Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım çok sıkkın kızlar. Sanırım sinirden bu kadar çok yedim. Kedim bugün eve bir geldik ağzında salya akıyor dili dışarı çıkmış ne yapcağımı şaşırdım. Sirkeli bezle silip, tıbbi naneyle sildim sonra da ağızına ilaç sürdüm. Veteriner şehir dışındaymış. Gitmediğim yer kalmadı ama hala yavruyu iyileştiremediler. Sinirlerim iyice bozuldu.
Geçmiş olsun canım bir çözüm bulabildiniz mi hayvancağıza

tugbaFB tugbaFB htc71 htc71 kaptanlarım günaydın
geçen hafta 90.6
Bu hafta 91.4 +800 yüzdelik 0.88 hesapladım ben burdan böyle etiketledim daha liste yoktu çünkü şimdi fırsatım varken yazayım dedim regli oldum dün onun şişkinliği var ve ben 3 aydır çok yoğun oluyorum dr doğumdan sonra normal dedi ama bilemiyorum yoksa bayramda biryere gitmedim tatlı yemedim bayram tatili boyunca evdeyim

Geçmiş olsun canım bir çözüm bulabildiniz mi hayvancağıza
Dün gece geçici çözümler bugün veterinere gidicez canım. Geceden beri sorun neyse ağzının içinde bağıra bağıra kendini sağa sola atıyor. Şuan dili gene dışarda bayram olması da kötü oldu yoksa çoktan çarşamba günü götürmüştük.

Ben de tatlı, börek, çörek yemedim fakat dün fazla ekmeği kaçırınca bugün 67.8 çıktım. Uyumadan önce içtiğim bitki çayıda işe yaramadı. Başım da çok ağrıyor şuan. Moralim o kadar çok bozukki böyle olduğum yerden kaçmak yok olmak istiyorum.

Bbnm tartı yok yanimda dışarda tartıldım üst baş ayakkabı da vardı 80.0 cıktı herhalde onlarida cikarrsak gene 79.2 filanim sanrm ama baya diyet dışı besleniyorum çok kötü gidiyor . Ama çok hareket de ediyorum sanırım esitleniyor. Haftaya ins evdeki tartıda cok cikmam . Azalticm yediklerimi ve zararli seylrri

Bbnm tartı yok yanimda dışarda tartıldım üst baş ayakkabı da vardı 80.0 cıktı herhalde onlarida cikarrsak gene 79.2 filanim sanrm ama baya diyet dışı besleniyorum çok kötü gidiyor . Ama çok hareket de ediyorum sanırım esitleniyor. Haftaya ins evdeki tartıda cok cikmam . Azalticm yediklerimi ve zararli seylrri
Ayakkabı zaten yarım kilo desek kıyafetler 1 kilo gelse hatta ayakkabı bir kilo verse bence 79 dan azsındır canım. Açık havada sürekli deniz hareket hali daha çok verdiriyor.

Ayakkabı zaten yarım kilo desek kıyafetler 1 kilo gelse hatta ayakkabı bir kilo verse bence 79 dan azsındır canım. Açık havada sürekli deniz hareket hali daha çok verdiriyor.
Çok yorgunum zaten bugün kemerde goynuk kanyonu diye bir yere gittik 3 yıl önce gelip yürüyüş yolunu yarıda bırakmıştık bu sefer devam ettik sonunda müthiş bir tatlı su gol yüzme kanyonuna ulaştık . Yüzdük . 2 km ormanda git gel 4 km orda yürüdük akşam da antalya merkez yat limanında 6 km yürüdük. Bugün 10 km yürümüşüz aşırı yorgunum . Sabah da plaja gidip denizde yüzüp otelin de havuzunda yüzdük. Baya enerji sarf ettik

Kızlar buradan uzak durmak iyi olmuyor. Konuşunca insan gaza geliyor. Hem yemeyi kesiyor hem spor yapasım geliyor. blonde ambition blonde ambition senin fikirlerini özledim. Beni gaza getiren mesajlarını da özledim. Sanırım ben depresyona giriyorum kızlar.
Kuzum ne depresyonu o yaaaa :( hayır hayır hemen girmeden geri çık :KK20: bayram da gitmediğimiz akraba ziyareti kalmadı ondan yoğundum canım evli olunca iki taraflı akraba oluyor ya ondan çok yoğun oluyor bide herkes niye gelmedi etmedi diyor gitmesen olmuyor hepsine sonrada anlamlarda iken yiğenim kal diye ısrar etti orda kalem doğum günü idi dün onu kutladık filan ondan dün hiç girmediim canım yoksa sizi mutlaka yoklardım :KK19: hem sen bu kadar çıpçıtır yaşta ve marmaris gibi bir cennette nasıl depresyona girmeyi başarıyorsun hayatının en güzel yıllarını yaşıyor olman gerekli senin :KK37: negatif olmana sebep olan ne varsa onlardan uzak dur canım sen her şey den kıymetlisin unutma kendi değerini bil ❤ kendini üzme tamam mı

Çok yorgunum zaten bugün kemerde goynuk kanyonu diye bir yere gittik 3 yıl önce gelip yürüyüş yolunu yarıda bırakmıştık bu sefer devam ettik sonunda müthiş bir tatlı su gol yüzme kanyonuna ulaştık . Yüzdük . 2 km ormanda git gel 4 km orda yürüdük akşam da antalya merkez yat limanında 6 km yürüdük. Bugün 10 km yürümüşüz aşırı yorgunum . Sabah da plaja gidip denizde yüzüp otelin de havuzunda yüzdük. Baya enerji sarf ettik
Tadını çıkar canım 😍 gelince verirsin kalan kilolarını zaten ❤

Kızlar naslsnz ;) dün evde diildim önceki günden ablamda kaldım ondan dün tartılamadımın kızlar yiğenimin doğum günü idi dün onu kutladık pikniğine gittik mangal filan açık hava sonra pasta kestik çocuklar mutlu oldu güzel geçti ama 1dilim pasta yedim malesef :( yoksa et+salata diyete uygun olmuş olacak tı başka yasak bir şey yememiştm 2gündür ama pasta işi bozdu :( ondan önceki 2günde de yani bayramın ilk 2 günüde gittiğim yerlerde ya geri çevirdim yada ısrar üzerine 1er çatal sadece tatdım tatlılardan bir kaç da sarmalardan tatdım baya dikkat ettim ama malesef 2.günde de eşimin yengesi kete ve şu böreği yapmış :( orda ufak 1dilim su böreği ve 1dilim kete yedim o kötü oldu :( ama öğlen orda yedim diye öğünde hiçbir yerde tatlı vs. Tadmadm bile ve eve dönünce akşam yemeği yemeden yattım bu tarz dengelemeye çalıştım yani diğer yediğim akşamlar zaten hep köfte +salata yada et+salata yiyerek dengeledim kahvaltılarım hep diyet kahvaltı oldu zaten baya da hareketli geçirdik günleri ondan yediklerimin çoğunu yakmışımdır diye umud ediyorum😁 ama tabi mutlaka bir ödem vs. Artı çıkacak biliyodum zaten🤣🤣 bu sabah 63.9 çıktım kizlar yani pazartesiye gire artı ama cumaya göre eksideyim 🤣😁 bayram ödemin de düşünürsek sanırım hala pazartesi çıkan kilodayımdır 😁

Back
X