Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

*** 14. Takım 623. Etap ***

ELF_LR35 (90.8/90.6/0.2/%0.11) Geçen hafta bildirimde bulunmadi.Yüzdesi ikiye bölündü.
Yellow girl (63.6/64.2/+0.6/%-0.94)
htc71 (64.7/63.3/1.4/%2.16)Mezun olmak istiyor.
Mavi95 (79.3/79.2/0.1/%0.13)
berkas (64.0/63.8/0.2/%0.31)
ucukgenclik (67.8/67.5/0.3/%0.44)
orkide1453 (61.0/62.0/+1/%-1.64)

14.Takım Ortalaması : 0.081

allahtan sen kurtarıyorsun takımı canım
o nedenle nota almayız
:KK200:
Bundan sonra listede bende yokum :işsiz:bakalim ne olacak ceza alirsak bizde kizlara spor cezasi keselim :KK45: her hafta verdim hep verdim sadece bir kere +200 vardi onu da fazlasiyla telafi ettim iki kere ust uste 1.400 verip

:deli: o payida dusunup 63 e dustum kiii:KK70:65 olsam bile bana iyi hem alsam da 2 haftada veririm :lülülü:

Sagol canim :KK15:oh iyi yapmışsın

Tesekkur ederim kuzum :KK60:sen ne alemdesin kilo ne durum da isler nasil

:KK200::KK200:anlamiyor tubim beni yaaa:KK70:daha nereme zayıflayacağım :KK53:

:KK70:benim icin 2 3 kilo nedir ya veririm 2 hafta da :cool:tatli sari kiz

Gecmis olsun canim dikkat et kendine :KK60:

Ozelden atarim gobegim acik cektim yine :KK70:Bende 2 hafta da 2.8 kilo verdim hiihhh naber :KK45:

:KK70:herşey bir fotodan sonra basladi :KK70:Yarin falan yada birkac gun icinde atarim fistik
At canım at herkes görsün endamını 😍 darısı bizim göbeklerin başına inşallah 🙏

67,90 e düştüm sonunda bugün :KK70: ama korumam lazım 68 yapıştı kaldı bana .
işler idare eder bayram tatiline giriyoruz işte bakalım dönüşü nasıl olcak :KK70:
Canımmm çoook sevindim sonunda bir barajı daha kırdın ❤❤❤ sıra 65 barajını kırma da hadi bakalım
Selam kızlarr, sabah çok yoğundum ancak yazabiliyorum. 59.7 çıktım. Pazartesi 60.5'tim. 60'ın altına indim çok şükür. 55'i görebilirim inşallah. Hafta sonu vakit olursa spor yapacağım
Harika başladın canım tebrikler 😍 benimde hayalim tartıda 59'ları görüp 55'lere doğru inmeye çalışmak 🙏 darısı başıma ❤ harika rakamlar 5ler❤
Bundan sonra listede bende yokum :işsiz:bakalim ne olacak ceza alirsak bizde kizlara spor cezasi keselim :KK45: her hafta verdim hep verdim sadece bir kere +200 vardi onu da fazlasiyla telafi ettim iki kere ust uste 1.400 verip
Htc harika verdin hep yaaaa 1.400 ler 1.200 ler ben detoksla bile veremiyebiluyorum canım valla sen harika verdin hep :sampiyon: bileğinin hakkıyla kazanılan zafer diyorum :KK9::KK9::KK9: en güzeli de sık sık detoks vs. Yapıp kas yada şu kaybıyla diil direk çok güzel menüler ile direk yağ kaybıyla hedefine varıp incecik çok güzel vücuda kavuşmuş olman canım 😍:KK9::sampiyon: darısı hepimizin başına inşallah🙏

Orkide ve ben ortalamayı kötü yaptk yaaaa :mad: bizi affedin kızlar çok üzgünüz :cry: haftaya çok güzel telafi edicez eminim dimi orkide1453 orkide1453 haftaya harika sonuç alıcaz senle
ah ah inş cnm ben bi spor başlasaydım iyi olacaktı da bide salatalık nane zencefil ve limon lu su ödem attırıyor yaz geldi tam mevsimi

Canımmm çoook sevindim sonunda bir barajı daha kırdın ❤❤❤ sıra 65 barajını kırma da hadi bakalım

Harika başladın canım tebrikler 😍 benimde hayalim tartıda 59'ları görüp 55'lere doğru inmeye çalışmak 🙏 darısı başıma ❤ harika rakamlar 5ler❤

Htc harika verdin hep yaaaa 1.400 ler 1.200 ler ben detoksla bile veremiyebiluyorum canım valla sen harika verdin hep :sampiyon: bileğinin hakkıyla kazanılan zafer diyorum :KK9::KK9::KK9: en güzeli de sık sık detoks vs. Yapıp kas yada şu kaybıyla diil direk çok güzel menüler ile direk yağ kaybıyla hedefine varıp incecik çok güzel vücuda kavuşmuş olman canım 😍:KK9::sampiyon: darısı hepimizin başına inşallah🙏

Azmetmeyince olmayacak iş yok sen neler başarmışsın kilo mu veremeyeceksin :KK200:

Azmetmeyince olmayacak iş yok sen neler başarmışsın kilo mu veremeyeceksin :KK200:
Sağol canım benim :KK19:ben bu kış buraya katılacağım zaman 73e kadar çıkmıştım ve geçen haftalarda da 63e kadar inmiştim yani burda arkadaşlarım 'ın motivesi ile bende tam 10 kilo verdim ❤ 5 daha versem rahatlıycam derken biraz diyetten uzaklaştım belki bünyede yoruldu tabi vs. Derken çok şükür kendimi toplam ve 2-3 gündür tekrar aynı azimle döndüm kalanlarda gidecek inşallah 😍 önce ilk hedef şu 60dan bir komple kurtulup 59ları görmek sonra da 55e doğru istediğim inceliğe kavuşana kadar devam etmek inşlh 🙏

ah ah inş cnm ben bi spor başlasaydım iyi olacaktı da bide salatalık nane zencefil ve limon lu su ödem attırıyor yaz geldi tam mevsimi
Canım hurma detoksu sonrası ben bi dağıttım zor toparlanma zaten üstelik de tamamı ödemdi gidenin ondan bidaha yorucu sıkıcı ve ödem atıcı şeyler uzun bir süre denemiycem ben direk yağ yakıcı şeyler istiyorum artk yağlar gitsin incelelim güzelleşelim fitleselim 😍 ben ilk başladgm ve guzel kilo verdigim zamanlardaki gibi direk yağ yakımına odaklı ilerliyen canım yoksa ödem at ödem tut bir artı bir ekşi oluyor yağlarda yerinde kalıyor bize yağ atmak gerekli

Canım hurma detoksu sonrası ben bi dağıttım zor toparlanma zaten üstelik de tamamı ödemdi gidenin ondan bidaha yorucu sıkıcı ve ödem atıcı şeyler uzun bir süre denemiycem ben direk yağ yakıcı şeyler istiyorum artk yağlar gitsin incelelim güzelleşelim fitleselim 😍 ben ilk başladgm ve guzel kilo verdigim zamanlardaki gibi direk yağ yakımına odaklı ilerliyen canım yoksa ödem at ödem tut bir artı bir ekşi oluyor yağlarda yerinde kalıyor bize yağ atmak gerekli
canım hurma detoksunu ben de düşünüyorum şöyle 2-3 gün yardımcı olmaz mı diyorsun? kötü mü senin deneyimin?

Back
X