Çok takmam ama 3kilo bende baya direk hızla görülür fark yapıyor canım hemde 5lere geçmek üzere olarak gitmiş olurum ondan olursa çok mutlu olucam olmazsa da olduğu kadar artk

aynen bende bayram da çok kalabalık olur diye istemedim canım zaten arkasından da regli tarihim de var hepsi bir geçsin dedim 10gün filan Antalyada olucaz çünki hepsini bir atlatıp güzel tarihde gidelim diye öyle ayarladım 15 inden sonra deniz suyuda çok güzel oluyor kendimi düşünüp iyice odaklıyorum

giderken 61 kilo ile gidebilecekmişim bakalım başarırsam da hem dönünce bodruma gitmeden önce 5leri görüp giderim çok güzel olur

temmuzda da bodrum da olucaz orayada 5leri görmüş olarak gitme hedefim var ❤ ben hedef koydummu daha iyi başarıyorum ondan kademeli hedef ayarladım kendime zaten o hedeflere de ne kadar yaklaşırsam okadar kâr benim için ❤❤❤sende doğum sonrası tam istediğin kiloya inersin kuzum merak etme şişinince sağlıklı hamilelik kilosuna gel doğum sonrası zaten kaç kiloya istersen inene kadar devam edersin üstelik emzirmeye kilo çok çok hızlı gidiyor sen spor da yapıyorsun çok daha rahat verirsin ozman