Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evde spor olmuyor ya gözüm hep birşeye takılıyor :KK70: çocuk odasında düzenleme yaptım ama gözüm tv karşısında yapmakta :) yogamı yapıyorum zaten .
akşamdan kayısı ıslatayım olmazsa sabah aç karnına içerim . belki işe yarar .
erken yumurtlama mı oluyor sende . tedavi zamanı şişlik oluyor ya çok berbat birşeydi . hareketlerin kısıtlanyor . senin daha kötü olmuştur .
ben tvye usb bağladım ınsanıty yapıyorum yarım saat hemen geçiyor gibi geliyor aslından 1 saat yapsam daha iyi olacak da çocuklarla anca bu kadar

Şimdi tartıldım kızlar 76,4 :KK43::KK43::KK43:
İzne bildirimsiz ayrılmalıyım. Anestezinin etkisi sanırım, her yerim şişmiş durumda zaten, normaldir umarım. Ameliyat sonrası hâlâ tuvalete de çıkamadım. O yüzden bugünde hastanedeyim, çıkarmıyorlar. Ama benim genel durumum iyi bi ara eve geçip çocuklara bakıp geri döneceğim
Herkese sevgiler :KK200:

Kızlaaarrrrrrr :KK73::KK73::KK73:
Yűrűyűşden geldim tekrar tartıldım
:KK71: çooookkkk mutluyumm:KK71:
69.3 çıktm şimdi :KK76:
Cuma = 69.8
Bugun =69.3
Fark tam 500gram kızlar yarım kilo gitmiş bile:KK200::KK200::KK200: en az yarım kilo gittigne çok emindim zaten cunki goruntuden belliydi ve őlçtűm sadece 1haftada gobegim 2cm belim 1cm daha daralmış kızlar belim 76:KK200: cumaya 68leri garantiledim galiba

İzne bildirimsiz ayrılmalıyım. Anestezinin etkisi sanırım, her yerim şişmiş durumda zaten, normaldir umarım. Ameliyat sonrası hâlâ tuvalete de çıkamadım. O yüzden bugünde hastanedeyim, çıkarmıyorlar. Ama benim genel durumum iyi bi ara eve geçip çocuklara bakıp geri döneceğim
şuan kilon değil sen önemlisin anesteziden zaten 2 kiloya yakın alırsın . wc de yok diyorsun çok normal bunlar . toparlanacak şeylerde zaten sıkma canını buna :KK200:

Canm genel durumunun iyi olmasına sevindim :KK200: sağlık en őnemli şey kilo herzaman verilir ona kafanı yorma sonuçta ameliyattan çıktn normal canm sen iyilesip toparlanmaya bak canm őpůyorum tekrar tekrar gecmiş olsun

cnm okumadum da kendimden biliyorum ilaçlarla kabızlık vardı biliyorsun yemediğim halde kılo veremedim tuvalete çıkmaya başlayıp stres de yapmayınca yesem de almadım ama şimdi yemeyi bıraktım o vücudumu rahatlatmak içindi bağırsaklar önemli cnm bnmkı tamamen stresle bağlantılı mesela bişeye mutlu olsam direk tuvalete çıkarım
mutluluk herşeye olumlu dokunuyor işte. kafaya da çok takıyorz bazen wc yi

Kızlaaarrrrrrr :KK73::KK73::KK73:
Yűrűyűşden geldim tekrar tartıldım
:KK71: çooookkkk mutluyumm:KK71:
69.3 çıktm şimdi :KK76:
Cuma = 69.8
Bugun =69.3
Fark tam 500gram kızlar yarım kilo gitmiş bile:KK200::KK200::KK200: en az yarım kilo gittigne çok emindim zaten cunki goruntuden belliydi ve őlçtűm sadece 1haftada gobegim 2cm belim 1cm daha daralmış kızlar belim 76:KK200: cumaya 68leri garantiledim galiba
tebrik ederim canım :halay:

İMRENDİM ŞUAN SANA AKŞAMDA BENDE EŞİMLE ÇIKAYIM TEMİZ HAVAYA HAVA SERT OLMAZSA PARK ALETLERİNDE ÇALIŞIRIM BİRAZ HEM .
İYİ TERLEMELER
Kuzum sırılsıklam oldum őldűm:KK200: dűn aksam bizimkilerle guzel yurumustuk ama ben tekken yuriyise cikinca direk sporcular gibi yapy yani bildiğin koşar vaziyette son hız yűrűdum hatta aralar da kostum 2 saat resmen su old bacaklarm agridi eve donerken de ama hava muhtesem őtesiydi:KK36::KK36: miisss miisss resmen bahar havası yaaa :KK37: yűriyin mutlaka canm

tebrik ederim canım :halay:
Sagol canm foto cekmistm atmayı unutmusum sevincden yazarken :KK48: 20190211_122001.webp

Maşallah canım valla veremeyince insan 300 de 200 bile razı oluyor tabi kendim için söylüyorum:deli: sen iki günde çokta güzel ilerlemissin :nazar:
Canm yağ kaybı olunca 200grm bile onemli bir paket margarin 250grm sonucta vucuttan okadar atlm cok onemli bu sekil yagdan atilinca daralma oluyor zaten bende bir haftada gene daralma olmus ama en gűzeli şu kiiii:KK200::KK200::KK200: yűriyisden gelince tekrar tartildim daha dűsűk cikti canm 500 gram gitmis 3gűnde :KK73:bunun 1 gűnű rahat yemistim hemde canm ketojeniği 2gűn yaptm yani bu 2gűnlűk ketojenik diyet ve dukan birası 2gűnde 500gram verdirdi orkide1453 orkide1453 canm ben sonuctan cok memnun oldum:KK200:

Kuzum verirsin uzulme :KK19: canm sende mi yurusen benim diyetisyen gecen yil bana diyordu diger sporlari yapma biz suan kas arttirmani istemiyoruz yağ atmani istiyor bunu en iyi yuruyus yapar yurudukce vucut metobolizma hepsi harekete geciyor yaglarìn dìsarì hìzlì atìmìnì sağlyor diyordu ben dinlememistim onu o sabah aksam yada gunde 3kere gibi bolerekde yuruyebilirsin yeter ki 2saat yuru derdi ozamn diyet moduna bir girememistim ben zaten ama şimdi kadìna çok hak veriyorum yuriycem bakalm :sopa:

evde spor olmuyor ya gözüm hep birşeye takılıyor :KK70: çocuk odasında düzenleme yaptım ama gözüm tv karşısında yapmakta :) yogamı yapıyorum zaten .
akşamdan kayısı ıslatayım olmazsa sabah aç karnına içerim . belki işe yarar .
erken yumurtlama mı oluyor sende . tedavi zamanı şişlik oluyor ya çok berbat birşeydi . hareketlerin kısıtlanyor . senin daha kötü olmuştur .
ben şimdi küçük odada usb ye indirdim leslie,jullian tv ye takıp yapıyorum
hem tv izleyip hem yapamam ben ya hareket bulamam öyle :KK48: ne yapsamki deyip durmaktansa :olamaz:
transferde kabızlık bende yaşamıştım hep akşamdan kayısı ıslatıp suyunu içip kendini yerdim o şekilde halletmiştim
sanırım ilacın dozunu az veriyorlardı ona göre bi kaçı hemen büyüyordu diğerlerinde biraz büyümesi için çatlamayı önleyici iğneyi normalden önce kullanıyordum

Kuzum verirsin uzulme :KK19: canm sende mi yurusen benim diyetisyen gecen yil bana diyordu diger sporlari yapma biz suan kas arttirmani istemiyoruz yağ atmani istiyor bunu en iyi yuruyus yapar yurudukce vucut metobolizma hepsi harekete geciyor yaglarìn dìsarì hìzlì atìmìnì sağlyor diyordu ben dinlememistim onu o sabah aksam yada gunde 3kere gibi bolerekde yuruyebilirsin yeter ki 2saat yuru derdi ozamn diyet moduna bir girememistim ben zaten ama şimdi kadìna çok hak veriyorum yuriycem bakalm :sopa:
kesinlikle ama SchonerDuft SchonerDuft yürüme düşmanı :KK48:
tüm diyetisyenler hep yürüyüş önerirler

çok geçmiş olsun kuzum kaçırmışım ben de şimdi geçmişe dönüp baktım :KK200:

Back
X