- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #302.741
evet cnm 63,1 im ben daha ben başlayalı 3 gün oldu inşallah devamı gelecekaynen canım yerleşmeden gittiler
sen tartıldınmı bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm 63,1 im ben daha ben başlayalı 3 gün oldu inşallah devamı gelecekaynen canım yerleşmeden gittiler
sen tartıldınmı bakalım
haftaya 62 ler seni bekler o zamanevet cnm 63,1 im ben daha ben başlayalı 3 gün oldu inşallah devamı gelecek
inş cnm haftasonu cok öenmli iyi geçirirsem 61 i bile görüceğimi tahmin ediyorum ama bakalımhaftaya 62 ler seni bekler o zaman![]()
tamam kuzum müsait zamanında kontrol edersintugbaFB eline sağlık canım poncik bildirimsiz izne ayrılacak onu da unutmayalım
wc sorununun çözülmesine sevindim canımgünaydın kızlar fibromiyalji ilaçlarıma başladım dün wc az rahatladı gaz problemimde öyle etkiyi 1 saat sonrasında hissettim şükür . uykumda sorunluydu gece de güzel uyudum . yarın kabak yapacam hava güzel olursa sahilde yürüyüş yapacam ama ilaçlarım ağır ilaçlar antideprasan ve güçlü ağrı kesici . umarım onlarda kilo aldırmaz .işlerim halen yoğun tüm beyannameler bana bakıyor ben onaylıyorum sigortalarda bende daha 2 3 tane onaylandı listeyi kontrol için arada girerimtugbaFB listeyi paylaşamazsanız ben paylaşırım bana yazarsın ınstgramdan
İlaçlarla birlikte yeme düzenine çok dikkat et abla kilo aldırmaz inşallah dikkat et kendinegünaydın kızlar fibromiyalji ilaçlarıma başladım dün wc az rahatladı gaz problemimde öyle etkiyi 1 saat sonrasında hissettim şükür . uykumda sorunluydu gece de güzel uyudum . yarın kabak yapacam hava güzel olursa sahilde yürüyüş yapacam ama ilaçlarım ağır ilaçlar antideprasan ve güçlü ağrı kesici . umarım onlarda kilo aldırmaz .işlerim halen yoğun tüm beyannameler bana bakıyor ben onaylıyorum sigortalarda bende daha 2 3 tane onaylandı listeyi kontrol için arada girerimtugbaFB listeyi paylaşamazsanız ben paylaşırım bana yazarsın ınstgramdan
kuzum çok tebrik ederim ama nasıl bi diyet uyguluyorsun sen böyle***14.Takım 610.Etap ***
Buki_89 (63.40///%)
Ponçikbirgelincik (65///%) Bildirimsiz izne ayrılmak istiyor.
gokyuzundekiturna(67.6///%)
Milana firuze(67,70///%)
ELF_LR35 (98,20///%)
senazeynep(61.40///%)
Nidsalii (53.8/51,9/1,9/%3,53)
magickk (62.90///%)
Yellow girl (69.10///%) 572. Etapta bildirimsiz 69.1 kilo ile izne ayrılan üyenin kilosu 39' a bölündü. 2. takımdan transfer olmak istiyor. MiraFatos isimli üye nick değişikliği
tgb1907(69.10/67.7/1,4/%2.03) Mezun olan üye geri döndü. Başlama tarihi: 18.02.2019 Başlangıç kilosu: 69.1 Hedef: 60
14.Takım Ortalaması :
Yeme düzenim normal çok fazla değil sadece fazla hareket etmeye başladım oda düzene soktu sanırsam ama bundan sonra gideceğini zannetmiyorum sona vardı artıkkuzum çok tebrik ederim ama nasıl bi diyet uyguluyorsun sen böyle
umarım sağlıklı şeylerdir yaptığın
çünkü 2 haftadır inanılmaz veriyorsun azıcık kilona rağmen![]()
cnm maşallah ya süper vermişsin sen liste paylaşmışmıydın bu hafta nasıl verdin anlatsana azcık***14.Takım 610.Etap ***
Buki_89 (63.40///%)
Ponçikbirgelincik (65///%) Bildirimsiz izne ayrılmak istiyor.
gokyuzundekiturna(67.6///%)
Milana firuze(67,70///%)
ELF_LR35 (98,20///%)
senazeynep(61.40///%)
Nidsalii (53.8/51,9/1,9/%3,53)
magickk (62.90///%)
Yellow girl (69.10///%) 572. Etapta bildirimsiz 69.1 kilo ile izne ayrılan üyenin kilosu 39' a bölündü. 2. takımdan transfer olmak istiyor. MiraFatos isimli üye nick değişikliği
tgb1907(69.10/67.7/1,4/%2.03) Mezun olan üye geri döndü. Başlama tarihi: 18.02.2019 Başlangıç kilosu: 69.1 Hedef: 60
14.Takım Ortalaması :
Aynen öyle birde toparlanıp yazabilsem ancaBebekli olanlar nasıl belli oluyor dimiiiii
Sabahtan ayaktayızzzz![]()