Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok canım çözemedim bağırsak iritbali var ancak duphaalc çözer gibi onu hafat sonu alırım artık. evde olduğumda kullanırım. bugün ve yaraın sabah çörek otu yağı kullanacam işe yarar sanırım.
geçmiş olsun hastamısın.adım sayını arttırmak bile kalori yakmak demek .bugün tartıldın mı ?
Çörek otu yağının çok faydasını görürsün canım evet tartıldım şok yaşadım baya düşmüşüm nasıl olduysa cumaya artı çıkmam inşallah hep öyle oluyor bakalım artık

yok canım çözemedim bağırsak iritbali var ancak duphaalc çözer gibi onu hafat sonu alırım artık. evde olduğumda kullanırım. bugün ve yaraın sabah çörek otu yağı kullanacam işe yarar sanırım.
geçmiş olsun hastamısın.adım sayını arttırmak bile kalori yakmak demek .bugün tartıldın mı ?
Canm eczaneden probiyotik takviye alsan bagrsaklarını çalstrır düzene sokar sindirim sistemini filan düzenler

Canm bilincalti uzmani Tuğçe ışınsu yu takip ediyormusun o nasl beyin gücüyle zayıfladı öyle nasl oldu yaaa inanılmaz senin dediğin gibi bilinç altı ile yaptm diyor ama o bu işlerin uzmanı tabi biz yapabilirmiyiz kii...:işsiz: ama çok güzel oldu yaaa inanılmaz bir değişim
O kadına gıcık oluyorum ya saçma sapan yerlerde resim atıyor duruyordu

Gördüm 3 dilim ekmek çok en fazla 2 tane yemelisin.
Suyu 2 lt yap 1.5 lt çok az kaç kg idin.
Her 25 kiloya 1 lt su içmek gerek ona göre g
Hesap et
85
1 haftalığına başka bir sehre gittim kendi evimde olduğum da tam ayarlıyorum aslında

Çörek otu yağının çok faydasını görürsün canım evet tartıldım şok yaşadım baya düşmüşüm nasıl olduysa cumaya artı çıkmam inşallah hep öyle oluyor bakalım artık
Evet gördüm zamanında ama rahatsızlığım ilerledi öğlen bir atak yaşadım . Bu atak döneminde birşey işe yaramıyor.
Kaç oldun merak etyim senin hedef kilona az var sporu bölgesel yap ki sıkılaş.
Canm eczaneden probiyotik takviye alsan bagrsaklarını çalstrır düzene sokar sindirim sistemini filan düzenler
Kuzum onlar pek etki etmez bana strese bağlı iritbalim . Biraz rahatlamaya ihtiyacım var öyle düzene girer başka türlü zor. Çok şey denedim. Etki sıfır

orkide1453 orkide1453 spor nasıl gidiyor canım .
Kmsl Hnd Kmsl Hnd sen nasılsın göremedim seni mesajlarda herşey yolunda mı ?
drdotty drdotty sen nasıl ban yedin anlamadım ben ya :KK70:
@sena zeynep eşinde diyete başlamış bundan sonrası daha kolay olur senin için .
magickk magickk senin diyet nasıl gidiyor.
A alone34 kriz dönemleri yaşıyorsan hergün akşam 20,30 gibi 200 ml süte tarçın ekleyip iç . regli döneminde bitter çikolata tüketebilirsin minik kare şeklinde bir tane damağına yapıştır orda kalsın krizi hafifletir ve geçirir.
tugbaFB tugbaFB canım listeye girmek istiyorsan bu hafta alalım seni
Gereksiz yere ban yedim ama bigün hakkını vere vere yiyeceğim banımı
Havalimanındayım şimdi kahvaltıda Evimde olacağım

Nerelerdesin canım sen ?
Cnm ya bu hafta doğumgünü gezme filan derken hiç dikkat edemedim buraya da yazıp motive düşürmek istemedim ama bugünden sonra dikkat edicem inşallah... Cuma’ya da artı çıkmam inşallah ya çünkü çok abarttım yaaaaaa

A alone34 kriz dönemleri yaşıyorsan hergün akşam 20,30 gibi 200 ml süte tarçın ekleyip iç . regli döneminde bitter çikolata tüketebilirsin minik kare şeklinde bir tane damağına yapıştır orda kalsın krizi hafifletir ve geçirir.
Cnm herşey yolunda bi kaç gündür dikkat edemedim o yüzden menülerimi de yazmadım ama bugünden ittibaen dikkat ediyorum:rapci:

Biz iştahlıyız galiba genelimizde bir sorun yaşayınca filan kendini yemeğe verme var zaten tam tersine sıkıntılı olunca iştahı gidenler hep zayıf oluyorlar
Canım ben öyleyim canım sıkılsın moralim bozulsun hiçbiley yemiyorum... hatta eşime diyorum bendi diyete başladım hadi kavga edelim:KK76:

yapmıyorum bu hafta cnm sen nasılsın

Evde olduğumda sabah yürüyüş yapıyorum 1 saat akşam 45 dakika Leslie yapıyorum.Baska bir sehre 1 haftalığına gittiğim icin sadece 1,1.5 saat yürüyüş yapıyorum akşam telefonumda kardiyo hareketleri onları yapıyorum
Çok iyiymiş sporun böyle gidersen hem sıkılaşıp hemde kilo verirsin.
Gereksiz yere ban yedim ama bigün hakkını vere vere yiyeceğim banımı
Havalimanındayım şimdi kahvaltıda Evimde olacağım
Yaaa bencede okudum birşey yoktu yani millet neler neler yazıyor da ban yemiyor.
Cnm herşey yolunda bi kaç gündür dikkat edemedim o yüzden menülerimi de yazmadım ama bugünden ittibaen dikkat ediyorum:rapci:
Sağlık sorunumu var diye düşündüm de kaçamakları da yazarsak aslında belki 2. Kaçamakta engelleriz kendimizi.
yapmıyorum bu hafta cnm sen nasılsın
Çok yoğunum ya pazartesiye tüm beyannamelerimin bitmesi gerekli ödemeler falan derken. Nefes alacak zamanım yok yanımda da kız var o da iş yapmama engel ister istemez soruları oluyor. Bitkinim anlayacağın bir tek yoga yapıyorum ve yolumu uzatarak adım atıyorum .

Evet kuzum istiyorum gruba girmek 2 ay sıkacam dişimi

Günaydın kızlar nasılsınız herkese bereketli huzurlu bir gün diliyorum.
Sabah bir cesaret tartılayım dedim 71.60 çıktım sanırım mayıs gibi böyle düzensiz ver al yaparsam diyetisyene başlayacam. Bıktım 7lerden.... hava biraz daha ısınsa yürüyüşe başlamak istiyorum akşamları

Back
X