Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

korunuyor musun ?
hayıta başlamana çok sevindim. içtiğin bitkileri bende içiyorum düzenli içemiyorum ama içiyorum günde 1 fincan normalde civan va aslan dan 2 fincan hayıttan 1 fincan içmem lazım benim.
kaliteli çok göreceli doktorlara göre . allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

bozdum wc sıkıntısı çekiyorum tubili sabah 71,40 çıktım düşünebiliyor musun . sözde dün -400 gitmişti . yarın kontrolüm var belki duphalac yazdırırım .
yaa benim için zorlaştı kilo vermek spor yapayım diyorum yetişemiyorum hiçbir şeye kafayı yemek üzereyim biraz dinlenmeye ihtiyacım var sanırım.
sen nasıl oldun kızın nasıl oldu
Diyet yapmıyorken nasıl hemen düzeliyor wc ,benimde bi kaç gündür wc sıkıntım var canım ama sendeki sıkıntı çok fazla bencede bi ilaç kullan devamlı olmamak şartıyla tabi :KK25: (görümcem bi ilaç kullanıyormuş yeyip yeyip onu içiyormuş kilo almıyorum diyor seviniyor bide ama onsuz wc ye çıkamıyor gördüğü herkese o ilacı yazdırırmısın doktora gittiğinde diyor (eczane elinde olursa yenisini vermiyormuş çünkü ben 3 kutu aldım onun için düşün))
benim için de zor zorlaştı kilo vermek hafta sonu onu anladım ama pes etmiyeceğim :rapci:
ya bırak herşeye yetişmeye çalışma olduğu kadar olsun herşey senden kıymetlimi boşver :KK11:

Tuvalete çikmadysan fazla çıkar tartıda sen onu sayma canm dűn 62lere dűşműştűn ya en son dűştgn rakama gőre şimdi sen dukan birası ila kaç gűnde kaç grm gitmiş oldu ?
cnm ben ıkı haftadır su börekleri tatlılar triliçe etliekmek sarmalar kısırlarla kılo almadım onu düşün ben onlara rağmen cumartesi 63,1 çıkınca sok oldum

korunuyor musun ?
hayıta başlamana çok sevindim. içtiğin bitkileri bende içiyorum düzenli içemiyorum ama içiyorum günde 1 fincan normalde civan va aslan dan 2 fincan hayıttan 1 fincan içmem lazım benim.
kaliteli çok göreceli doktorlara göre . allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

bozdum wc sıkıntısı çekiyorum tubili sabah 71,40 çıktım düşünebiliyor musun . sözde dün -400 gitmişti . yarın kontrolüm var belki duphalac yazdırırım .
yaa benim için zorlaştı kilo vermek spor yapayım diyorum yetişemiyorum hiçbir şeye kafayı yemek üzereyim biraz dinlenmeye ihtiyacım var sanırım.
sen nasıl oldun kızın nasıl oldu
Yok canım ne korunması zaten zor oluyor,üstüne bir de korunmuyorum
Aynen canım çok şifalı bitkiler,hayitin diğer adı zaten kadın otu demek.
Senin çıktı mı amh sonucun?

Diyet yapmıyorken nasıl hemen düzeliyor wc ,benimde bi kaç gündür wc sıkıntım var canım ama sendeki sıkıntı çok fazla bencede bi ilaç kullan devamlı olmamak şartıyla tabi :KK25: (görümcem bi ilaç kullanıyormuş yeyip yeyip onu içiyormuş kilo almıyorum diyor seviniyor bide ama onsuz wc ye çıkamıyor gördüğü herkese o ilacı yazdırırmısın doktora gittiğinde diyor (eczane elinde olursa yenisini vermiyormuş çünkü ben 3 kutu aldım onun için düşün))
benim için de zor zorlaştı kilo vermek hafta sonu onu anladım ama pes etmiyeceğim :rapci:
ya bırak herşeye yetişmeye çalışma olduğu kadar olsun herşey senden kıymetlimi boşver :KK11:
öncesinde de vardı . belki az kalori alırsam düzelir dedim ama yok düzelmedi . zaten bağırsak iritbali var hiç geçmiyor bu sıkıntı . şuan annemin benim sonuçlarıma takıldıım. evimi temizlemem lazım ona takıldım e bunlarda etkiliyor.
görümcen de değişikmiş :D ne ilacı kullanıyor .
spor yapmaya başlasam diyet umurumda olmayacak ama yapamıyorum sağ böbreğim ağrıyor . enfeksiyon olabilir test sonucunu da gösterecem .
protein seni toparlıyor bence onu yap

öncesinde de vardı . belki az kalori alırsam düzelir dedim ama yok düzelmedi . zaten bağırsak iritbali var hiç geçmiyor bu sıkıntı . şuan annemin benim sonuçlarıma takıldıım. evimi temizlemem lazım ona takıldım e bunlarda etkiliyor.
görümcen de değişikmiş :KK70: ne ilacı kullanıyor .
spor yapmaya başlasam diyet umurumda olmayacak ama yapamıyorum sağ böbreğim ağrıyor . enfeksiyon olabilir test sonucunu da gösterecem .
cnm bağırsak en önemlisi zaten depresyonda ondan olurmuş bağırsaklar çalışırken kılo alma öyle kolay olmuyor onu halletmek lazım

Yok canım ne korunması zaten zor oluyor,üstüne bir de korunmuyorum
Aynen canım çok şifalı bitkiler,hayitin diğer adı zaten kadın otu demek.
Senin çıktı mı amh sonucun?
ben tüp bebek zamanı hep korundum hata ettim .
yarın çıkıcak testesteron ile beraber . ya yumurta yavaş çlışıyor ise onun tedavisi var mı ? tugbaFB tugbaFB
sus sus yazma bari :KK70:
:D :D biraz utanayım belki kilo veririm diye yazıyorum :D
cnm bağırsak en önemlisi zaten depresyonda ondan olurmuş bağırsaklar çalışırken kılo alma öyle kolay olmuyor onu halletmek lazım
tahıl beyini okudun mu ?
evet bağırsak 2. beynimiz aslında bende sürekli oluyor biliyorsun zaten stresi azaltacakmışım :D nasıl olcaksa siz biliyorsanız söyleyin dedim dktora en son :D o da çağın hastalığı dedi :D antideprasanlarım var fibromiyalji için verilmişti ama kullanmıyorum bırkmak çok zor

görümcen de değişikmiş :KK70: ne ilacı kullanıyor .
Önceliğin bağırsak problemini halletmek olsun o zmaan doktora sor mutlaka
stres stres stres çoğu hastalığımızın sebebi sonra onu azalt :KK48:, diğer problemlerininde çaresini bulursun tez zamanda inşallah kuzum :dua:
sen spor yapınca mutlu olanlardansın o yüzden hayatının rutinine sporu mutlaka yerleştir bi yarım saat bile olsa kendin için bişey yap bırak ev sonra da temizlenir :KK5:
proteini bu hafta denemek istiyorum bakalım Hoppa
yarın çıkıcak testesteron ile beraber . ya yumurta yavaş çlışıyor ise onun tedavisi var mı ? tugbaFB tugbaFB

:KK70: :KK70: biraz utanayım belki kilo veririm diye yazıyorum :KK70:

tahıl beyini okudun mu ?
evet bağırsak 2. beynimiz aslında bende sürekli oluyor biliyorsun zaten stresi azaltacakmışım :KK70: nasıl olcaksa siz biliyorsanız söyleyin dedim dktora en son :KK70: o da çağın hastalığı dedi :KK70: antideprasanlarım var fibromiyalji için verilmişti ama kullanmıyorum bırkmak çok zor
ayy hiç bilmiyorum ki kuzum o_O
ama mutlaka vardır tabi
doktorum zamanında bana dediği benimkinin fazla çalıştığı idi çabuk büyüyorlarmış ve çok sayıdalardı o nedenle çatlatmayı geciktirici iğneleri daha erken kullandım, bildiğin 5 aylık hamile gibi dolaşırdım ben tedavi zamanları

SchonerDuft SchonerDuft bugün kilomda sabit canım diyeti uyguluyorum ama su içemiyorum herhalde ondan sabit çıktım
su hayattır ı boşa dememişlerdir . masada dolu bir bardak dursun ara ara yudum yudum da olsa iç birden 2 3 bardak içmeye çalışmakta doğru değil onu da söyleyim

Önceliğin bağırsak problemini halletmek olsun o zmaan doktora sor mutlaka
stres stres stres çoğu hastalığımızın sebebi sonra onu azalt :KK48:, diğer problemlerininde çaresini bulursun tez zamanda inşallah kuzum :dua:
sen spor yapınca mutlu olanlardansın o yüzden hayatının rutinine sporu mutlaka yerleştir bi yarım saat bile olsa kendin için bişey yap bırak ev sonra da temizlenir :KK5:
proteini bu hafta denemek istiyorum bakalım Hoppa

ayy hiç bilmiyorum ki kuzum o_O
ama mutlaka vardır tabi
doktorum zamanında bana dediği benimkinin fazla çalıştığı idi çabuk büyüyorlarmış ve çok sayıdalardı o nedenle çatlatmayı geciktirici iğneleri daha erken kullandım, bildiğin 5 aylık hamile gibi dolaşırdım ben tedavi zamanları
evde spor olmuyor ya gözüm hep birşeye takılıyor :D çocuk odasında düzenleme yaptım ama gözüm tv karşısında yapmakta :) yogamı yapıyorum zaten .
akşamdan kayısı ıslatayım olmazsa sabah aç karnına içerim . belki işe yarar .
erken yumurtlama mı oluyor sende . tedavi zamanı şişlik oluyor ya çok berbat birşeydi . hareketlerin kısıtlanyor . senin daha kötü olmuştur .

:KK70: :KK70: biraz utanayım belki kilo veririm diye yazıyorum :KK70:

tahıl beyini okudun mu ?
evet bağırsak 2. beynimiz aslında bende sürekli oluyor biliyorsun zaten stresi azaltacakmışım :KK70: nasıl olcaksa siz biliyorsanız söyleyin dedim dktora en son :KK70: o da çağın hastalığı dedi :KK70: antideprasanlarım var fibromiyalji için verilmişti ama kullanmıyorum bırkmak çok zor
cnm okumadum da kendimden biliyorum ilaçlarla kabızlık vardı biliyorsun yemediğim halde kılo veremedim tuvalete çıkmaya başlayıp stres de yapmayınca yesem de almadım ama şimdi yemeyi bıraktım o vücudumu rahatlatmak içindi bağırsaklar önemli cnm bnmkı tamamen stresle bağlantılı mesela bişeye mutlu olsam direk tuvalete çıkarım

Back
X