Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün
Kahvalti 2 yumurtalı omlet az peynir 6 zeytin 2 ceviz
Akşam 1 porsiyon et döner bol salata ayran
Hep disardaydim bugün ancak yürüdüm yavaş tempoda tabi spor yok suyuda çok içemedim 2 lt belki bulmamıştır
Menűn çok güzel canm:KK200: dışarda oksijen alarak yűrűmek metobolizmayı gűzel çalştryor canm bizde gűzel yűrűdűk spor saylmasa da hareketliliğin őzellikde temiz havada olanının mutlaka gűzel etkisi olur

Canm ben haftanın 1-2 gűnű ya hiç spor yapmıyorum yada cok hafif tutuyorum diğer 5 gűnű gůzel yapyrm o yaptgm 5 gűnű de zaten yaptklarımı baya azalttm biliyorsun bundan fazla azaltmam evt spor yapmasak 3kiloda gider ama o zaten kas kaybı olur gőrűntű bozulur daralma olmaz ben onu istemem ben yağ kaybı istiyorum onun için çok çok sıkı detokslara heleki sporsuz da olunca direk kas kaybetmeye sebep olanlara karşıyım ben hep yağ kaybı sağlayan şeyleri yaparak ilerliyorum haftalık verilebilecek yağ oranı belli zaten canm okadar acele etme bence yağ kaybı yaşatacak sağlklı şeyler ile ilerle
Vücudumun şaşması lâzımdı biraz ondan detoks yapayım dedim zaten birebir uymadım ekmek te yedim fazladan çiğ badem ve çiğ fındık ta yedim yumurtamı ceviz yağı ile pişirdim. Balimi zaten hergün yiyorum tedavime destek olan gıdalar hep listemde.
Senin dediklerin doğru o ince ayrıntıyı kas kaybını diyetisyen ayarlıyor .
Sporu azaltman iyi olmuş 63 62 gibi olunca 55 lerde gibi duracaksın zaten.
Aynen öyle olacak canım sporla incelip kilimu en azından 57 ye sabitlemek,geçen sene gitmiştim aslında diyetisyene zaten bizde en az onlar kadar biliyoruz,sadece motive amaçlı daha iyi olur diye düşündüm ama kendim de başarabilirim hem burasıda bana çok şey öğretti ve çokta motive ediyor beni,artık burdan ayrılmadan koruma döneminde de buralarda olurum ben
İlaçları kullaniyorsun değil mi.
Onlar da kilonun inmesini engelliyor.
Zaten spor ile sıkılaşınca 57 yi düşünmeyeceksin.
Tedavi zamanın belli mi ?

Vücudumun şaşması lâzımdı biraz ondan detoks yapayım dedim zaten birebir uymadım ekmek te yedim fazladan çiğ badem ve çiğ fındık ta yedim yumurtamı ceviz yağı ile pişirdim. Balimi zaten hergün yiyorum tedavime destek olan gıdalar hep listemde.
Senin dediklerin doğru o ince ayrıntıyı kas kaybını diyetisyen ayarlıyor .
Sporu azaltman iyi olmuş 63 62 gibi olunca 55 lerde gibi duracaksın zaten.

İlaçları kullaniyorsun değil mi.
Onlar da kilonun inmesini engelliyor.
Zaten spor ile sıkılaşınca 57 yi düşünmeyeceksin.
Tedavi zamanın belli mi ?
Kullanıyorum canım incir yemeyede başladım,zeytinyağında bekletilmiş incir yumurta kalitesi için çok iyi deniyor,kesinlikle kullandığım vitaminlerde yavaşlatıyor.
5-6 gün içinde adet olmam lazım,olunca gidicez bakalım başlanır mi başlanmaz mi orasını bilmiyorum ama

Kullanıyorum canım incir yemeyede başladım,zeytinyağında bekletilmiş incir yumurta kalitesi için çok iyi deniyor,kesinlikle kullandığım vitaminlerde yavaşlatıyor.
5-6 gün içinde adet olmam lazım,olunca gidicez bakalım başlanır mi başlanmaz mi orasını bilmiyorum ama
hayıtı tekrar söylecem sana yapması biraz uğraştırıcı ama ben onun ve bahsettiğim karışım çayın faydasını çok gördüm.
amh kaçtı sende bakılı mı ?
z.yağında incir yiyemiyorum yoksa çok faydalı diyorlar da

hayıtı tekrar söylecem sana yapması biraz uğraştırıcı ama ben onun ve bahsettiğim karışım çayın faydasını çok gördüm.
amh kaçtı sende bakılı mı ?
z.yağında incir yiyemiyorum yoksa çok faydalı diyorlar da
Canım iki yıl önce 0.89 du daha da dusmustur,benim doğal bir kimyasalım tüple de 9. Haftada bir kürtajım var,iki tup denendi ikisi de 5 yumurta,ilkinde 2 döllenme ikincisi 3 döllenme ama hep orta kalite dendi embriyolara,sanırım çok kaliteli değil yumurtalar.
Hayıta başladım canım aslan pençesi ve civanpercemi de içiyorum bakalım şifa olsun inşallah

HMM ben daha çok verirsin diye düşünmüştüm bir günde 500 gr falan gitmiştir diyordum. şaşırdım açıkçası . bu hafta listeye girersin o zaman .

bugün koruyamadım akşam milföy yaptım biraz yedim hoş yogamı yaptım uyumadan 30 dk kadar leslie tarzı spor yaparım yakarım aldıklarımı kahvaltıda hafif olursa dengelemiş olurum. detokslar bana göre değil onu anladım çok aç kaldım birden saldırdım yemeğe
sen de mi bozdun :KK70::KK70:
bizden geçmiş kilo vermek felan :KK48:
olanı koruyalım yeter :olamaz:

Canım iki yıl önce 0.89 du daha da dusmustur,benim doğal bir kimyasalım tüple de 9. Haftada bir kürtajım var,iki tup denendi ikisi de 5 yumurta,ilkinde 2 döllenme ikincisi 3 döllenme ama hep orta kalite dendi embriyolara,sanırım çok kaliteli değil yumurtalar.
Hayıta başladım canım aslan pençesi ve civanpercemi de içiyorum bakalım şifa olsun inşallah
korunuyor musun ?
hayıta başlamana çok sevindim. içtiğin bitkileri bende içiyorum düzenli içemiyorum ama içiyorum günde 1 fincan normalde civan va aslan dan 2 fincan hayıttan 1 fincan içmem lazım benim.
kaliteli çok göreceli doktorlara göre . allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
sen de mi bozdun :KK70::KK70:
bizden geçmiş kilo vermek felan :KK48:
olanı koruyalım yeter :olamaz:
bozdum wc sıkıntısı çekiyorum tubili sabah 71,40 çıktım düşünebiliyor musun . sözde dün -400 gitmişti . yarın kontrolüm var belki duphalac yazdırırım .
yaa benim için zorlaştı kilo vermek spor yapayım diyorum yetişemiyorum hiçbir şeye kafayı yemek üzereyim biraz dinlenmeye ihtiyacım var sanırım.
sen nasıl oldun kızın nasıl oldu

Günaydin kızlar:KK76: tartildim 62 çıktım haftaya -500 ile başladım:KK49: bakalım cumaya kadar neler olacak bu hafta çok sıkı tutmam lazım kendimi:olamaz:
cumaya kadar 200 300 gr daha verirsin sen o kadarı da yeterli olur zaten senin için ki vermesen bile 500 gr gayet iyi

cumaya kadar 200 300 gr daha verirsin sen o kadarı da yeterli olur zaten senin için ki vermesen bile 500 gr gayet iyi

Geçen hafta sabittim ya canım sinir oldum birde akşam da spor yapamadım ben sporu hem akşam hem sabah ikiye boldum. Misafirim vardı. İnşallah ya valla su 59 görsem rahatlıcam acikcasi.

ilk tartılan benim galiba :KK76:
Cuma 69.8
Pazartesi 69.5
-300gram gitmiş oldu :KK36:
Hadi bakalm cumaya kadar iyice erisin yağlar:KK6: var mı başka tartılan ??

Maşallah canım valla veremeyince insan 300 de 200 bile razı oluyor tabi kendim için söylüyorum:deli: sen iki günde çokta güzel ilerlemissin :nazar:

Back
X