Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Az daha dayan canım zaten bugün son kurtuluyorsun şükür baya zorlandın zaten kıyamam Allah kabul etsin canım canım bunun acısını çıkarırsın zaten keyif yaparsın son sanatların bunlar yemek düşünmemeye çalış kendini yarına tatile odakla onları düşün canım iyi tatiller

Valla çok kötüyüm ya baya kötüyüm nasıl geçicek bilmiyorum 3 saat 12 dk var 😁şükür son . Sagol canım . 😊😊

Kizlar simdi yemegimi de yedim. Bugun
Uyaninca: 2 adet muz, esim gec kalkti kahvaltiyi beklerken yedim
Sabah: 2 has yum, 1 kk peynir, 10 zeytin
Ogle: 1 kase tarhana corba, 1 dilim kepek ekmek
Aksam: 2 tane zeytinyagli enginar, 1 kase tarhana corba
Temizlik yapiyorum yorucu bir gun oluyor baya kalori harcamisimdir

Götur bence 😁😁 bu arara kilo şuan tartıldım tekrar 79.2 cıktı ne almışım ne vermisim şükür
Almamana sevindim canım 😁 yok ben götürüp hiç moralimi bozmayayım çünki yüzde yüz 1-2 alacağım ben yiycem valla orda kendimi sıkamam 🤣 bütün kış dikkat ettim zaten tatildeyken yerim zaten alkolde çok alırız filan imkansız yani otelde kendimi salcan valla keyif yapcam gelince galerisini yaparım göze alarak gidiyorum zaten 🤣 ama listeyi etkilememek için zaten giderken izin alacağım listeden izne çıkıp öyle gidicem 😊 zaten 63deyim gidene kadar 1-2 kilo daha versem tatil de de onu geri alsam gene 63 olarak gelmiş olurum ordan yola devam ederim 😊

blonde ambition blonde ambition canım etiketi yeni gördüm ve şimdi tartıldım 60.2 ama bu şu kaybından ya asıl kilom bikac güne belli olur inşallah eşimle yarın spora baslicaz
Canım nerde ise 5li rakamlara geçmişsin 😍 inşlh bayram sonrası da bu rakamlarda kalır fazla çıkmaz yaa çok güzel ❤

Kizlar simdi yemegimi de yedim. Bugun
Uyaninca: 2 adet muz, esim gec kalkti kahvaltiyi beklerken yedim
Sabah: 2 has yum, 1 kk peynir, 10 zeytin
Ogle: 1 kase tarhana corba, 1 dilim kepek ekmek
Aksam: 2 tane zeytinyagli enginar, 1 kase tarhana corba
Temizlik yapiyorum yorucu bir gun oluyor baya kalori harcamisimdir
Menün çok güzel canım afiyet olsun 😊👍 spor ve menüleri paylaştgmız topik 1.sayfada da yazıyor

Of ..
Akşam da kayinvalideme davetiyiz . Kuru fasulye pilav ypcakms yemekler hiç cazip gelmedi . Pilav da yemek istemiyorum . Kuru fasulye de . Bu kadar açlığa hiç onlar cazip gelmedi 😓

Almamana sevindim canım 😁 yok ben götürüp hiç moralimi bozmayayım çünki yüzde yüz 1-2 alacağım ben yiycem valla orda kendimi sıkamam 🤣 bütün kış dikkat ettim zaten tatildeyken yerim zaten alkolde çok alırız filan imkansız yani otelde kendimi salcan valla keyif yapcam gelince galerisini yaparım göze alarak gidiyorum zaten 🤣 ama listeyi etkilememek için zaten giderken izin alacağım listeden izne çıkıp öyle gidicem 😊 zaten 63deyim gidene kadar 1-2 kilo daha versem tatil de de onu geri alsam gene 63 olarak gelmiş olurum ordan yola devam ederim 😊

O zmn bncede goturme 😁
Alkol bende bir iki kez düşünüyorum abartmadan .
Kiloyu çok degistriyo çünkü hem de fazlası zarar 😁 otel herşey dahil deyil dışarda yiyeceğiz o yüzden tatlı da yememeye caliscm ymk yanindada ayran içerim . Bnce sen de yinede aşırı abartma 😁 namussuz kilolar kolay alınıyor zor gidiyor

Canım nerde ise 5li rakamlara geçmişsin 😍 inşlh bayram sonrası da bu rakamlarda kalır fazla çıkmaz yaa çok güzel ❤
Cnm sabah kalkınca tartıldım sahur yaptım sonucta 60.9 cıktı sonra temizlik yaptım baya bide sonunda vc ye çıktım ve sonuç bu inşallah spor filan yaparsam diğer hafta görürüm 59 inşallah yani

**pazartesi kontrol bildirimleri gelsin **

E ELF_LR35 =90.6 dan -
blonde ambition blonde ambition =64.2 den - 63.6 ya
B Baharyagmuru35 =79.2 den - 79.2 ye
@berkas =63.8 den -62.9 a
ucukgenclik ucukgenclik =67.5 den -67.9
orkide1453 orkide1453 =62.0 den - 60.2 ye

D dugi =59.5 den - 58.6 ya
Verano_porteno Verano_porteno =66
ebisssss ebisssss =

E ELF_LR35 canımmm sen tartıldın mı ? Pazartesi kontrol amçlı tartılıyorduk yaa Bugün de herkes tartılmış tam bayram öncesi iyi oldu 😁 bakalım bayram bitişi halimiz ne olacak 😁 kızlar tatlıları abartmayın bak cuma ağlarsınız sonra 🤣🤣 B Baharyagmuru35 canım düzelttim senide ;)

Back
X