- Konu Sahibi Pinarbartu
- #303.281
Canım yememek en iyisi aslında bir ara karatay yapiyodun yine uyarlayabilirsinYaaa geçmiş olsun canm evt çok kötü oluyor
Keşke bende yetmesem daha hızlı veririmmagickk de hiç yemiyor ne güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yememek en iyisi aslında bir ara karatay yapiyodun yine uyarlayabilirsinYaaa geçmiş olsun canm evt çok kötü oluyor
Keşke bende yetmesem daha hızlı veririmmagickk de hiç yemiyor ne güzel
Kızlar nerdesiniz yaaaaa hani spor bildirimleriniz kimse spor yapmadı mu yaaaaaa![]()
Evt canm senle birlikte karatay yapmıştı aslında bu haftayı atlatayım cuma uyarlamaya başlayabilirim haklısın deniyimCanım yememek en iyisi aslında bir ara karatay yapiyodun yine uyarlayabilirsin
Harikaymış canım ya deniycemÖğlen yediğim unsuz yağsız kek tarifi
Un yerine rondodan geçirdiğimiz 1 bardak fıstıkları un haline getiriyoruz yağ çıkaracağı için de yağ ve un yerine bu ezmeyi koyacaz
Öncelikle 3yumurta köpürene kadar çırpıyoruz sonra 2-3 kaşık balla karıştırdığımız fıstık ezmesini ekliyoruz içine kakao ,2kaşık pekmez ve 1kabartma tozda kato tüm malzeme iyice birbirine karışana kadar karstrp yağlanmış kalıba döküp pişiriyoruzbal yada pekmez yerine hurma da kullanılabilir ben içine fındık parçaları da attm fındıklı brovwni gibi oldu
Yağ,şeker ve un yemeden kek yemek isteyenlere tavsiye ederimözellikle çocuklar için harika bence
Canım sen ekmeği çok mu yiyiyorsun bana mi öyle geldi ekmek kan şekerini çok çabuk yükseltir yememek yada kahvaltıda yemek en iyisiSabah
2 haslanmıs yumurta
Bır parça peynır
1 zeytın
Oglen
Peynır
1 dılım ekmek
Aksam
Yesıl fasulye
3 dılım ekmek
Afiyet olsun cnmBugün
Kahvalti kavurmalı yumurta az peynir domates 4 zeytin 1 portakal
Ara sade türk kahvesi 2 kuru kayısı 4 kaju
Akşam 1 tabak kurufasulye salata 1 bardak ayran
2 lt su
Spor yok
Uyumadıysan sohbet edelım cocuk emıyor , yelım bende hemde sarjımı bıtıren yokyoksa gene herkes uyudumu ?
![]()
Ben bunlarla hayatta doymam sen gıbı yıyınce aksam bogazı tutamıyorum garıBugün
Ara sade türk kahvesi 2 kuru kayısı 4 kaju
Akşam 1 tabak kurufasulye salata 1 bardak ayran
2 lt su
Spor yok
hep beraber canımYa
aaaaa hadi bakalım canım gelsin eksilerrrr![]()
ilaçlar banada yapmıştı sanki canım hiç bişey yiyemiyordum ama zayıflayamıyordum da neyse hastalık gitsinde kilo verilirOooo süpersin canm tebrik ederim çok güzel ve hızlı gidiyorsun maşallahbende bir şişlik var ama neden anlayamadım
ilaçlardan mı oldu acaba bir torba ilaç ve antibiyotik içiyorum 5 gündür
iki gün daha içicem
sağol cnmGeçmiş olsun canım
evt cnm ilaçlar yapar benm de migren tututnca ikişer üçer içiyorum her sabah yüzüm gözüm şiş uyanıyorumOooo süpersin canm tebrik ederim çok güzel ve hızlı gidiyorsun maşallahbende bir şişlik var ama neden anlayamadım
ilaçlardan mı oldu acaba bir torba ilaç ve antibiyotik içiyorum 5 gündür
iki gün daha içicem
afiyet olsun canımKahvaltı: 1yumurta,5zeytin,peynir,çay,2dilim tam buğday ekmeği
Öğlen: 2dilim sağlklı kek,100ml sütlü kahve
(Unsuz ve şekersiz) tarifi yazı cam
Akşam: 1kase domates çorbası,çok az börülce salatası, biraz balık ve yeşil salata
Dukan birası da yaptm ve hala onu bitirmeye çalışıyorum ķızlar bugün şimdilik spor yok
çok az olmamış mı ? yemek yerine kahvaltı ile bitirmişsin günüSabah bir haşlanmış yumurta.
İçinde bir tane kuru incir 2 kuru kayısı ve ceviz olan bir kase nesfit.
Ara bir rezene çayı.
Aksam biraz peynir biraz zeytin iki dilim ekmek bir kase yoğurt bir bardak çay. 2 lt su.
3 dilim ekmek hiç olmamışSabah
2 haslanmıs yumurta
Bır parça peynır
1 zeytın
Oglen
Peynır
1 dılım ekmek
Aksam
Yesıl fasulye
3 dılım ekmek
afiyet olsun .Bugün