- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #302.321
kendin kaşındınhem ben niye üstüme alınıyorsam
bir ara
SchonerDuft
da çok iyi spor yapıyor du hoca eşliğinde hemde
o üstüne alınsın
![]()

ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendin kaşındınhem ben niye üstüme alınıyorsam
bir ara
SchonerDuft
o üstüne alınsın
![]()
Ay ben çok seviyorumyellov ben senin bu resimdeki gibi bel sevmiyorum![]()
Ayy çok tatlısınız![]()
ben o kadar oyuntu istemem ama şu göbekteki düzlük olsa off o işte ne giysen yakıştırıyoAy ben çok seviyorum
Ayy çok tatlısınız![]()
Göbekteki düzlüğe bende bayılıyorum canm ya kesinlikle göbek dümdüz olursa ne giyilse yakışıyor benimde en büyük isteğim göbeği dümdüz yapabilmek canm bel oyuntum zaten böyle çok oyuk göbek ama karn düz diil bir düz olsa ahh ahh başarırız inslhben o kadar oyuntu istemem ama şu göbekteki düzlük olsa off o işte ne giysen yakıştırıyo
Aaaa görmedim kuzum ya şimdi görüyorum son günler sadece bisiklet ve yürüyüş yaptm hep ama bugün çok kötü beynim ağrıyor resmen ağrı kesici içip duruyorum migren tutması diye canm kızdan da biraz grip bulaştı galiba artk bu hafta böyle geçti iyi olursam akşam gene bisiklet yaparım ama ben karar verdim artk haftaya tekrar bölgesellere başlıyım diyorumblonde ambition dün akşam bana cevap vermedin spor yapıyonmu dieye sordum
geçmiş olsun cnm ben de akşam az temizlik yaptım eşim çağırmış spora dumamışım cnm da cok istemiyordu yapamadımAaaa görmedim kuzum ya şimdi görüyorum son günler sadece bisiklet ve yürüyüş yaptm hep ama bugün çok kötü beynim ağrıyor resmen ağrı kesici içip duruyorum migren tutması diye canm kızdan da biraz grip bulaştı galiba artk bu hafta böyle geçti iyi olursam akşam gene bisiklet yaparım ama ben karar verdim artk haftaya tekrar bölgesellere başlıyım diyorumsenin sporlar ne durumda
kızın psıkolojısıyle oynamayın hırs yaparsa görürsünüzöldürecek beni gelince![]()
Hadi hepimiz hırs yapalım inslhkızın psıkolojısıyle oynamayın hırs yaparsa görürsünüz![]()
Canm zor olur gibi ya Hem çalısyorsun hem iki çocuk bu arada sen emzirmiyorsun galiba dimi emziriyorsun hiç tutma zaten bence sanada yazık bu kadar herşey bir arada çok zor oluyor ooofff Allahııımmmmm neden bu kilo verme işi bukadar zor yaaa hepimiz çok yorumluyoruz çok emek veriyoruz yaaa inslh hep beraber hed3fe varırız kuzum ben bekar iken bir ara oruçda inanılmaz kilo vermiştim 62 den şak diye 57 ye inmiştim oruç tüm gün aç tabi işten geliyordum çok susamış halde ezan okunur okunmaz şişe dolusu su içiyordum bu sefer de iştah kalmıyordu bir şey yemiyorum gene bir baktım fark etmeden 5 kilo gitmişKızlar ben haftaya pazartesinden itibaren pazartesi perşembe oruç tutayım diyorum hem ramazana hazırlık olsun diye hemde hamileligim ramazana gelmişti borçlarimi tutmuş olayım diye gerçi 5 aylık ve 5 yaşında iki çocukla nasıl yaparım bilmiyorum ama pazartesi deneyimlemek istiyorum
NOT ALDIM BENZERİNİ ATOM OLARAK TÜKETİYORUM KALORİSİ YÜKSEK ASLINDA.YAPARIM ARADAResim yükledim ama okunuyor mu bilmiyorum sosyal medyada zayıflama sürecini takip ettigim bir bayandan kaydetmiştim bugün ilk defa denedim ama ben avakado koymadım pek sevmem bence güzeldi
bende üstüme alınmıştım ama dediğini okudumGüya benden bahsediyor şakacıben gene veriyorum dimi bak gram gram 4kilo gitmiş sonuçta ona bakmyr
kendisi geri almış onada bakmıyor benle uğraşıyor
kaplumbağa tavşan hikayesi gibi yenicemm onu görücek
tavşanda kendine güvenip böyle rahat takıma ama kaplumbağa yavaş olsada vazgeçmeden yürüdüğü için tavşanı yenmiş
hatırlatırım
tugbaFB
resmen gömmüş birileri benihem ben niye üstüme alınıyorsam
bir ara
SchonerDuft
o üstüne alınsın
![]()
Yok canım daha ise başlamadım raporluyum bende ona güvenerek evdeyken başlasam mi düşündüm oğlan rahatsız olduğu için sürüncemede kalıyorum emziremiyorum neyazikki reflu maması veriyorum çok ağlıyordu normalde son bir iki haftadır şükür biraz daha iyi uykusu problem gündüz 2 saatte bir yarim saat uyuyor bende bundan düşünüyorum ne yapsam diye orucu biraz zayıflamak için değilde borclarimi bitireyim diye istiyorumCanm zor olur gibi ya Hem çalısyorsun hem iki çocuk bu arada sen emzirmiyorsun galiba dimi emziriyorsun hiç tutma zaten bence sanada yazık bu kadar herşey bir arada çok zor oluyor ooofff Allahııımmmmm neden bu kilo verme işi bukadar zor yaaa hepimiz çok yorumluyoruz çok emek veriyoruz yaaa inslh hep beraber hed3fe varırız kuzum ben bekar iken bir ara oruçda inanılmaz kilo vermiştim 62 den şak diye 57 ye inmiştim oruç tüm gün aç tabi işten geliyordum çok susamış halde ezan okunur okunmaz şişe dolusu su içiyordum bu sefer de iştah kalmıyordu bir şey yemiyorum gene bir baktım fark etmeden 5 kilo gitmiş