Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de bayramda yemedim yemedim şimdi bu sabah bir iştahım açıldı durdurabilene aşkolsun. Bende sabahları deniz mevsimini açıcam.

😍Canım deniz mevsimini açman harika olmuş
Ama iştah işi olmadı 👎 menülerin harika gidiyordu canım menüleri aynı devam ettirirsen onlara ek yüzeme olunca çok güzel kilo verir ve incelirsin yüzme sana katkı sağlycakken beslenme ile işi bozma booolll booolll şu iç iştahın kapanır artı kahve ve bitki çayları direk iştah kesiyor onlardan da destek al canım saat erken bugünü dengeleresin morel bozma hemen toparlar tam gaz devam :KK55:

Son düzenleme:
Kuzum ne depresyonu o yaaaa :KK43: hayır hayır hemen girmeden geri çık :KK20: bayram da gitmediğimiz akraba ziyareti kalmadı ondan yoğundum canım evli olunca iki taraflı akraba oluyor ya ondan çok yoğun oluyor bide herkes niye gelmedi etmedi diyor gitmesen olmuyor hepsine sonrada anlamlarda iken yiğenim kal diye ısrar etti orda kalem doğum günü idi dün onu kutladık filan ondan dün hiç girmediim canım yoksa sizi mutlaka yoklardım :KK19: hem sen bu kadar çıpçıtır yaşta ve marmaris gibi bir cennette nasıl depresyona girmeyi başarıyorsun hayatının en güzel yıllarını yaşıyor olman gerekli senin :KK37: negatif olmana sebep olan ne varsa onlardan uzak dur canım sen her şey den kıymetlisin unutma kendi değerini bil ❤ kendini üzme tamam mı
Depresyona girmemek için daha fazla bu sabah patronuma mesaj çektim ve işi bıraktım. Bugünde muhasebeden çıkışımı verdim. Birkaç gün kaybettiğim zamanıma üzülücem fakat cuma bomba gibi olucaz.

😍Canım deniz mevsimini açman harika olmuş
Ama iştah işi olmadı 👎 menülerin harika gidiyordu canım menüleri aynı devam ettirirsen onlara ek yüzeme olunca çok güzel kilo verir ve incelirsin yüzme sana katkı sağlycakken beslenme ile işi bozma booolll booolll şu iç iştahın kapanır artı kahve ve bitki çayları direk iştah kesiyor onlardan da destek al canım saat erken bugünü dengeleresin morel bozma hemen toparlar tam gaz devam :KK55:
Zaten sabah yediğimi harcadım sayılır. Sabah veterinere yürüyerek gittik hem bacak hem kol çalıştı. Sonra denize gittik ben yüzerken o beni çantada bekledi. Sonra eve geldik. Ben muhasebeye gene yürüdüm. Şimdi evi biraz toplicam çamaşır falan akşamda kediyi yıkıycam. Babamın yanına yürürüm onunla dönerim. Kahvaltıdan sonra limonlu su içtim. Birazdan alman zayıflama çayı içerim. İştahım kesildi işi bırakınca stres de gitti rahatladım.

Zaten sabah yediğimi harcadım sayılır. Sabah veterinere yürüyerek gittik hem bacak hem kol çalıştı. Sonra denize gittik ben yüzerken o beni çantada bekledi. Sonra eve geldik. Ben muhasebeye gene yürüdüm. Şimdi evi biraz toplicam çamaşır falan akşamda kediyi yıkıycam. Babamın yanına yürürüm onunla dönerim. Kahvaltıdan sonra limonlu su içtim. Birazdan alman zayıflama çayı içerim. İştahım kesildi işi bırakınca stres de gitti rahatladım.
Çok sevindim stresin bitmesine canım❤hep mutlu ol

2019-06-09_00.47.51.webp
Iyi geceler fistiklar :KK54:

Back
X