Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1 haftada aldığım gitti bundan sonrası nasıl gidecek bakalım o önemli olan
bu irademi kaybetmem inşallah :dua:
inşallah cnm düşününce yaza çok az kaldı arada ramazan var bayram var su ıkı ayı iyi değerlendirmek lazım ben de bgn çok iyi bi başlangıç yaptım 1 hafta deniycem size sonuçları söyleyecem bakalım

inşallah cnm düşününce yaza çok az kaldı arada ramazan var bayram var su ıkı ayı iyi değerlendirmek lazım ben de bgn çok iyi bi başlangıç yaptım 1 hafta deniycem size sonuçları söyleyecem bakalım
ramazanda ben kilo veremeyenlerdenim malesef :110: o nedenle o zamana halletmem lazım
ben de martın son haftası memlekete gidicem son gittiğimde 65 dim şimdide o civarlarda olursam daha iyi kilo almışın demelerini istemiyorum :olamaz:
tartı resmi al öyle daha motive oluyor

ramazanda ben kilo veremeyenlerdenim malesef :110: o nedenle o zamana halletmem lazım
ben de martın son haftası memlekete gidicem son gittiğimde 65 dim şimdide o civarlarda olursam daha iyi kilo almışın demelerini istemiyorum :olamaz:
evet haftalık notlarım olacak cnm

wooooo tebrik ederim ...
bugün pazardan kabak bakacam 3 tlye falan diyorlar alırım 2 3 kilo kaabak diyeti yaparım hafta sonu 2 gün bana iyi geliyordu. bugünde şeker diyetine başladım yapabildiğim kadar yaparım 10 gün yapsam kardır
kabak 3 lira mı iyiymiş

canım martın son haftasona 1ay var verirsin

günaydın kızlar :halay:

dün sabah kahavltım
1 yumurta 2 dilim peynir,5 zeytin,domates ,salatalık,tere
ara:yeşil çayı+2 hurma

öğlen 6 köfte +1 kepçe mercimek çorbası
ara:1 bardak süt ,1 mandalina

akşam: peynirli lahana salatası
son ara : kefir

10.000adım:150 puan
200 ipsiz ip atlama:25 puan
TOPLAM :175 PUAN SchonerDuft SchonerDuft

Tebrikler.Ah hayallerim birgun 68 bende görebilirim insallah
İNŞALLAH CANIM HEPİMİZ İDEAL KİLOMUZA BİR AN ÖNCE KAVUŞURUZ
wooooo tebrik ederim ...
bugün pazardan kabak bakacam 3 tlye falan diyorlar alırım 2 3 kilo kaabak diyeti yaparım hafta sonu 2 gün bana iyi geliyordu. bugünde şeker diyetine başladım yapabildiğim kadar yaparım 10 gün yapsam kardır
En azından kabakla bi 70 barajını kırsan sonra şekersiz beslenmeyle inersin
bende 3 hafta hiç bi şekilde detoks yapmayı düşünmüyorum belki memlekete gitmeden son hafta kabak yapabilirim birazcık daha incelmek için :KK48:

Back
X