- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #302.441
maşallah cnm at fazlalıkları böyle aman bırakma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah cnm at fazlalıkları böyle aman bırakma
1 haftada aldığım gitti bundan sonrası nasıl gidecek bakalım o önemli olanmaşallah cnm at fazlalıkları böyle aman bırakma
inşallah cnm düşününce yaza çok az kaldı arada ramazan var bayram var su ıkı ayı iyi değerlendirmek lazım ben de bgn çok iyi bi başlangıç yaptım 1 hafta deniycem size sonuçları söyleyecem bakalım1 haftada aldığım gitti bundan sonrası nasıl gidecek bakalım o önemli olan
bu irademi kaybetmem inşallah![]()
sporu arttırma 65 e kadar bence bisiklet sürerken de birşeyler ile uğraş ki pes deme
nasıl verdin cnaım1 haftada aldığım gitti bundan sonrası nasıl gidecek bakalım o önemli olan
bu irademi kaybetmem inşallah![]()
ramazanda ben kilo veremeyenlerdenim malesefinşallah cnm düşününce yaza çok az kaldı arada ramazan var bayram var su ıkı ayı iyi değerlendirmek lazım ben de bgn çok iyi bi başlangıç yaptım 1 hafta deniycem size sonuçları söyleyecem bakalım
sabah: klasik kahvaltınasıl verdin cnaım
Tebrikler.Ah hayallerim birgun 68 bende görebilirim insallah
wooooo tebrik ederim ...
evet haftalık notlarım olacak cnmramazanda ben kilo veremeyenlerdenim malesefo nedenle o zamana halletmem lazım
ben de martın son haftası memlekete gidicem son gittiğimde 65 dim şimdide o civarlarda olursam daha iyi kilo almışın demelerini istemiyorum
tartı resmi al öyle daha motive oluyor
kabak 3 lira mı iyiymişwooooo tebrik ederim ...
bugün pazardan kabak bakacam 3 tlye falan diyorlar alırım 2 3 kilo kaabak diyeti yaparım hafta sonu 2 gün bana iyi geliyordu. bugünde şeker diyetine başladım yapabildiğim kadar yaparım 10 gün yapsam kardır
canım martın son haftasona 1ay var verirsinramazanda ben kilo veremeyenlerdenim malesefo nedenle o zamana halletmem lazım
ben de martın son haftası memlekete gidicem son gittiğimde 65 dim şimdide o civarlarda olursam daha iyi kilo almışın demelerini istemiyorum
tartı resmi al öyle daha motive oluyor
İNŞALLAH CANIM HEPİMİZ İDEAL KİLOMUZA BİR AN ÖNCE KAVUŞURUZTebrikler.Ah hayallerim birgun 68 bende görebilirim insallah
En azından kabakla bi 70 barajını kırsan sonra şekersiz beslenmeyle inersinwooooo tebrik ederim ...
bugün pazardan kabak bakacam 3 tlye falan diyorlar alırım 2 3 kilo kaabak diyeti yaparım hafta sonu 2 gün bana iyi geliyordu. bugünde şeker diyetine başladım yapabildiğim kadar yaparım 10 gün yapsam kardır
Ne güzel parmakların varmış küçücük
benimkide fazla küçük canım yaNe güzel parmakların varmış küçücük, benim parmaklar upuzun oldığundan tartı resmi koymaya utanıyorum
![]()
günaydın kardeş takımın tazecik kaptanıGünaydınnn kardes takımım
Nasılsınız bir selam vereyim dedim![]()