- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #302.141
Hahahaheee beni geçersen o sebepten diye de belirtiyor
tamam kuzu veriyoruz tez zamanda kurtuluyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaheee beni geçersen o sebepten diye de belirtiyor
tamam kuzu veriyoruz tez zamanda kurtuluyoruz![]()
beim göbek şişip iniyor anlıyorlarnasıl bi göz var bi kaç kiloyu anlayabiliyorlar
bize yeni başlayan bi kız vardı kilolu geldi ama bayağı bi 90-100 belki daha fazla neyse aradan bi zaman geçti kızın odasına gittim sen zayıfladınmı yaa yoksa kıyafettenmi dedimmeğersem kız 20 kilo vermiş
arkadaşlar dalga geçtiler günlerce benimle
yani demem o ki ben 20 kiloyu anca anlayabiliyorum 1-2 hiç anlayamam![]()
nasıl bi göz var bi kaç kiloyu anlayabiliyorlar
bize yeni başlayan bi kız vardı kilolu geldi ama bayağı bi 90-100 belki daha fazla neyse aradan bi zaman geçti kızın odasına gittim sen zayıfladınmı yaa yoksa kıyafettenmi dedimmeğersem kız 20 kilo vermiş
arkadaşlar dalga geçtiler günlerce benimle
yani demem o ki ben 20 kiloyu anca anlayabiliyorum 1-2 hiç anlayamam![]()
cnm yemesem bile artı çıkıyorum ona takıyorum yiyorum benimki değişik işteahaha :) bende gömmedim kız arkadaşlarını banada kötü hissettirme şimdi
sen bu grupta kiloyu en fazla takan ama aslında takmayansın
cabuk etkileniyorum yiyorum ne demek yaa![]()
Aynen kuzum 70 i geri göreme psikolojosi benide hep mafetmişdir aman aman bidaha gormiyelim 69 da bidaha gormeyelim cumaya mutlaka 68 ler de giriyoruz tamam mıben varım canım 68 i bile kabul ettim hadi de 69 ne yaa bunun sonu bir sonraki hafta 70 yani
ama ben bi süre fazlasıyla yedim yedim doydum o yediklerim bayağı bi süre bana yeterde artar![]()
hadi bakalım göreceğiz 60 a ineceğim için yakın zamanda istesende ödem diyemeyeceksinHahahayok canm sen geç söz bileğinin hakkıyla kazandın diye elini sıkıcam
ödemdir o filan demicem bak
![]()
o zaman nasıl bi göbekmiş obeim göbek şişip iniyor anlıyorlar![]()
Yaa sormahadi bakalım göreceğiz 60 a ineceğim için yakın zamanda istesende ödem diyemeyeceksin
bu arada niye avatarın yok senin sexi sarışın kızlarından niye yoksun bırakıyosun bizi![]()
beynindeki diyet düşüncesi ağırlık yapıyor sanacnm yemesem bile artı çıkıyorum ona takıyorum yiyorum benimki değişik işte![]()
![]()
tamam ama cezayı sen vermeAynen kuzum 70 i geri göreme psikolojosi benide hep mafetmişdir aman aman bidaha gormiyelim 69 da bidaha gormeyelim cumaya mutlaka 68 ler de giriyoruz tamam mıikimiz yarıştayz ona göre 69 yazmıycak o tartı 68.9bile olur ama 69 yazarsa ceza
68leri göremeyene spor cezası tam mı
![]()
kız ne koyacaktın merak ettimYaa sormaakşam şöyle kendimi motive edecek bir fito koyayım bakıp bakıp yemek yemeğe korkıyım dedim
ama olmadı ben telefonu değiştrdim kk nın da uygulamasnı indirdim ordan giriyorum ama bu yeni telden olmuyor anlamadm
cnm vücudum benim ödem i çabuk tutuyor son adettle birlikte ilaç bıraktım kabızlık gitti ben bile inanamadım göbeğimin inmesine ama liseden beri adetten bir hata önceden başlar şişme sonrası dümdüz olur karnım ama dur o zaman bu dakika başlangıç olsun hadi tekrardan bişeler yapalım harekete geçelim hep birlikte bozmazsak daha motive oluruz aklıma hep favelayn geliyor bir haftada 4 kılo vermişti sıkılmıştı alver mümkün değil veremezsin demiştim kız verdio zaman nasıl bi göbekmiş o![]()
Koydum şimdi netten girdim oldu canm demek ki uygulamadan girince olmuyor bu netten yap tuğçe özbudak koydum canm yaaa bu kadının fiziğine hayranım 57 - 58 kilo yazıyor nette canm hedef bu olsun hadikız ne koyacaktın merak ettim
benim telden de resim paylaşımı felan olmuyor kk uygulamasında
kesinlikle verilir ya bende hızlı veriyorum ama istersem tabicnm vücudum benim ödem i çabuk tutuyor son adettle birlikte ilaç bıraktım kabızlık gitti ben bile inanamadım göbeğimin inmesine ama liseden beri adetten bir hata önceden başlar şişme sonrası dümdüz olur karnım ama dur o zaman bu dakika başlangıç olsun hadi tekrardan bişeler yapalım harekete geçelim hep birlikte bozmazsak daha motive oluruz aklıma hep favelayn geliyor bir haftada 4 kılo vermişti sıkılmıştı alver mümkün değil veremezsin demiştim kız verdi
haşlama tarzı yemiş birinciler de var bol su biz neden yapamayalım olur mu
benimde bu hafta günüm var gitmemeye karar verdim hadi bu bi adım olsun hiç bozmamaya çalışalım cnm motivasyon açısından gitmiycem 4 saat kuralı iyi hadi bakalımkesinlikle verilir ya bende hızlı veriyorum ama istersem tabi
evet hatırlıyorum o muhabbeti verip izne ayrılmıştı
bu kadar uğraşıp bozup tekrar fazla fazla başa dönmeyelim
milat olsun bugün bizim için
2 ay ya 2 ay sıkalım dişimizi
ben sabah klasik kahvaltı
öğlen etli yada etsiz sebze + yoğurt
ara öğün: süt-kefir-yoğurt üçlüsünden biri artı badem yada fındık
akşamda ızgara yada haşlama et,balık,tavuk + salata
2-3 hafta beslenme şeklim bu şekilde olacak
bir de ağünler arası 4 saat olmasına dikkat edicem
Benim menü de bu tarz zatenkesinlikle verilir ya bende hızlı veriyorum ama istersem tabi
evet hatırlıyorum o muhabbeti verip izne ayrılmıştı
bu kadar uğraşıp bozup tekrar fazla fazla başa dönmeyelim
milat olsun bugün bizim için
2 ay ya 2 ay sıkalım dişimizi
ben sabah klasik kahvaltı
öğlen etli yada etsiz sebze + yoğurt
ara öğün: süt-kefir-yoğurt üçlüsünden biri artı badem yada fındık
akşamda ızgara yada haşlama et,balık,tavuk + salata
2-3 hafta beslenme şeklim bu şekilde olacak
bir de ağünler arası 4 saat olmasına dikkat edicem
Hahabeynindeki diyet düşüncesi ağırlık yapıyor sana
tamam ama cezayı sen verme
kendin gibi görürsün felan mazallah![]()
bende tam tersi şişman birini koyacaksın sandım nedenseKoydum şimdi netten girdim oldu canm demek ki uygulamadan girince olmuyor bu netten yap tuğçe özbudak koydum canm yaaa bu kadının fiziğine hayranım 57 - 58 kilo yazıyor nette canm hedef bu olsun hadi![]()
Yok kız şişman koyarsam aman ben bundan daha iyiyim deyip oturur yeriz sonrabende tam tersi şişman birini koyacaksın sandım nedense
tuğçe özbudak kim yadedim ve baktım evet fizik süpermiş gerçekten
tamam kız senimi kıracam 58 olsun hedefim![]()
kılolu birini görünce bana da bi rahatlık geliyor cnm en iyisi zayıfları düşünmekYok kız şişman koyarsam aman ben bundan daha iyiyim deyip oturur yeriz sonrahaha bakınca iştah kapatması lazm
ooff ooff aynen canm ya fiziği süper orantısı sıkılığı herşeyi ile kusursuz tam özenmelik
![]()