- Konu Sahibi Pinarbartu
- #303.101
Canm bende netten dün gece az bi göz attm ama tam karar vermedim iyice bakıp netten beğendiğim bitanesini yapıcam bakalımama
orkide1453 de linkler vardır tabii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bende netten dün gece az bi göz attm ama tam karar vermedim iyice bakıp netten beğendiğim bitanesini yapıcam bakalımama
ben çıkıyorum kızlar üzdünüz beni o kadar msj yazdım bir nasılsın demediniz
iş aramda tekim diye yazayım diyordum şimdiden iyi pazarlar size
Hahahahhh yok ya uzun boy iyidir güzeldir ben memnunum boyumdan zayıf olunca daha güzel duruyorYoğurt konusuna katılıyorum canım bende kilo kilo yoğurt yiyenlerdenmişim. Benim annemde 175cm uzun diye beğenilmediğini düşünürmüş garibim çok dua etmiş kızlarım kısa olsun diye ama bizde de boy var. Genetik
Genetiğimi seviyim enimde gelişiyor halalarım gibi![]()
Insanity max 30 yapiyorum canim shaun doye biri iki aylık program indirdik biz parca parca varsa yap tüm bedeninden ter aikiyor resmenCanm bende netten dün gece az bi göz attm ama tam karar vermedim iyice bakıp netten beğendiğim bitanesini yapıcam bakalımama
Maşallah canım güne hızlı başlamışsın bende şimdi kızı uyuttum hemen Leslie ye başlayacağımKızlar ben bugün kahvaltıyı erken yapmıştım ondan şuan kahvemi içmiş ve 70 dakika kondisyon bisikleti sürmüş bitirmiş bulunmaktayım
orkide1453 canm ilerleyen saatlerde de senin gibi cardio videoları yapıcam
![]()
Canım uzaklaştıkça uzaklaşıyoruz sonra hanlık baştan iki üç güldür ağrı çekiyorum kızıyorum kendime kaç aydır başka burak tekrar ağrı oldu diye ne güzel acilmistim oysabende spor yapmak istiyorumönceden vakit ayırıyordum şimdi vakit ayıramıyorum. . akşam sarma yeme bence
Oohh ne güzel canmMaşallah canım güne hızlı başlamışsın bende şimdi kızı uyuttum hemen Leslie ye başlayacağım
Aşkolsun canım nereye gidiyosun sensiz olmaz tamam hadi nasılsın arada kaynadın küsme tamammiben çıkıyorum kızlar üzdünüz beni o kadar msj yazdım bir nasılsın demediniz
iş aramda tekim diye yazayım diyordum şimdiden iyi pazarlar size
Leslie kaç mil yapiyosun ve hangisini tatlım leslieyi seviyorum da çok konusuyo ya bunaltiyo beniKızlar kızımı uyuttumşimdi Leslie ye başlayacağım
sonra yemek yaparım bugün kıymalı kabak yapıcam hafif olsun
Saat 4 de kızımı kikboks a götüreceğim 5.5 gibi evde olurum.... ancak akşama girerim
Menülerinizi at tutun bakkkkkk![]()
Çok güzel canım böyle devam.SABAH
domates çorbası
ARA
raybos çayı
ÖĞLEN
karnıbahar yemeği , yoğurt
AKŞAM
yoğurt,yulaf,badem,fındık,nar karışımı
ARA
beyaz çay
Aaa tamam o zaman o yaşlarda normal yani bizim hormonlar yaş doğum etkidir tabiCevap aldın mı bilmiyorum 19-20 yaşlarında üniversite öğrencisi
O kolay verir kiloyu
Katılıyorum canım sana bence de burada birşey eksikBende az yedim spor yaptm M MissHayaLet de az yedi spor yaptı ikimizde 500gram verdiküstelik bu haftada listede en fazla spor yapan gene M MissHayaLet ve ben idim
ozaman nasl biz 500gram verdik de o 53 kilo olduğu halde az yedi spor yaptı diye 2 kilo birden gitti anlamadım
hiisşşttt
biri sırlarını saklıyor olmalı yoksa kendimden korkucam
![]()
Bende spora basliyorum bugun ne yapsam kar hazir evdeyimKızlar ben bugün kahvaltıyı erken yapmıştım ondan şuan kahvemi içmiş ve 70 dakika kondisyon bisikleti sürmüş bitirmiş bulunmaktayım
orkide1453 canm ilerleyen saatlerde de senin gibi cardio videoları yapıcam
![]()
Ooo kuzum ya sorma bir sürü telaş var anneannemin evini tasicaz antalya dan anneme yardim ediyorum kafam hep duman
Bravo canım N Nidsalii kutluyorum seni tebriklerEki Görüntüle 2238521
Yarışmamız 610. Etap birincisi 14.Takımdan N Nidsalii![]()
![]()
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Etap listesinde nickiniz yanlış yazılmış, şimdi etiketlerken fark ettim. Bu nedenle hazırladığım resimde nick yanlış, hata bende değil. Geri dönüp tekrar hazırlayamadım, kusura bakmayınız.
Bende spora basliyorum bugun ne yapsam kar hazir evdeyim
Temizlikle baslayim sporuma![]()
Canımsın kolay gelsinOoo kuzum ya sorma bir sürü telaş var anneannemin evini tasicaz antalya dan anneme yardim ediyorum kafam hep duman![]()