Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben çıkıyorum kızlar üzdünüz beni o kadar msj yazdım bir nasılsın demediniz :63:
iş aramda tekim diye yazayım diyordum şimdiden iyi pazarlar size
:KK19: yaaaa yerim ben seni :KK200::KK200::KK200: diyet ve spora konuşmaya okadar kaptrmışız ki :deli:hal hatır sormayı bırakmışız tuğba öyle korkuttu gözümü düşün :110:yoksa seni görmezmiyiz sen bizim kıymetlimizsin :KK74:

Yoğurt konusuna katılıyorum canım bende kilo kilo yoğurt yiyenlerdenmişim. Benim annemde 175cm uzun diye beğenilmediğini düşünürmüş garibim çok dua etmiş kızlarım kısa olsun diye ama bizde de boy var. Genetik
Genetiğimi seviyim enimde gelişiyor halalarım gibi :KK14:
Hahahahhh yok ya uzun boy iyidir güzeldir ben memnunum boyumdan zayıf olunca daha güzel duruyor

Canm bende netten dün gece az bi göz attm ama tam karar vermedim iyice bakıp netten beğendiğim bitanesini yapıcam bakalım :işsiz: ama orkide1453 orkide1453 de linkler vardır tabii
Insanity max 30 yapiyorum canim shaun doye biri iki aylık program indirdik biz parca parca varsa yap tüm bedeninden ter aikiyor resmen

:kahve: Kızlar ben bugün kahvaltıyı erken yapmıştım ondan şuan kahvemi içmiş ve 70 dakika kondisyon bisikleti sürmüş bitirmiş bulunmaktayım :KK76::KK76:
orkide1453 orkide1453 canm ilerleyen saatlerde de senin gibi cardio videoları yapıcam :KK50:
Maşallah canım güne hızlı başlamışsın bende şimdi kızı uyuttum hemen Leslie ye başlayacağım

bende spor yapmak istiyorum :KK43: önceden vakit ayırıyordum şimdi vakit ayıramıyorum. . akşam sarma yeme bence
Canım uzaklaştıkça uzaklaşıyoruz sonra hanlık baştan iki üç güldür ağrı çekiyorum kızıyorum kendime kaç aydır başka burak tekrar ağrı oldu diye ne güzel acilmistim oysa

Maşallah canım güne hızlı başlamışsın bende şimdi kızı uyuttum hemen Leslie ye başlayacağım
Oohh ne güzel canm :KK50: bende çabalıyorum napiim sizi yakalamam lazm:KK4: 67 ler 65ler 64ler beni bekler :KK200::KK200: hızlı hızlı şunları atlamam lazım :KK6:

ben çıkıyorum kızlar üzdünüz beni o kadar msj yazdım bir nasılsın demediniz :63:
iş aramda tekim diye yazayım diyordum şimdiden iyi pazarlar size
Aşkolsun canım nereye gidiyosun sensiz olmaz tamam hadi nasılsın arada kaynadın küsme tamammi :KK60:

Kızlar kızımı uyuttum :anne:şimdi Leslie ye başlayacağım :spor:sonra yemek yaparım bugün kıymalı kabak yapıcam hafif olsun:kk77:
Saat 4 de kızımı kikboks a götüreceğim 5.5 gibi evde olurum.... ancak akşama girerim:KK76:
Menülerinizi at tutun bakkkkkk:KK15:
Leslie kaç mil yapiyosun ve hangisini tatlım leslieyi seviyorum da çok konusuyo ya bunaltiyo beni

Bende az yedim spor yaptm M MissHayaLet de az yedi spor yaptı ikimizde 500gram verdik :KK70: üstelik bu haftada listede en fazla spor yapan gene M MissHayaLet ve ben idim :KK70:ozaman nasl biz 500gram verdik de o 53 kilo olduğu halde az yedi spor yaptı diye 2 kilo birden gitti anlamadım:KK70: hiisşşttt :sus:biri sırlarını saklıyor olmalı yoksa kendimden korkucam :KK53:
Katılıyorum canım sana bence de burada birşey eksik :deli: bence hiç yememis sadece spor yapmis:KK70:

Adsız.webp
Yarışmamız 610. Etap birincisi 14.Takımdan N Nidsalii :46: :nazar:

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Not: Etap listesinde nickiniz yanlış yazılmış, şimdi etiketlerken fark ettim. Bu nedenle hazırladığım resimde nick yanlış, hata bende değil. Geri dönüp tekrar hazırlayamadım, kusura bakmayınız.

:kahve: Kızlar ben bugün kahvaltıyı erken yapmıştım ondan şuan kahvemi içmiş ve 70 dakika kondisyon bisikleti sürmüş bitirmiş bulunmaktayım :KK76::KK76:
orkide1453 orkide1453 canm ilerleyen saatlerde de senin gibi cardio videoları yapıcam :KK50:
Bende spora basliyorum bugun ne yapsam kar hazir evdeyim
Temizlikle baslayim sporuma :halay:

Eki Görüntüle 2238521
Yarışmamız 610. Etap birincisi 14.Takımdan N Nidsalii :KK9: :nazar:

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Not: Etap listesinde nickiniz yanlış yazılmış, şimdi etiketlerken fark ettim. Bu nedenle hazırladığım resimde nick yanlış, hata bende değil. Geri dönüp tekrar hazırlayamadım, kusura bakmayınız.
Bravo canım N Nidsalii kutluyorum seni tebrikler:KK9:

Back
X