- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #303.341
ekledim canım geriye dönüp bulmak zor olduCanm 3gün öncesi filan da 180puanım vardı benim o eklenmemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekledim canım geriye dönüp bulmak zor olduCanm 3gün öncesi filan da 180puanım vardı benim o eklenmemiş
Canm hiç stres yapmıyorum ben ama hani hamur işi yada kısır yersin bir şişersin ya aynen öyle şiştim karnım filan çok şişlik ödem var sanki canm yaa kesin ilaçtan benim Antibiyotik + 1torba çeşitli ilaçlar günde 2-3 doz 6-7 çeşit ilaç içiyorum 5gündür ben canmBirazda stresle alakalı olduğunu düşünüyorum ben tartiya çıkacağız ya birazda ondan sanki bende de var cuma gününden beri sıkıntı.
ya ben liseyi unutuum atmayı çok basit yaeksidesin çok güzel aynen devam
liste nasıl peki yapılabilecek gibi mi
Ooo afiyet olsundünkü menü ,
sabah 09,00
z.yağında omlet baharatlı
2 üçgen peynir
2 çay k. kadar helva
2 çay k.kadar bal
1 dilim kadar kaşar
domates soğan
şekersiz çay
1 kupa nescafe sade şekersiz
3 4 çiğ fındık
2 tüm ceviz
2 3 çiğ badem
elim kadar pide
ara
yok
öğlen 14.00 gibi
kabak kavurma ceviz yağı ve soğan ile yağ 1 yk az
4 yk süzme yoğurt
1 kase salata
ara
mandalina
akşam 18,30 gibi
1 kase bezelye 3 yk denk gelir en fazla
akşam 20,30
moskova kokteyl
eşimle markete gidip peynir alacaktık m... tan ama beni cnlı müziğe götürdü 1 haftadır aramız bozuktu telafi etmek istemiş bende böyle eşlik ettim ona .
spor
sabah kahvaltı öncesi 45 dk kadar sahilde yürüyüş
12 gibi kv çıktım sahilden eve kadar yürüdüm 1 saati geçti toplama 12783 adım atmışım biz 12 bin diyelim maratona sahile varınca başlamıştım evdeki adımları saymadım saati kolumdan da çıkarmıştım .
çok konuştum strestenöpüldünüz
ekledim canım geriye dönüp bulmak zor oldu
Aaaa bende tam 300gram artıymKızlar bugün spora ara vereceğim akşam acile gittik serum yedim üzerine birde ilaç solunum yolu enfeksiyonu dedi doktor. Halim yok bugün biraz dinlenmek istiyorum. Bu arada 300 gram artiyim sabah tartildim.
Tebrik ederim canm harika vermişsinGünaydın kızlar cumartesi günü dyetisyen e gittim ve 76.4 çıktım geçen hafta diyetisyende 79.1 dm bu hafta 76.4 tüm.1 haftada 2.700 vermişim çok mutlu oldumm
evdeki tartım yanlış mış yani beninm ama sabah sizin için tekrr tartıldım 77.7 çıktım bilginiz olsun
Biz artıları söylüyoruz sen eksiğimi saklıyorsunKızlar dışarıda işim var çıkıyorum bol bol da yürüyüş yapıcam hiç otobüse binmicem ... bu arada tartı da eksiyim ama söylemicem Cuma’ya sürpriz olsun olur mu???? M MissHayaLet canım çok geçmiş olsun dinlen biraz kendine dikkat et
çok teşekkür ederm canmTebrik ederim canm harika vermişsin![]()
Canm normal de onlarla olurda komple giden probiyetikleri yerine koymaya yetmez antibiyotik sonrası takviye şart diyorlar zaten hiçbir katkı içermeyen tamamen doğal olanı var onu alı cam bağışıklığın yükselsin aslında bence senin de kesin ihtiyacın var canm sen wc sorunu hep yaşıyorsun yoğurt mayalarken çoğu kişi içine 1tane koyuyormuş probiyotik yoğurda dönüşsün diye canm aslnda alsan sana çok iyi gelir en çok fermente gıdalarda bulunuyor turşu,peynir vs. Ama o tuzlu gıdalarda diyetteyken fazla tüketemeyizONUN YERİNE SADE KEFİR İÇ LİFLİ ŞEYLER TÜKET ÖĞLEN 1 DİLİM EKLE MENÜYE DAHA SAĞLIKLI OLACAKTIR
Evet sağlık çok önemli bu ara iyi bile dayandımAaaa bende tam 300gram artıymayrıca çok geçmiş olsun canm sağlık herşeyden önemli yorma kendini dinlen canm
![]()
Maşallah canım çok güzel listeye uy birazda spor yapmaya çalış bak daha da güzel olacak tebrik ederimGünaydın kızlar cumartesi günü dyetisyen e gittim ve 76.4 çıktım geçen hafta diyetisyende 79.1 dm bu hafta 76.4 tüm.1 haftada 2.700 vermişim çok mutlu oldumm
evdeki tartım yanlış mış yani beninm ama sabah sizin için tekrr tartıldım 77.7 çıktım bilginiz olsun
En çok tavsiye edilen markalara filan bakım bende doğal olan ve çok memnun kalınan bir marka var onun fiyatı iyece pahalı yaa zaten faydalı ne varsa öyle olur neyse sağlık için alıcam bende canm hem sana fazla fark olmadı gibi gelsede o bağışıklık sistemine çok faydası olmuştur hastalıklara yakalanmama falan engel olmuştur mutlaka canmbende diyetisyene başladığımda kabızlık sorunu yaşamıştım o probiyotikten almamı istemişti ondan yoğurt mayalamıştım ama çokta bi faydası göremedim ben sanki sende bi dene
fiyat olarakta evet biraz pahalıydı
Canım antibiyotik o kadar etkiliyor ki ödem olması normal regliyi bile geciktiriyor bağırsakları mahvediyor probiyotik kullan yada kefir iç faydasını görürsün mutlakaCanm hiç stres yapmıyorum ben ama hani hamur işi yada kısır yersin bir şişersin ya aynen öyle şiştim karnım filan çok şişlik ödem var sanki canm yaa kesin ilaçtan benim Antibiyotik + 1torba çeşitli ilaçlar günde 2-3 doz 6-7 çeşit ilaç içiyorum 5gündür ben canm
benim bağırsak sorunum fibromiyalji ile bağlantılı psikolojik yani tek çarem fobmap diyetin uygulamak o da kesin çözüm değil sadece biraz düzenliyormuş. en büyük sebebide üzüntü ve stres ben içime çok atan biriyim bu da strese streste bağırsağa vuruyor ilaç kullandığım zaman bile çare olmuyor bazenCanm normal de onlarla olurda komple giden probiyetikleri yerine koymaya yetmez antibiyotik sonrası takviye şart diyorlar zaten hiçbir katkı içermeyen tamamen doğal olanı var onu alı cam bağışıklığın yükselsin aslında bence senin de kesin ihtiyacın var canm sen wc sorunu hep yaşıyorsun yoğurt mayalarken çoğu kişi içine 1tane koyuyormuş probiyotik yoğurda dönüşsün diye canm aslnda alsan sana çok iyi gelir en çok fermente gıdalarda bulunuyor turşu,peynir vs. Ama o tuzlu gıdalarda diyetteyken fazla tüketemeyiz
Bende ptesi ya artı yada ekşi çıkıyorum ama kesinlikle cuma kilomla ptesi aynı olmuyor bu sefer tartılmadım canım çünkü geçen hafta moralimi bozdu cumaya kadar yokAaaa bende tam 300gram artıymayrıca çok geçmiş olsun canm sağlık herşeyden önemli yorma kendini dinlen canm
![]()
Günaydın canım allah kabul etsinGünaydın herkese bugün oruç tutmaya çalışacağım şuana kadar niyetlenmedim ne olur ne olmaz diye ilerleyen saatlere bakacağım vakit geçmeden niyetlenirim oyuzden bugün menüm yok akşama iftarlık tavuk haşlama ve pırasa yemeği düşünüyorum
ne dimek tatlımteşekkür ederim fıstığım bu arada çok şiş hissediyorum tartıldım +300gram
ya ben pazartesileri hep + çıkıyorum sonra hafta içi düzeliyor niyeyse geçen haftada +1 çıkmstm sonra eksilere geçmişdim