Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Seninki baya üst üste gelecekmiş canım ya benim kızında martta onunda az kaldı kuzenlerinin de mart benimde mart dolu olacak bakalım nasıl tutucam kendimi işte doğumgünleri mahvediyor hep beni :KK43:
20martta da eşimin doğum günü ama ona takılmıyorum çünki tam 1 ay var canm 1 aya kadar güzel kilo veririm 1günde kendime izin veririm diyorum ama bu önümdeki 10gün biraz beni zorlıycak

Bende de şeker yok canm zaten aynen ama insülin direnci biraz yüksek çıkmıştı benim de ama onu kırabildimmi bilmiyorum çocuk iyileşince haftaya filan gidip baktıraym değerlerim ne oldu diye :KK43: ilaç ne verdi glifor mu?
Bisey dedi ama istemedim canım kilo verince otomatik düzelecek

Kizlar nasılsınız benim işler çığrından çıktı yetişemiyorum büronun işlerine. Eve zaten yetişemiyorum işi eve getirdim yarın misafirim var sağ böbreğim çok kötü sanci yapıyor wc sıkıntım da ilerlerdi. Sonuc olarak benden bir tane daha gerekli ancak toparlanabilirim

Kizlar nasılsınız benim işler çığrından çıktı yetişemiyorum büronun işlerine. Eve zaten yetişemiyorum işi eve getirdim yarın misafirim var sağ böbreğim çok kötü sanci yapıyor wc sıkıntım da ilerlerdi. Sonuc olarak benden bir tane daha gerekli ancak toparlanabilirim

Geçmiş olsun canım doktora gittin mi böbrekler icin taş falan mı var. BEnim esimde tek bobrekli olduğu için çok dikkat eder sürekli doktora gider. Aksatma sakin gidip görün.

:KK70: Kendimi alıntıladım.
tugbaFB tugbaFB SchonerDuft SchonerDuft
Canlarım gökyüzündekiturnanın revizyon talebi kilo bildirimi yapmadan önce uygundu ama yeni kilosuyla kurallara uygun değil. Tabi ben acele edip listeye bu şekilde paylaştım. Sonuç olarak revizyon yapamayız. Haftaya mezun eder sonraki hafta Yeni üye gibi işlem yaparak tekrar alırız takıma
Aynen kuzum hedef kilosunu 67 istiyordu aslinda ama 67 dünkü kilosuna uygun degildi bizde 65 uygun olunca 65 yazmistik (tabi kilosunu bildirmeden önceydi :KK48:)
Artik bilmiyorum kendisi nasil ister o_O cünkü anladigim hemen mezun olmak istiyordu sanki

Zaten diyete girince ne gezmeye gideceksin ne de misafir ağırlayacaksın yoksa bozuluyor... bu arada regl oldun mu sen ben daha olamadım
Aynen öyle canım gerçekten bozuluyor şundan ye bundan tat derken kilo alıp basını gidiyor benim günüm yarın olması lazım canım bakalım gecikme falan olmazsa bazen gecikiyo benim

20martta da eşimin doğum günü ama ona takılmıyorum çünki tam 1 ay var canm 1 aya kadar güzel kilo veririm 1günde kendime izin veririm diyorum ama bu önümdeki 10gün biraz beni zorlıycak
1 aya kadar neler olur 65 i falan görürsün inşallah canım o günde ödül verirsin kendine

Aynen canım ya.. ama arada bir bozmam laZım yoksa ben çok çabuk sıkılıyorum diyetten... zaten 2 ayda 9.200 grm verdim bence gayet iyi bir rakam ...... 2 ay daha sıkıp sonra korumaya alırım diye düşünüyorum....
Çok güzel kilo vermişsin canım sen bende diyetten sıkılıyorum onu uygulanabilir yapmak lazım yoksa birden yiyip katını alabilir insan korumadayken iyi dengelemek gerekiyor bunu ben hiç başaramadım bundan sonra basaricam inşallah

Kahvaltı : 1dilim tam buğday, peynir,5zeytin, tereyağında 1yumurta, çay

Ara: 6badem,1bardak süt

Öğlen: 1kase kıymalı şehriye çorbası

Ara: 6fındık,100ml sütten kahve

Akşam: 1kase öğlenki çorba, 3kaşık yoğurt

Spor : 1saat kondisyon bisikleti 180puan SchonerDuft SchonerDuft

Geçmiş olsun canım doktora gittin mi böbrekler icin taş falan mı var. BEnim esimde tek bobrekli olduğu için çok dikkat eder sürekli doktora gider. Aksatma sakin gidip görün.
Bende pelvik böbreğim çok sık yaşıyorum bunu ama bu sefer bir değerim 25 e çıkmış e ile başlayan. Birde kabızlık olumsuz etkiliyor beni duzelse hızlı toparlanacam

Spor : 1saat kondisyon bisikleti 180puan SchonerDuft SchonerDuft
Kalorin düşük bugün afiyet olsun canım