağım diye sartlayinca uyuyormuş

Bende 1 vercem hadi ozman 1 2 3 olarak hedeflerimiz belli kilolarımızda yakn baslayalm:KK73: ama tuğba sen 2 verme yoksa SchonerDuft SchonerDuft ile benim seni yakalamamiz zor olur :KK70: sen 300grm filan ver 67lere geç sana yeter :KK48: bizi bekle őnden gitme:KK4:
En cok ben şiştim o yuzden benim vermem lazim hatta benim 3 vermem lazim :KK70: sizde bana yetismek icin extra caba gösterin bana ne bana ne :KK59::KK70:

hafta sonu detoks yapıyoruz tubili ile bende 2 kilo veririm ortalama şuan 70,80 ama ödem ve wc sıkıntısı var spor ve yogaya da başlıyorum bugün hızlı veririm artık 65 te durucam ama .
sende yapsana bizle

***14.Takım 608.Etap ***

Masal3487 (58,00/57,40/0,60/1,03%)
Buki_89 (64,00/63.40/0.60/%)

Ponçikbirgelincik (65///%)izne ayrılmak istiyor
drdotty(71,8///%)
Sevgiclk(74,4///%0)

Kmsl Hnd (65.5/64.7/0,8/%1.22)
gokyuzundekiturna(70,10///%)
Milana firuze(67,90/67,8/0,1/%0,14)
nihaaal (67.3//%)
ELF_LR35 (99,00/98,60/0,4/%0,40)